Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Kαλησπερα παιδια!τι γινεται ολοι Ανδαλουσια θα μαστε αρχες Οκτωβρη. :p
Αλλαξανε τα πλανα μας λογω του αδερφου της δικιας μου και καλυτερα κιολας γιατι νομιζω οτι θα τελειωσουμε με Μαρμπεγια για να μαστε και πιο κοντα αστο αεροδρομιο την επομενη μερα μην τρεχουμε σαν παλαβοι.Οπως σας ειπα ειναι εκει ο αδερφος της κοπελας μου για σπουδες και παμε να τον δουμε ,αλλα επειδη εχει εξεταστικη τελικα και μαθηματα η μονη μερα τελειως free θα ναι η Κυριακη.Το πλανο εχεις ως εξης :

Τριτη :φτανουμε Μαλαγα 23.00 χαμενη μερα κατευθειαν υπνος στο κεντρο της πολης
Τεταρτη : κανουμε καμμια 2-3 βολτα Μαλαγα ,αναχωρηση για Γραναδα (δεν αλλαζει εχω κλεισει εισητηρια για Αλαμπρα )
Πεμπτη : Γραναδα ολοκληρη μερα.

*Παρασκευη : Eλευθερη μερα ,μπορω να διανυχτερευσω οπου θελω

Σαββατο απογευματακι παμε Μαρμπεγια ,μας νυχτοπερπαταει ο αδερφος
Κυριακη ολοκληρη μερα χαλαρωση old town ,ξεναγηση απο τον αδερφο τον χαιρομαστε.

** Δευτερα μενει επισης free μερα μπορω να παω μια καλη μονοημερη.
Tριτη μεσημερι πεταμε

Απο Γραναδα ,Μαρμπεγια το λυσαμε

οποτε
*Παρασκευη εκανα ακυρωση ξενοδοχειου ,οποτε η μερα εχει μεινει ετσι. ελευθερη.Αμφιταλαντευομαι μεταξυ Κορδοβας και Σεβιλλης.αλλα δεν μπορω να αφησω τελέιως απ εξω τη Σεβιλλη,οποτε απο το να μην παω καθολου ας παω και 1μιση μερα,πιστευω θα κανω μια γερη βολτα.Οποτε μαλλον Σεβιλλη θα παω απο νωρις το πρωι διανυχτερευω εκει καιφευγω μεσημερακι για Μαρμπεγια.

*Δευτερα ειναι παλι free μερα ο ,νομιζω οτι εχει η Μαρμπεγια θα το εξαντλησουμε την Κυριακη ,οποτε οι ιδεες μου ειναι Ronda σαν πρωτη μαλλον επιλογη και λογω ομορφιας και αποστασης,εχω δει ενα πανεμορφο χωριο το Μirja,μια αλλη επιλογη να δω τη Μαλαγα που δεν προλαβα την πρωτη μερα και γιατι οχι να η ευκαιρεια να παω και μια Κορδοβα εαν βγαινει μονοημερη

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.177
Μέλη
39.909
Νεότερο μέλος
Stella Bakopoulou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα