Αν και πώς, σας άλλαξε το travelstories την άποψη, για κάποιον προορισμό...

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ λοιπόν, ομολογώ δημόσια και ζητώ άφεση αμαρτιών από τους εραστές-ταξιδευτές της Νέας Υόρκης, ότι ήταν από τους προορισμούς, που δεν ήθελα εδώ και κάποια χρόνια να πάω, αφήνοντάς την συνεχώς για αργότερα...:cool:

Την άποψή μου ενίσχυαν οι γνωστοί, που επιστρέφοντας από εκεί, με καμάρι συζητούσαν για τις απίστευτες αγορές τους και μόνο, πράγμα που δεν με συγκινούσε, θεωρούσα απλούστερο ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη, όταν μ΄έπιανε καταναλωτική μανία ;)

Οταν κόλλησα μαζί σας (εδώ και τόσον καιρό), η διαφορετική οπτική σας για τα δρώμενα στην πόλη και γενικά ότι αναφέρατε, που δεν αφορούσε...αγορές..., άρχισαν να μου αλλάζουν την εντύπωση...:roll:

Σας διάβασα λεπτομερώς, είδα τις άπειρες φωτο, νομίζω έπιασα το πνεύμα, με το οποίο ζούσατε τη Νέα Υόρκη και άρχισε να μου καλοφαίνεται...:)

Σας ευχαριστώ γι αυτή την αλλαγή...Χρειάστηκε ένα τραβελστορικό φόρουμ, για να μου έρθουν τα πάνω-κάτω...:):)


Συνέβη και σε σας το ίδιο, για κάποιους προορισμούς?
Ελάτε...να το συζητήσουμε...
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Δεν μου άλλαξε γνώμη για κανέναν προορισμό γιατί πολύ απλά θέλω να πάω παντού!
 

DRIVER

Member
Μηνύματα
108
Likes
47
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
εγω δεν ειχα κανει ποτε σκεψη για ενα ταξιδι στην Ασια με αυτα που εχω διαβασει στο forum το επομενο ταξιδι μου εκτος ευρωπης σιγουρα θα ειναι καπου μεταξυ Ταιλανδης Μαλαισιας Βιετναμ αρκει βεβαια να καταφερω να πεισω την γυναικα μου να με ακολουθησει γιατι με το που ακουει Ασια κατι παθενει...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ειχα μια πιο φοβισμενη αποψη για την Αφρικη, αλλα χαρη στην Lullu με τις αφηγησεις της απο Ναμιμπια και Αιθιοπια, μπηκαν και αυτες στο προγραμμα. Να δουμε τι θα προκανουμε πια. Αλλα η πιο συναρπαστικη αλλαγη, τοσον καιρο με το Travelstories ειναι η αλλαγη νοοτροπιας: Πια δε μου χρειαζεται και πολυ το ταξιδιωτικο γραφειο. (Καλα να μη λεμε και υπερβολες: αν θελησω να κανω μια expedition στην Ανταρκτικη καποιος θα πρεπει να το οργανωσει).
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.488
Likes
7.982
Οι Βαρκελωνόπληκτοι με έκαναν να σκέφτομαι τη Βαρκελώνη, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας με έκαναν να σκέφτομαι τη Γερμανία, ο xenos και ο mpiftex με έκαναν να επισπεύσω το ταξίδι μου στην Ταϋλάνδη...και όσο διαβάζω "χειροτερεύω"...
Υ.Γ. Οι ανεξάρτητοι-καπνιστές με έκαναν να σκέφτομαι το κάπνισμα...:bleh:
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Υ.Γ. Οι ανεξάρτητοι-καπνιστές με έκαναν να σκέφτομαι το κάπνισμα...:bleh:
φοβερη:clap::clap::clap:

δεν μου χει αλλαξει απλα γνωμη για καποιο προορισμο αλλα γενικα τον τροπο σκεψης οσο αφορα τα ταξιδια

να.... μονο.... που για τον περιγυρο μου θεωρουμαι πολυταξιδεμενη και εδω μεσα νιωθω πολυ ''μικρη''και απειρη.......:roll:
αλλα εχω παρει τον ''ισιο δρομο''.......:)
 

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
γνωρισα καλυτερα τα cook islands και μου γεννηθηκε η επιθυμια να παραμερησω καποιυς αλλους προορισμους και να τα θεωρω τον επομενω μακρινο προοορισμο μολις βρω την καταλληλη ευκαιρια!
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
τι??? εδώ γίνονται τα πάνω κάτω!!!! κινδυνεύεις να πάθεις μέχρι και αλλαγή προσωπικότητας !!!! μόνο στα ταξίδια???
Νέα Υόρκη σαφώς και θα πάω τώρα πιά που την "γνώρισα"...μόλις εξαντλήσω τους κιτρινιάρηδες...επίσης και ρώμη και τα υπόλοιπα...έχομε καιρό ...
 

GEOARIS

Member
Μηνύματα
43
Likes
120
Διαβάζοντας τις αφηγήσεις των γερμανόφιλων μελών άρχισα να σκέφτομαι τη Γερμανία που πριν τη θεωρούσα κάπως "βαρετή" χώρα. Μαγεμένη από τις ιστορίες για Συρία, Ιορδανία , Αίγυπτο τις βάζω στο πενταετές πρόγραμμα ταξιδίων της οικογένειας.

Με τη συμμετοχή μου εδώ κυρίως άρχισα να πιστεύω ότι δεν είμαι και τόσο "φευγάτη" και "χωριογύρα" που λέμε εδώ στην Κρήτη. Υπάρχουν χιλιάδες άλλη με την ίδια ασθένεια και μάλιστα σε βαρύτερη μορφή από μένα.
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
θα το θέσω αλλιώς. μέσα από το φόρουμ κατάλαβα ότι είμαστε πολλοί που έχουμε το ίδιο πάθος, την ίδια τρέλλα. μετανιώνω για τα χρόνια που πέρασαν και δεν ταξίδεψα, ευελπιστώ να κερδίσω το χρόνο και να επισκεφθώ όσες περισσότερες χώρες μπορέσω. τώρα εάν επηρεαστώ από συνταξιδιώτες για κάποια μέρη, μακάρι να το πάθω!
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Αλλα η πιο συναρπαστικη αλλαγη, τοσον καιρο με το Travelstories ειναι η αλλαγη νοοτροπιας
μεγάλο ξεμιάλυσμα το travelstories.gr δεν μένουν χρήματα πλέον ούτε για δείγμα

για μενα η πιο μεγάλη αλλαγή ήταν η αλλαγή νοοτροπίας ότι μπορω να οργανώσω ένα ταξίδι για κάποιον προορισμο χωρίς να χρειαστεί να πάω σε γραφείο .

οσο αφορα τους προορισμούς δεν νομίζω οτι μου άλλαξε γνώμη για κάποιους προορισμούς που δεν έχω πάει ισα ισα που με έχει κανει να θέλω να πάω το συντομότερο
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.385
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom