• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ιταλία Αξιοθέατα στη Ρώμη

kabamarou

Member
Μπήκα να δω για διαθέσιμα εισιτήρια για το μουσείο του Βατικανού για Σάββατο μέσα Οκτώβρη και είχε μόνο για 7:30 το πρωί. Τι άλλο θα μπορούσα να δω μέσα σε 2-3 ώρες;
Οι κήποι του Βατικανού είναι με εισητήριο; Για να μπω στην Εκκλησία Σάββατο φαντάζομαι θα είναι τεράστια η αναμονή ε;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μπήκα να δω για διαθέσιμα εισιτήρια για το μουσείο του Βατικανού για Σάββατο μέσα Οκτώβρη και είχε μόνο για 7:30 το πρωί. Τι άλλο θα μπορούσα να δω μέσα σε 2-3 ώρες;
Οι κήποι του Βατικανού είναι με εισητήριο; Για να μπω στην Εκκλησία Σάββατο φαντάζομαι θα είναι τεράστια η αναμονή ε;
ρωτας κατι που μονο ο Καλχας ξερει...τυχη.
πηγαινε villa Borghese k galleria. κατακομβες, Οστια.

kabamarou

Member
Ευχαριστώ. Αν πάμε από εκεί με το καλό θα πάμε μάλλον μια βόλτα στην αυλή έξω από την εκκλησία και θα δούμε πως κινείται η κατάσταση. Το μπαλκόνι από την Βίλα Μπροργκέζε είναι μέσα στα στάνταρ κάθε φορά, ίσως να κάνουμε και μια μικρή βόλτα τώρα :)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ευχαριστώ. Αν πάμε από εκεί με το καλό θα πάμε μάλλον μια βόλτα στην αυλή έξω από την εκκλησία και θα δούμε πως κινείται η κατάσταση. Το μπαλκόνι από την Βίλα Μπροργκέζε είναι μέσα στα στάνταρ κάθε φορά, ίσως να κάνουμε και μια μικρή βόλτα τώρα :)
Galleria εχεις παει? αν οχι βαλτη στο προγραμμα.

Last edited:

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Galleria εχεις παει? αν οχι βαλτη στο προγραμμα.
Αυτή τη στιγμή έχει μια εκπλητική έκθεση του Damien Hirst , "πάπα" (κακό λογοπαίγνιο) της Σύγχρονης τέχνης που έχει γίνει ανάρπαστη. Εγώ θα πάω την επόμενη εβδομάδα και θα γράψω εντυπώσεις.

Tonia L.

Member
Αυτή τη στιγμή έχει μια εκπλητική έκθεση του Damien Hirst , "πάπα" (κακό λογοπαίγνιο) της Σύγχρονης τέχνης που έχει γίνει ανάρπαστη. Εγώ θα πάω την επόμενη εβδομάδα και θα γράψω εντυπώσεις.
Είμαι βέβαιη ότι θα το απολαύσεις. Πήγα τον Αύγουστο και εντυπωσιάστηκα, τόσο από τα μόνιμα εκθέματα, αλλά και από τα έργα του Damien Hirst.
Καλά να περάσετε!

Sevro

Member
Σοβαρα ; Αρχες Σεπτεμβριου μπηκα επι τοπου στο Μουσειο του Βατικανου. Δεν ειχα καν κανει προ-κρατηση.
Ειναι peak τουριστικη σεζον ο Οκτωβριος στην Ιταλια ; Απροσμενο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ειναι peak τουριστικη σεζον ο Οκτωβριος στην Ιταλια ;
δεν ειναι ολη η χωρα το ιδιο. για Ρωμη, Μιλανο ναι. ο Οκτωβριος ειναι ο μηνας με το περισσοτερο κοσμο, οχι απαραιτητα με τις υψηλοτερες τιμες. Ποσο μαλλον με την πανδημια που ο τουρισμος απεξω ξεκινησε αργοτερα κ παρατεινεται προς νοεμβριο. καλοκαιρι δεν υπαρχει εσωτερικος τουρισμος εξαλλου..

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Φέτος επισκέφτηκα την Ιταλία και συγκεκριμένα Ρώμη - Φλωρεντία ... Τη τελευταία μέρα του ταξιδιού μας , μιας και είχαμε κάποιο χρόνο στη διάθεσή μας , αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τις Κατακόμβες ... Πάω κάτω στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου για πληροφορίες ... Η κοπέλα μας είπε πως οι περισσότερες Κατακόμβες στη πόλη είναι κλειστές και μη επισκέψιμες ... Μόνο του Αγίου Σεβαστιανού ήταν ανοιχτές ... Επίσης μας είπε πως έπρεπε να είχαμε κλείσει νωρίς εισιτήρια μέσω Ίντερνετ καθώς και αγγλόφωνο ξεναγό για εκεί ... Επιπλέον μας είπε πως αν μας πήγαινε ταξί θα καθυστερούσε επειδή εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλη κίνηση στους δρόμους ... Εντέλει δεν καταφέραμε να πάμε ...

Έχει πάει κάποια/ος από εδώ στις Κατακόμβες της Ρώμης ;;; Αξίζει σαν εμπειρία ;;; Είχατε κλείσει από νωρίς εισιτήρια μέσω ίντερνετ και αγγλόφωνο ξεναγό ;;;

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εμείς είχαμε πάει το ‘19 στις Catacombe di San Callisto χωρίς να κλείσουμε τίποτα από πριν. Η ξενάγηση ήταν ούτως ή άλλως υποχρεωτική και συμπεριλαμβανόταν στο εισιτήριο το οποίο και βγάλαμε επιτόπου Αύγουστο μήνα.
Ως εμπειρία θα την χαρακτήριζα μέτρια. Είχε ενδιαφέρον αλλά δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό.

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
@gkalla Ευχαριστώ , είναι όπως το βλέπει και ο καθένας μας ... Τώρα με τον covid άλλαξαν πολλά ...

dammys

Member
Έχω πάει εγώ είναι στην Άππια αντίκα οδό , με λεωφορείο και μετά νοικιάσαμε ποδήλατα.Εμένα μου άρεσαν ...Πληρώσαμε ένα εισιτήριο στην είσοδο ...Ήταν πριν τον Κορονοιό .Για μένα αξίζει....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom