Απεργία στη Ρώμη 12 Δεκεμβρίου

zoi73

New Member
Καλημέρα! Έχω προγραμματίσει ταξίδι 3 ημερών για τη Ρώμη με αναχώρηση 12 Δεκεμβρίου 2025. Ενημερώθηκα τυχαία πως εκείνη ακριβώς την ημέρα έχει προκηρυχθεί γενική απεργία. Έχει συμβεί σε κάποιον να βρεθεί μια τέτοια μέρα στη Ρώμη; Να ακυρώσω το ταξίδι; Η όποια συμβουλή, δεκτή.

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Καλημέρα! Έχω προγραμματίσει ταξίδι 3 ημερών για τη Ρώμη με αναχώρηση 12 Δεκεμβρίου 2025. Ενημερώθηκα τυχαία πως εκείνη ακριβώς την ημέρα έχει προκηρυχθεί γενική απεργία. Έχει συμβεί σε κάποιον να βρεθεί μια τέτοια μέρα στη Ρώμη; Να ακυρώσω το ταξίδι; Η όποια συμβουλή, δεκτή.
Ναι όντως
https://scioperi.mit.gov.it/mit2/public/scioperi

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Για τι ακριβώς αγχώνεσαι? Μήπως ακυρωθεί η πτήση? Για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο προς την πόλη, σε περίπτωση που απεργούν τα μέσα; Για κάτι άλλο??
Προσωπικά δε θ ακύρωνα, δε βρίσκω σοβαρό λόγο. Εδώ δεν το έκανα με την τρέχουσα 3μερη απεργία στο Βέλγιο :haha:

nicolegr80

New Member
Καλησπέρα. Έχουμε βραδινή πτήση 11/12 για Φιουμιτσίνο που φτάνει τοπικη ώρα 23:10. Διαμονή Φιουμιτσίνο και το πρωί έχουμε κλείσει τρένο Φιουμιτσίνο -Ρωμη-Φλωρεντια με trenitalia. Σε επικοινωνία με trenitalia μου απάντησαν πως προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.
Είμαστε οικογένεια με δύο παιδιά. Προσπαθώ να σώσω το ταξίδι. Δεν ξέρω καν αν προλαβαίνουμε να νοικιάσουμε αμάξι από το αεροδρόμιο. Κλείνουν στις 23:45 . Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση βλέπω να μην τα καταφέρνουμε. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ταξί την μέρα της απεργίας; Τα γραφεία ενοικιασεων αυτοκινήτων θα απεργούν άραγε και αυτά;
Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη....

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Μαζί σας κι εγώ.... Πηγαίνω Νάπολη την παρασκευή... Διάβασα ότι η απεργία θα είναι σε όλη την Ιταλία. Σίγουρα θα συμμετέχουν το ΜΜΜ.... Άραγε στο αεροδρόμιο τί θα γίνει?

nicolegr80

New Member
Από ότι διάβασα δεν συμμετέχουν εργαζόμενοι αεροδρομιων. Αλλά αν δεν κάνω λάθος, απεργούν στις 17/12.

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Από ότι διάβασα δεν συμμετέχουν εργαζόμενοι αεροδρομιων. Αλλά αν δεν κάνω λάθος, απεργούν στις 17/12.
Ναι στο site του αεροδρομίου αναφέρει αυτό: Wednesday 17 December - National strikes of air transport – 4 hours - from 13:00 to 17:00. Πριν από λίγο το είδα. Οπότε υποθέτω (ελπίζω) ότι μόνο το πως θα φτάσουμε στην πόλη θα είναι το πρόβλημα..

georgi d

Member
https://scioperi.mit.gov.it/mit2/public/scioperi ναι για 4 ώρες απεργούν.

• Καθένας
  • Γενικός
  • Πολυτομεακό
  • Αεροπλάνο
  • Σιδηροδρομικός
  • Συμβάσεις σιδηροδρόμων
  • Τοπικές δημόσιες συγκοινωνίες
  • Θαλάσσιος
  • Μεταφορά εμπορευμάτων
  • Ελικόπτερα
  • Ταξί
  • Εθνικό Κοινοτικό ...
  • Κυκλοφορία και οδική ασφάλεια
Πολύ καλό σαιτ, βλέπεις και ξεχωριστά ποίος θα κάνει την απεργία (πάνω αριστερά).

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα