Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σαουδική Αραβία
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Θεωρητικά ο Σεπτέμβριος έχει περισσότερες πιθανότητες τυφώνων, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες να περάσει τυφώνας τις μέρες που θα είσαι και ακριβώς από το σημείο που θα είσαι. Είναι μήνας με ελάχιστο τουρισμό, το λιγότερο όλης της χρονιάς, μαζί με Μάιο και Ιούνιο. Λογικά με το πρακτορείο θα έχει περισσότερα άτομα στο γκρουπ Ιούλιο και Αύγουστο και μάλλον και υψηλότερες τιμές, καμιά φορά αισθητά.Καλησπέρα σας ,
Ήρθε η στιγμή επιτέλους να πραγματοποιήσω το ταξίδι των ονείρων μου … ΚΟΥΒΑ !!!
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε μερικές απορίες που έχω.
Αρχικά δεν αποφάσισα ακόμη ποιος μήνας είναι ο καταλληλότερος, λόγω δουλείας με βολεύει ο Ιούλιος , Αύγουστος ή Σεπτέμβρης . Ποιος από τους 3 μήνες είναι καλύτερος πιστεύετε ?
Επίσης , θα ταξιδέψω με οργανωμένο πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά , ξενοδοχεία , εκδρομές και μεταφορές για 2 άτομα ποσά επιπλέον χρήματα πιστεύετε ότι πρέπει να έχω μαζί μου ?
Πάνω-κάτω όλα τα ελληνικά πρακτορεία το ίδιο πρόγραμμα έχουν, αλλά το πόσα θα χαλάσεις ε΄χει να κάνει με το αν θα κάνεις προαιρετικές εκδρομές, το πόσο βγαίνεις, πίνεις, παίρνεις ταξί και ψωνίζεις. Οι περισσότεροι χαλάνε από 300-800 , με το 400-500ρι να είναι ο μέσος όρος.