Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σαουδική Αραβία
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Από αύριο καταργούνται οι μάσκες στην Κούβα.
Αντε να παρει ανάσα το ταλαιπωρο νησι
Μάλλον έχουν πρότυπο την Ελλάδα και ακολουθούν το πλάνο μαςΑπό αύριο καταργούνται οι μάσκες στην Κούβα.
Εγω που ήμουν το Γενάρη τα πράγματα ήταν υποτονικά. Δεν ήταν όλα κλειστά αλλά είχε λιγοστούς τουρίστες με αποτέλεσμα να χάνει σε ζωντάνια-κέφι. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου αν θέλεις για λεπτομέρειες.Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Σκεφτόμαστε με το κορίτσι να κάνουμε το ταξίδι και μεις , μας προβληματίζουν λίγο οι ημερομηνίες που έχουμε διαλέξει οπότε θα ήθελα να με βοηθήσει οποίος μπορεί.
Τι συνθήκες υπήρχαν τον Γενάρη στην Κούβα από άποψη της πανδημίας? Ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά? υπάρχει περίπτωση να έρθουμε και να είναι όλα κλειστά? Επίσης οι καιρικές συνθήκες εκείνη την περίοδο πως είναι?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..υ.γ είμαι με το χέρι στη σκανδάλη να τα κλείσω οπότε περιμένω τις απαντήσεις σας για να πάρουμε την απόφαση![]()
Αχ θέλω τη ζωντάνια τους χορούς και όλο το.μπουγιο τουλάχιστον τις 3-4 μέρες που θα μείνουμε στην Αβάνα.Εγω που ήμουν το Γενάρη τα πράγματα ήταν υποτονικά. Δεν ήταν όλα κλειστά αλλά είχε λιγοστούς τουρίστες με αποτέλεσμα να χάνει σε ζωντάνια-κέφι. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου αν θέλεις για λεπτομέρειες.
Βέβαια πλέον όπως μας ενημερώνουν το σκηνικό έχει αλλάξει πολύ χωρίς βέβαια να γνωρίζει κανείς τι πρόκειται να συμβεί κ πάλι από το φθινόπωρο