Ισραήλ Παλαιστίνη Απορίες Παλαιστίνη

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ενημερωτικά αν ενδιαφέρεσαι για private tour, παραθέτω τα στοιχεία επικοινωνίας της Kadra Zreineh.
Είναι Χριστιανή Παλαιστίνια guide και ζει στη Beit Jala.
[email protected]
00972598366858
Την προτείνω αν έχεις καλό budget, προφανώς αρκετά ακριβότερη επιλογή σε σχέση με τη μίσθωση ταξί/οδηγού
Θυμάσαι καθόλου τι πρόγραμμα ειχατε ακολουθήσει και πόσο κόστισε?

mourohavlos

Member
Θυμάσαι καθόλου τι πρόγραμμα ειχατε ακολουθήσει και πόσο κόστισε?
Κοντά στα 300 δολάρια, αλλά δεν είμαι σίγουρος, έχει πάνω από 3 χρόνια. Το πρόγραμμα το ορίζεις εσύ. Είχαμε κάνει Ιορδάνη, Άγιο Γεράσιμο, Ιεριχώ, Σαραντάριο, Βηθλεέμ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για πες μου τι πρόγραμμα είχατε ακολουθήσει για την ημερήσια εκδρομή που κάνατε και αν θυμάσαι πόσο κόστισε. Μου προτείνει ημερήσια σε Jericho, Bethlehem, Jordan River, Ramallah με 300 δολάρια τα 2 άτομα.
Τον πήρα από Βηθλεέμ. Zero point, Νεκρά θάλασσα, Τάφοι Πατριαρχών, Χεβρώνα, λόφος Ηρώδη, Banksy (τοιχογραφίες, ξενοδοχείο). 200€ είχα δώσει, ήμουν μόνος. Είχε και Ιεριχώ η αρχική συμφωνία αλλά έφαγα πολύ χρόνο στα λασπόλουτρα και του είπα να την αφήσουμε γιατί ήθελα να έχω χρόνο για τη Χεβρώνα. Θα σε πάει στο τέλος και σ' ένα μαγαζί για να αγορασεις σουβενίρ. Αν σ' ενδιαφέρει καλώς. Αν δεν θέλεις πες του το από την αρχή πως δεν πρόκειται να ξοδέψεις μία για να μην χάνετε το χρόνο σας.

georgi d

Member
Θα πάω Ισραήλ για 5 νύχτες + 2 νύχτες Παλαιστίνη .

Φώτη τελικά πώς ταξιδέψες μόνο σου ή με γκρουπ. Πολύ καλές απάντησεις σου γράψανε τα παιδιά. Σε μια ημέρα δεν γίνεται τόσα πολλά να δεις. Αναλυτικά για κάποιον που θα πάει μόνος του χωρίς γκρουπ τα είχα γράψει εδώ στο φόρουμ σε άλλο νήμα για πληροφορίες από Ισραήλ.
Εγώ είχα χρόνο και ξεχωριστά σε τρεις ημέρες τα είδα περίπου όλα εκτός Ραμμαλα .
Στη Βηθλεεμ πήρα ταξί και πήγα δίπλα σε διάφορα μέρη. Στην Ιεριχω με σερουτ +σερουτ και στην Χεβρονα λεωφορείο+σερουτ(με το λεωφορείο μόλις περάσουμε την Βηθλεεμ θα βγει στον κεντρικό δρόμο. Στην στάση έχει σερουτ που πάει μέχρι Χεβρονα με λίγα λεφτά.
Το πρόγραμμα το ορίζεις εσύ. Είχαμε κάνει Ιορδάνη, Άγιο Γεράσιμο, Ιεριχώ, Σαραντάριο, Βηθλεέμ
Ναι εδώ δεν μπορείς να τα δεις όλα, μόνο με γκρουπ.

Το Abraham hostel Ιεροσολύμων δεν βλέπω να υπάρχει τώρα. Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλό ιδικά για την νεολαία.

Last edited:

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Μια άλλη εναλλακτική που είχα κάνει πριν αρκετά χρόνια είναι να ρωτήσετε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο που πραγματοποιεί εκδρομές στους Ιερούς Τόπους αν μπορείτε να ενσωματωθείτε για 1 ή παραπάνω μέρες στο πρόγραμμά τους. Έχω αυτό είχα κάνει με το Μυστακίδης Τουρς για να επισκεφθώ την Παλαιστίνη κι ήμουν τυχερή γιατί είχαμε πάει σε πολλά μέρη που δύσκολα θα μπορούσα να είχα πάει μόνη μου την πρώτη φορά τουλάχιστον. Εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας: +30 210 52 48 741
[email protected]
Αγ. Κωνσταντίνου 6, 1ος όροφος, Τ.Κ. 10431, Αθήνα
Μετά επισκέφθηκα κι άλλες φορές την περιοχή μόνη μου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά είχα πολύ περισσότερη γνώση κι έτυχε τη μία φορά μάλιστα να είναι και μία φίλη μου εκεί, γέννημα θρέμμα της Βηθλεέμ που πλέον όμως ζει στο εξωτερικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.382
Μέλη
40.022
Νεότερο μέλος
Όμηρος Μωαμεθ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom