Γαλλία Απορίες για Παρίσι

messinia3

Member
Καλησπέρα,

Σχεδιάζουμε μια 6 ήμερη απόδραση στο Παρίσι.οι δύο ημέρες θα αφιερώνουν στη disneyland.
Ψάχνοντας βρήκαμε αυτό:
Passion monuments membership - CMN

Αξίζει να ασχοληθούμε.θα είμαστε 5 ενήλικες και 4 παιδιά. Δεν πρόλαβα να δω αναλυτικά τι περιλαμβάνει από Παρίσι,αλλά είπα να απευθυνθώ πρώτα στο φόρουμ μήπως κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει και συμφέρει.

eva@travel

Member
Αν πάτε Beauvais από Port maillot με το Τ3b θα κατεβείτε Port de Bagnolet για το Residence και Port de Vincennes για το ibis. Ψάξτε με Google maps.
Ποιο θα διαλέγατε; Για καλύτερη πρόσβαση στο κέντρο και για ασφάλεια στον δρόμο; Για 3 ημέρες τι συμφέρει από ΜΜΜ; Βγάζω από κάποιο μηχάνημα κάρτα απεριόριστων διαδρομών;

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Ποιο θα διαλέγατε; Για καλύτερη πρόσβαση στο κέντρο και για ασφάλεια στον δρόμο; Για 3 ημέρες τι συμφέρει από ΜΜΜ; Βγάζω από κάποιο μηχάνημα κάρτα απεριόριστων διαδρομών;
Ίσως καποι@ πιο ειδικός, εγώ έμεινα κεντρικά Όπερα οπότε 2 φορές πήρα ΜΜΜ. Πώς να μετακινηθείτε στο Παρίσι (Ενημέρωση 2025): Μετρό, Λεωφορεία, Γραμμή 14 προς Ορλί, Εισιτήρια & Φιλοδωρήματα Πώς να μετακινηθείτε στο Παρίσι (Ενημέρωση 2025): Μετρό, Λεωφορεία, Γραμμή 14 προς Ορλί, Εισιτήρια & Φιλοδωρήματα

eva@travel

Member
Ίσως καποι@ πιο ειδικός, εγώ έμεινα κεντρικά Όπερα οπότε 2 φορές πήρα ΜΜΜ. Πώς να μετακινηθείτε στο Παρίσι (Ενημέρωση 2025): Μετρό, Λεωφορεία, Γραμμή 14 προς Ορλί, Εισιτήρια & Φιλοδωρήματα Πώς να μετακινηθείτε στο Παρίσι (Ενημέρωση 2025): Μετρό, Λεωφορεία, Γραμμή 14 προς Ορλί, Εισιτήρια & Φιλοδωρήματα
Ευχαριστώ πολύ. το διάβασα αλλά δυσκολεύομαι ακόμη να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε με τη navigo. Η navigo η εβδομαδιαία δεν μπορεί να εκδοθεί στο CDG που προσγειωνόμαστε? Κάπου το πήρε το μάτι μου. Μπορεί να μου πει κάποιος που την έβγαλε πρόσφατα τι πρέπει να κάνω?

Επίσης προσπαθώ εδώ και μέρες να βγάλω ηλεκτρονικό εισιτήριο για το Λούβρο και δεν μπορώ. Προσπαθώ να δημιουργήσω λογαριασμό και συνέχεια πετάει παραθυράκι ''error''. Είμαι στην σωστή ιστοσελίδα? Εάν δεν βγάλω άκρη, να κλείσω για Λούβρο μέσα από το get your guide? Είναι αξιόπιστο έτσι?

https://ticket.louvre.fr/en/billett...1-dgXNrSCnP6PmAJx6EWyFhlkgQ7w3e5luHkOtXAk3NjA

Last edited:

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Ευχαριστώ πολύ. το διάβασα αλλά δυσκολεύομαι ακόμη να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε με τη navigo. Η navigo η εβδομαδιαία δεν μπορεί να εκδοθεί στο CDG που προσγειωνόμαστε? Κάπου το πήρε το μάτι μου. Μπορεί να μου πει κάποιος που την έβγαλε πρόσειναι το επισημοφατα τι πρέπει να κάνω?

Επίσης προσπαθώ εδώ και μέρες να βγάλω ηλεκτρονικό εισιτήριο για το Λούβρο και δεν μπορώ. Προσπαθώ να δημιουργήσω λογαριασμό και συνέχεια πετάει παραθυράκι ''error''. Είμαι στην σωστή ιστοσελίδα? Εάν δεν βγάλω άκρη, να κλείσω για Λούβρο μέσα από το get your guide? Είναι αξιόπιστο έτσι?

https://ticket.louvre.fr/en/billett...1-dgXNrSCnP6PmAJx6EWyFhlkgQ7w3e5luHkOtXAk3NjA
δες εδώ Μετακινήσεις στο Παρίσι- navigo ή Paris visite?

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Καλησπέρα,

Σχεδιάζουμε μια 6 ήμερη απόδραση στο Παρίσι.οι δύο ημέρες θα αφιερώνουν στη disneyland.
Ψάχνοντας βρήκαμε αυτό:
Passion monuments membership - CMN

Αξίζει να ασχοληθούμε.θα είμαστε 5 ενήλικες και 4 παιδιά. Δεν πρόλαβα να δω αναλυτικά τι περιλαμβάνει από Παρίσι,αλλά είπα να απευθυνθώ πρώτα στο φόρουμ μήπως κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει και συμφέρει.
Μόνο για Παρίσι δεν συμφέρει, έχει μόνο τέσσερα μνημεία και καθόλου μουσεία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.303
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom