• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Απορίες για κράτηση στο Booking.com

nick07

Member
Τότε καλύτερα με revolut γιατί να τους χαρίσω τα 35€ (!)
Συνηθως σου δινει επιλογη να πληρωσεις ειτε με το νομισμα σε λιρες και το ποσο που βλεπεις σε ευρω ειναι ενδεικτικο ή σου δινει τη δυνατοτητα να κλειδωσεις την ισοτιμια κ να πληρωσεις σε ευρω στην περιπτωση αυτη συνηθως ειναι ακριβοτερο απο την τρεχουσα ισοτιμια. Στο τελευταιο βημα σου δινει τη δυνατοτητα επιλογης σε ευρω ή τοπικο νομισμα. Αν επιλεξεις τοπικο νομισμα η ισοτιμια που βλεπεις ειναι ενδεικτικη αλλα πιθανον κ παλι να ειναι χειροτερη απο την ισοτιμια που δινει η revolut.

afrodite39

Member
Έκανα κράτηση με δωρεάν ακύρωση και μέσα σε μια ώρα Μου ήρθε μήνυμα από το κατάλυμα ότι δεν ισχύει η κράτηση και ότι αυτές ημερομηνίες εκ παραδρομής δόθηκαν στην booking.
και να την ακυρώσω….
Η booking δε μου ‘χει στείλει απολύτως τίποτα …..
τι να κάνω;;;;

micef

Member
Έκανα κράτηση με δωρεάν ακύρωση και μέσα σε μια ώρα Μου ήρθε μήνυμα από το κατάλυμα ότι δεν ισχύει η κράτηση και ότι αυτές ημερομηνίες εκ παραδρομής δόθηκαν στην booking.
και να την ακυρώσω….
Η booking δε μου ‘χει στείλει απολύτως τίποτα …..
τι να κάνω;;;;
Με έχει καλέσει κατάλυμα κάποιες μέρες μετά την κράτηση να με ενημερώσει ότι δεν έχει διαθεσιμότητα την περίοδο που έκανα κράτηση και να την ακυρώσω. Ανέφερα ότι η διαδικασία έγινε μέσω Booking, αν υπάρχει πρόβλημα να με καλέσουν εκείνοι για να με ενημερώσουν τι θα γίνει.

Τους ενημέρωσε εκείνη, με πήραν και μου βρήκαν άλλο δωμάτιο, πιο ακριβό όπου κάλυψαν την διαφορά. Πλήρωσα πιο ακριβά, τους έστειλα την απόδειξη και άμεσα επέστρεψαν την διαφορά

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
Google Search
εχω κλείσει το παραπανω στην Βενετία με δωρεαν ακύρωση .
μου έχουν στείλει τα παρακάτω:

Thank you to have chosen Ai Patrizi di Venezia for your next stay in Venice.

Apartments Ai Patrizi are not an Hotel with reception 24 hours for this reason all guests have to send the documentations required by email at [email protected] or by whatsapp to +39 351 3730553 , Ai Patrizi di Venezia are apartments with self check-in.

In order to send you the access code to the apartment we need some information before your arrival date, please send the required documentaion from your personal email address not through Booking.com because information will not readable/visible:

- Photos of passports of all the people staying in the apartments in pdf. (BE AWARE THAT IT IS MANDATORY TO SEND THEM, OTHERWISE WE CAN’T NOR PROVIDE THE CODE NOR THE KEY OF THE APARTMENT)

- Mobile phone number with whatsapp application and e-mail to contact you in case of need

-Number and expiry date of a valid credit card, MASTERCARD or VISA, not American express nor Diners. The name of the credit card must be the same as that of the person who made the reservation. We inform you that we need the credit card to charge the amount of the tourist tax and guarantee in case of accidents/ damages in the apartment. it is possible to receive a link for payment of the tourist tax, will be added Euro 30,00 to the total of the tourist tax to be paid for management expenses.

εντωμεταξύ τους όρους αυτούς τους γραφεί και στην επισημη ιστοσελιδα τους και στο Booking στην σελιδα τους και σε mail που τους έστειλα μου είπαν ότι έτσι λειτουργούν και το διαβασα και σε σχόλια στην booking .
Σας έχει ξανατύχει κάτι τετοιο?

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Τις φωτοτυπίες των διαβατηρίων, μου τις εχουν ζητησει πολλες φορες, γιατι κανουν κατι σαν εγγραφη επισκεπτων. Καποιες φορες μου τα ζητουσαν μεσω μηνυματος whats app και αλλες μεσω της πλατφορμας booking
Τωρα τον αριθμο της καρτας δεν ξερω αν θα τον εδινα ετσι χυμα από την στιγμη που προφανως τον εχουν διαθεσιμο μεσω της κράτησης στη booking

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ αριθμό κάρτας σε οποιαδήποτε κράτηση έχω κάνει που χρειάζεται απομακρισμένο check in. Μόνο στοιχεία ταυτοποίησης και ίσως τηλέφωνο. Κάρτα δεν θα έδινα! Ειδικά αν μου λέει οτι μέσω booking δεν είναι ορατά τα στοιχεία...

Θα έκανα μήνυμα στη booking και θα περίμενα να δω τι θα μου πει.

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
Οδηγίες για το check-in
Εδώ θα βρείτε οδηγίες από το κατάλυμα σχετικά με την είσοδό σας σε αυτό.
Είσοδος στο κατάλυμα
Η πόρτα ανοίγει με κωδικό.
Το κατάλυμα θα σας στείλει περισσότερες οδηγίες πριν την άφιξη.
All guests must send via email passports photos and credit card details in order to receive the access code, Ai Patrizi di Venezia reserve the right to verify validity of your credit card making a pre-authorization, we need a valid credit card as guarantee in case of any damage/incidentals in the apartment. At AI Patrizi di Venezia is in force SELF CHECK-IN.

αυτό πάντως λέει και στην κράτηση που έχω κανει στην σελιδα της Booking για το κατάλυμα .

Last edited:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Οδηγίες για το check-in
Εδώ θα βρείτε οδηγίες από το κατάλυμα σχετικά με την είσοδό σας σε αυτό.
Είσοδος στο κατάλυμα
Η πόρτα ανοίγει με κωδικό.
Το κατάλυμα θα σας στείλει περισσότερες οδηγίες πριν την άφιξη.
All guests must send via email passports photos and credit card details in order to receive the access code, Ai Patrizi di Venezia reserve the right to verify validity of your credit card making a pre-authorization, we need a valid credit card as guarantee in case of any damage/incidentals in the apartment. At AI Patrizi di Venezia is in force SELF CHECK-IN.

αυτό πάντως λέει και στην κράτηση που έχω κανει στην σελιδα της Booking για το κατάλυμα .
To pre-authorisation γίνεται απ τη booking, εφόσον το χρειάζεται η κράτηση. Προσωπικά δε θα έστελνα σε καμία περίπτωση την κάρτα μου έτσι χύμα και γι αυτόν τον λόγο. Θα έκλεινα αλλού.

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
δυστυχως τωρα είναι αργα .αυριο γινεται η χρεωση για την κρατηση και την επομενη βδομαδα ειναι το ταξίδι .Το αφησα κι εγω τελευταια στιγμη .

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
δυστυχως τωρα είναι αργα .αυριο γινεται η χρεωση για την κρατηση και την επομενη βδομαδα ειναι το ταξίδι .Το αφησα κι εγω τελευταια στιγμη .
Έληξε η δωρεάν ακύρωση?

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
οχι αλλα ειχα κανει την κρατηση τον Αυγουστο και τωρα τα ξενοδοχεια στην Βενετια είναι στον Θεό .το είχα δει τοτε σαν όρο αλλα ειχα διαβασει τα σχόλια για το καταλυμα στην Booking και είχα εφησυχαστεί οτι κι σε αλλους φανηκε ανορθοδοξο το Mail με τον αριθμό της πιστωτικης για να χρεωσουν το toursit tax αλλα όλα οκ τελικά .έχω αγχωθεί τώρα λίγο .

paefstra

Member
Αφου αν δεν στειλεις την καρτα ΔΕΝ σου κρατανε το δωματιο, αυτο δεν απειλουν? Κανε μια ακυρωση, θα βρεις κατι καλυτερο απο αυτο.
Κλεισε Βερονα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.359
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom