Απορίες για κράτηση στο Booking.com

SugarBlue

Member
Αυτό δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί και να πέσουν! Το ένα από τα τρία που ήμουν απόλυτα σίγουρη , το πλήρωσα τώρα. Τα άλλα δύο τα αφήνω και όπου βγει.. δεν είναι και μετοχές να πούμε

connosp

Member
Καλημέρα σας, έχω κάνει 3 κρατήσεις για Ιούνιο σε Νορβηγία μέσω booking προ διμήνου , με δωρεάν ακύρωση. Είχα επιλέξει τρόπο πληρωμής - με το καλό όταν λήξει η περίοδος δωρεάν ακύρωσης - μέσω revolut σε nok. Σε κάθε κράτηση μου δείχνει και την αντιστοιχία σε ευρώ αλλά παρατήρησα ότι το ποσό σε ευρώ σχεδόν κάθε εβδομάδα αλλάζει. Ήδη και τα τρία είναι 6 ευρώ το καθένα πιο ακριβό από ότι τα έκλεισα.Πιστεύετε ότι θα συνεχιστεί αυτό και να κάνω τις πληρωμές τώρα ή υπάρχει περίπτωση να ξαναμειωθούν οι τιμές λόγω ευνοϊκής ισοτιμίας και άρα να περιμένω;
Και εγώ έχω κλείσει στη Στοκχόλμη από το site ξενοδοχείων και σκέφτομαι να πληρώσω με Revolt, λόγω διακυμάνσεων

paefstra

Member
Αυτό δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί και να πέσουν! Το ένα από τα τρία που ήμουν απόλυτα σίγουρη , το πλήρωσα τώρα. Τα άλλα δύο τα αφήνω και όπου βγει.. δεν είναι και μετοχές να πούμε
Επεσε η ισοτιμια τελικα.
Γενικα δεν αξιζει να τρελαινεται κανεις με τις ισοτιμιες.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Μπορεί να είναι άσχετο με το θέμα, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το ρωτήσω. Έκανα κράτηση με booking, αλλά μέσω της aegean για να πάρω τα μίλια. Η booking δεν μου εμφάνισε τις κρατήσεις στο λογριασμό μου και δεν μου έχει στείλει μέιλ για να κάνω αξιολόγηση. Τι μπορώ να κάνω; Ένα κατάλυμα ήταν τόσο καλό που άξιζε για 20 και είχε λίγες κριτικές, οπότε θέλω να το βοηθήσω.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Μπορεί να είναι άσχετο με το θέμα, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το ρωτήσω. Έκανα κράτηση με booking, αλλά μέσω της aegean για να πάρω τα μίλια. Η booking δεν μου εμφάνισε τις κρατήσεις στο λογριασμό μου και δεν μου έχει στείλει μέιλ για να κάνω αξιολόγηση. Τι μπορώ να κάνω; Ένα κατάλυμα ήταν τόσο καλό που άξιζε για 20 και είχε λίγες κριτικές, οπότε θέλω να το βοηθήσω.
Αν μπεις στη booking από τον λογαριασμό σου και αναζητήσεις την κράτηση που έκανες από την aegean με τον κωδικό, μετά θα στο εμφανίσει στις κρατήσεις σου λογικά. Τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε (για τις μελλοντικές μου κρατήσεις).

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Αν μπεις στη booking από τον λογαριασμό σου και αναζητήσεις την κράτηση που έκανες από την aegean με τον κωδικό, μετά θα στο εμφανίσει στις κρατήσεις σου λογικά. Τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε (για τις μελλοντικές μου κρατήσεις).
Αυτό λέω, ότι στο λογαριασμό μου δεν μπορώ να δω τις κρατήσεις που έκανα μέσω της aegean.
Και στην αναζήτηση που κάνω και βάζω αριθμό κράτησης και κωδικό πρόσβσης, με γυρίζει στην αρχική σελίδα χωρίς να μου δείχνει την κράτηση που θέλω

Billouk

Member
Αυτό λέω, ότι στολογαριασμό μου δεν μπορώ να δω τις κρατήσεις που έκανα μέσω της aegean
Συνήθως, βάζω τον αριθμό της κράτησης και το pin στην εφαρμογή της booking και την εμφανίζει. Δεν δουλεύει ούτε έτσι;

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Συνήθως, βάζω τον αριθμό της κράτησης και το pin στην εφαρμογή της booking και την εμφανίζει. Δεν δουλεύει ούτε έτσι;
Δυστυχώς όχι. Πήρα την aegean να ρωτήσω, μου είπαν είναι θέμα της booking. Παίρνω ένα τηλ της booking που έχω, αλλά είναι για τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.057
Μέλη
39.815
Νεότερο μέλος
alexplat

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom