Πολωνία Αποριες για κρακοβια

Evi_Stav

Member
μμμμ, στα υπόψη. Με δεδομένο ότι φτανουμε κρακοβια κ αναχωρουμε απο βαρσοβία πού μπορούμε να χωσουμε την έξτρα εκδρομή? Αν δε κανουμε δηλαδή μονοημερη απο κρακοβία...
Θα έμενα 3 μέρες Κρακοβία, 1 Zakopane και 3 Βαρσοβία.

Αν δεν το θελετε, μείνετε 4 Κρακοβία (με εκδρομή Zakopane) και 3 Βαρσοβία!

Είμαι από αυτούς που η Βαρσοβία μετά την πανέμορφη Κρακοβία και το υπέροχο Zakopane τους φάνηκε πολύ πιο αδιάφορη! Σε 3 μέρες τα έχεις δει πραγματικά όλα! Δεν θες παραπάνω.

bravehard

Member
Καλά έκανες, απλά κατά την ταπεινή μου γνώμη το μνημείο του Αuschwitz είναι από αυτά που καλό θα ήταν να συνοδεύονται από ξενάγηση. Βλέποντας και κάνοντας.
Τέλος, να πω ότι αν και είναι πολύ ωραίες οι προτάσεις των υπόλοιπων φίλων, εφόσον είναι η πρώτη σας φορά στις δύο πόλεις εγώ δε θα συνιστούσα κάτι επιπλέον, βαριά καμιά κοντινή εκδρομή της μισής μέρας αν και μόνο προκύψει.
κ γω να πω την αληθεια φοβαμαι οτι αν προσπαθησουμε να δουμε πολλά , στο τέλος μπορεί να μη δουμε τιποτα που λεει ο λόγος με τα περα δωθε...

bravehard

Member
Θα έμενα 3 μέρες Κρακοβία, 1 Zakopane και 3 Βαρσοβία.

Αν δεν το θελετε, μείνετε 4 Κρακοβία (με εκδρομή Zakopane) και 3 Βαρσοβία!

Είμαι από αυτούς που η Βαρσοβία μετά την πανέμορφη Κρακοβία και το υπέροχο Zakopane τους φάνηκε πολύ πιο αδιάφορη! Σε 3 μέρες τα έχεις δει πραγματικά όλα! Δεν θες παραπάνω.
στο ζακοπανε είχες παει καλοκαίρι και σου άρεσε? δεν ειναι περισσότερο στυλ αραχωβα π.χ.?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
κ γω να πω την αληθεια φοβαμαι οτι αν προσπαθησουμε να δουμε πολλά , στο τέλος μπορεί να μη δουμε τιποτα που λεει ο λόγος με τα περα δωθε...
Μα το ίδιο ακριβώς υποστηρίζω κι εγώ, αν είναι η πρώτη σας φορά μην αναλωθείτε σε πολλά περισσότερα απ' ότι πρέπει και νιώστε λίγο καλύτερα -ίσως και περπατώντας πιο πολύ- τις ομορφιές που προσφέρουν αυτές οι δύο πόλεις τέτοια εποχή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.040
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom