Πολωνία Αποριες για κρακοβια

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
ToursPoland (κ.Θαναση [email protected]),
παντως καλο θα ειναι να ψαχνετε και λιγο στην τεραστια πηγη πληροφοριων της ομαδας, γιατι προσφερουν πολλα στην καλυτερη οργανωση της εκδρομης σας

βλ και ΚΡΑΚΟΒΙΑ. Παρουσιαση-Αποτυπωση αξιοθεατων σε google map, κατά α/α.
Δυστυχώς λόγω κόβιντ οι πληροφορίες μας πάνε πια πολύ πίσω...Ούτε τα ίδια τουρ ισχύουν πια πολύ περισσότερο οι τιμές.
Ευχαριστώ για το τιπ -δεν είναι μια μένα εγώ πήγα τουρ το οποίο πλέον είναι απλησίαστο....είναι για φίλους η πληροφορία και θα ήθελαν αγγλόφωνο ξεναγό.

chrgkoutz

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Δάση Βόρειου Καναδά
Δυστυχώς λόγω κόβιντ οι πληροφορίες μας πάνε πια πολύ πίσω...Ούτε τα ίδια τουρ ισχύουν πια πολύ περισσότερο οι τιμές.
Ευχαριστώ για το τιπ -δεν είναι μια μένα εγώ πήγα τουρ το οποίο πλέον είναι απλησίαστο....είναι για φίλους η πληροφορία και θα ήθελαν αγγλόφωνο ξεναγό.
Αυτο ειναι ακομη πιο φθηνο και μπορουν να σε παραλαβουν κι απο το καταλυμα σου

evik

Member
Γεια σας. Ενδιαφέρεται κανείς για ελληνόφωνη ξενάγηση στο Άουσβιτς για την Δευτέρα 17 Μαϊου ; (Για να φτιάξουμε γκρουπ). Ευχαριστώ πολύ!!!

DRIVER

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Γεια σας. Ενδιαφέρεται κανείς για ελληνόφωνη ξενάγηση στο Άουσβιτς για την Δευτέρα 17 Μαϊου ; (Για να φτιάξουμε γκρουπ). Ευχαριστώ πολύ!!!
Aν δεν βρεις Ελληνοφωνη ξεναγηση υπαρχει αμεσως μετα την εισοδο βιβλιαρακι στα Ελληνικα με αυτο ανα χειρας μια χαρα κανεις την δουλεια σου.10 ευρω κοστιζε πριν 5 χρονια.

Яна

Member
Aν δεν βρεις Ελληνοφωνη ξεναγηση υπαρχει αμεσως μετα την εισοδο βιβλιαρακι στα Ελληνικα με αυτο ανα χειρας μια χαρα κανεις την δουλεια σου.10 ευρω κοστιζε πριν 5 χρονια.
Εγώ πάντως με αυτό το βιβλιαράκι ήμουν πλήρως ικανοποιημένη. Σου δείχνει και ποια διαδρομή να ακολουθήσει, ώστε κάθε φορά να είσαι μπροστά σε ένα έκθεμα ή αιθουσα και να διαβάσεις από το βιβλιαράκι περί τίνος πρόκειται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.055
Μέλη
38.034
Νεότερο μέλος
tsioteles

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom