Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

paefstra

Member
Οσο προλαβαινετε ,πριν αρχισουν να ζυγιζουν και μας ...
Στη Βουδαπεστη βγαλανε ζυγαρια με λογοτυπο Aegean. Επισης βγαζουν στη Θεσσαλονικη συχνα.
Η μονη περιπτωση να μην κινδυνευσεις ειναι σε βραδινη πτηση που ηδη εχει καθυστερησει και καιγονται να μην παρατεινουν την καθυστερηση.

Kostass

Member
Οκ σας ευχαριστώ για τα σχετικά. Θα βγάλω flex τότε να τελειωνω γιατί βλέπω να την πατάω και να κλαίγομαι μετά 🙂

Kostass

Member
Επειδη ημουν στο ιδιο σκεπτικο κ εγω καποτε και δε μου βγηκε σε καλο γι αυτο και στα ανελυσα τοσο πολυ!καλα να περασετε!
Καλά έκανες τότε Μαρία,ευχαριστώ!Θα κλείσω flex όπως είπα για να μην έχω τπτ απρόοπτα.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Πρώτη φορά μού ζύγιζαν και μέτρησαν πρόσφατα χειραποσκευή στο Ελ Βελ, στην πτήση για Γερεβάν, μεσάνυχτα παρά και με καθυστέρηση (όλων τις ήλεγξαν). Ωστόσο, στο πήγαινε εννοείται πως έχουμε ζυγίσει τη χειραποσκευή στο σπίτι, στην επιστροφή είναι πιο πιθανό να υπερβαίνεις.
Και ο κατά τ' άλλα πολύ τυπικός γιος, πλήρωσε πρόστιμο στο Ελ Βελ προς Χίθροου για βάρος χειραποσκευής σε βραδινή πτήση, τη μία μοναδική φορά που ήξερε ότι υπερβαίνει (φάση μετακόμισης).

Τσαντάκι μέσης κάτω από την μπλούζα πάντα (και για λόγους ασφαλείας), φορτωμένες τσέπες στα μπουφάν (ηλεκτρονικά και καλλυντικά) και η γυναικεία τσάντα (για χρήση εκεί που πάμε) υφασμάτινη το καλοκαίρι ή τσόχινη τον χειμώνα, να μπαίνει άδεια μέσα στη βαλίτσα σαν μπλουζίτσα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.158
Μέλη
39.902
Νεότερο μέλος
panoscupra

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom