Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

kabamarou

Member
Στην wizz και στην ryanair υπάρχουν μεταλλικές θήκες όπου η προϋπόθεση είναι να χωρέσει εκεί μέσα η δωρεάν τσάντα χωρίς να προεξέχει. Σε περίπτωση που στο ζητήσουν βέβαια. Εχω δει να το ζητάνε μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Η φίλη δεν είχε εμπειρία με aegean και νόμιζε ότι και εκεί θα ισχύει κάτι ανάλογο

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν υπάρχει καμμία λογική να εφαρμόσουν κανόνες με βάση το δυνητικό μέγεθος που θα μπορούσε να έχει μια αποσκευή, χειραποσκευή ή ότι, αν ήταν πιο φορτωμένη. Καμμία. Στο σακίδιό μου έχω συχνά και ένα δεύτερο σακίδιο διπλωμένο, τι θα έπρεπε δηλαδή, να με χρεώσουν για επιπλέον αντικείμενο;

Οι κανόνες ισχύουν και εφαρμόζονται με βάση το πραγματικό μέγεθος, βάρος κλπ της αποσκευής, όπως αυτό θα είναι όταν μπει στο ντουλάπι (ή όπου αλλού είναι να μπεί). Αν οι agents της αεροπορικής δεν το αντιλαμβάνονται, κάντε τους μια καταγγελία να τους μάθουν. Και αν και η αεροπορική επιμείνει (πράγμα εξαιρετικά απίθανο), απευθύνεστε στην ΥΠΑ ή στην αντίστοιχη αρχή που εποπτεύει τα εκεί αεροδρόμια όπου σας συμβεί.

pan82

Member
έχει παρατηρήσει κάποιος ότι πρόσφατα η aegean πρόσθεσε τη παρατηρηση ότι μπορεί να χρειαστεί να παραδώσετε τη χειραποσκευή αν δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος; Το περίεργο είναι ότι έχει προστεθεί μόνο στο light εισιτήριο ενώ όταν το κάνουν μια χαρά μου το έχουν κάνει και σε flex ή comfort flex. Να άλλαξε η πολιτική και να ζητάνε μόνο στους light πλέον ή απλά έτσι γράφτηκε τυχαία εκει;

aegean.JPG

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Να άλλαξε η πολιτική και να ζητάνε μόνο στους light πλέον ή απλά έτσι γράφτηκε τυχαία εκει;
Δεν υπαρχει τυχαιο, ακολουθειται πλεον η πολιτικη του φιλου, παρομοια με οτι κανει κ ο βολοτεας: εχεις χειραποσκευη σε λαιτ; Δεν εξασφαλιζεται η μεταφορα της στην καμπινα. Παρε ακριβοτερο ναυλο να εισαι 100% σιγουρος οτι θα την εχεις μαζι σου.

pan82

Member
Δεν υπαρχει τυχαιο, ακολουθειται πλεον η πολιτικη του φιλου, παρομοια με οτι κανει κ ο βολοτεας: εχεις χειραποσκευη σε λαιτ; Δεν εξασφαλιζεται η μεταφορα της στην καμπινα. Παρε ακριβοτερο ναυλο να εισαι 100% σιγουρος οτι θα την εχεις μαζι σου.
Μακαρι να γίνεται έτσι πλέον γιατί ως τώρα πάντα flex είναι ο ναύλος μου και έχω τσακωθεί άπειρες φορές και στο τέλος μου παίρνουν τη βαλίτσα με το ζόρι

paefstra

Member
Μακαρι να γίνεται έτσι πλέον γιατί ως τώρα πάντα flex είναι ο ναύλος μου και έχω τσακωθεί άπειρες φορές και στο τέλος μου παίρνουν τη βαλίτσα με το ζόρι
Με το ζορι δεν μου την εχουν παρει ποτε. Λεω οτι εχω πληρωσει τρανσφερ ψεμματα και οτι θα το χασω.

pan82

Member
Με το ζορι δεν μου την εχουν παρει ποτε. Λεω οτι εχω πληρωσει τρανσφερ ψεμματα και οτι θα το χασω.
Εγώ σκέψου είπα το ίδιο και της έδειξα και εισιτήριο ότι είχα και κανονική βαλίτσα πληρωμένη αλλά την ήθελα μαζί μου γιατί βιάζομουν. Τσακώθηκαμε αγριως και μου τη πήραν και το έκανα θέμα μέσα στο αεροπλάνο και μου ζήτησε συγνώμη η αεροσυνοδός γιατί μου λέει έχουμε χώρο και δυστυχώς οι υπάλληλοι εδάφους δε μας ρωτάνε και όλο τσακωμοί γίνονταν και έχουμε δίκιο. Και μιλάμε για Θεσσαλονίκη Αθήνα δρομολόγιο.
Και από Λονδίνο πρόσφατα δε το συζητουσαν καν τη πήραν σχεδόν σε όλους αλλά εκεί όντως ήταν 100% φουλ το αεροπλάνο

paefstra

Member
Στο Θεσσαλονικη Αθηνα πρεπει νσ μεινει χωρος για τα τσουρεκια Τερκενλη.
Μετα απο απειρα ταξιδια στη διαδρομη ξερουμε οτι αυτες ειδικα οι σακουλες δεν ενοχλουν ποτε το προσωπικο ουτε τις χρεωνουν εξτρα οπως θα οφειλαν.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom