Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

paefstra

Member
Όπως βλέπετε το διαζευκτικό "ή" λείπει. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι ευθυγραμμίστηκε με την πολιτική της SKY.
View attachment 501950
Επιτελους επισημα. Τωρα που περασα κουπονι δωρεαν βαλιτσαρας σε επομενη πτηση μαλλον τζαμπα το περασα.
Edit : ολες μου οι light πτησεις εχουν "η".
Θα το θελατε αλλα η Aegean μας γλενταει.

Last edited:

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Επιτελους επισημα. Τωρα που περασα κουπονι δωρεαν βαλιτσαρας σε επομενη πτηση μαλλον τζαμπα το περασα.
Edit : ολες μου οι light πτησεις εχουν "η".
Θα το θελατε αλλα η Aegean μας γλενταει.
Για Λισαβώνα βλέπω ότι το "η" δεν υπάρχει. Σε αλλους προορισμούς υπάρχει κανονικά.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κι εγώ το παρατήρησα σε ένα εισιτήριο που έψαχνα χθες, στην οικονομική κατηγορά έδινε οκτάκιλη και προσωπικό αντικείμενο, το είδα και μου έκανε εντύπωση.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Αυτό είναι που λένε δημιουργική ασάφεια. Όλα στο φλου και ο καθένας ό,τι κατάλαβε.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Κι εγώ το παρατήρησα σε ένα εισιτήριο που έψαχνα χθες, στην οικονομική κατηγορά έδινε οκτάκιλη και προσωπικό αντικείμενο, το είδα και μου έκανε εντύπωση.
Εχω την εντύπωση πως το κάνει για λόγους ανταγωνιστικούς μιάς και αρχίζει και η SKY δρομολόγια από τον Οκτώβριο.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Μου έβγαλε αυτό στο Λινκεδιν

Screenshot_2025-07-02-17-24-20-524_com.linkedin.android.jpg

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Πάντως και η ιδια η ετζηαν της απαντησε οτι θα επιληφθεί του θέματος

adiaforos

Member
"This is unacceptable from a regular airline", πράγματι, αλλά εδώ εμπλέκονται μόνο τα αεροδρόμια και οι εταιρείες διαχείρισης, που είναι οι ίδιες για το ήμισυ σχεδόν των αεροπορικών εταιρειών σε κάθε αεροδρόμιο... Άσε που δεν προκύπτει ότι η κλοπή έγινε στο layover, μπορούσε κάλλιστα να είχε γίνει στο αρχικό αεροδρόμιο. Η αεροπορική θα ξεχωρίσει μόνο για τον τρόπο χειρισμού της απάντησης, κατά τα άλλα από τα περιγραφόμενα θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιαδήποτε πτήση της ίδιας ημέρας. Αναρωτιέμαι αν με κάποιο τρόπο έδωσε στόχο με τις βαλίτσες της η κυρία αυτή (κάτι που θα μπορούσε να συμβεί μόνο στο αρχικό αεροδρόμιο).

tatooine

Member
Πάντως και η ιδια η ετζηαν της απαντησε οτι θα επιληφθεί του θέματος
φυσικά και θα επιβληθεί, άλλα μια καταγγελία τίγκα στα εμοτζι από μια μάνατζερ της χορεκα!!!!!!
Φαντάσου να σου παρουσιαζόταν με ένα τέτοιο βιογραφικό η κυρία;

paefstra

Member
Πρωτη φορα ακουω για καρδιοπαθη που εχει τα ακριβα του φαρμακα σε παραδοτεα βαλιτσα που κινδυνευει να χαθει. Oταν λεμε "ακριβα" εννοουμε 100δων ευρω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.070
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα