ΗΠΑ Αποστολή Βαλίτσας ή δέματος από Νέα Υόρκη

YAz

Member
Μηνύματα
32
Likes
9
Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν κανείς το έχει δοκιμάσει, αλλά επειδή θα κάνω ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική και θα συναντήσω 2 διαφορετικά κλίματα, θα ήθελα να μάθω αν το έχει ψάξει κανείς να στείλει τη βαλίτσα (ή κανένα δέμα) του πίσω στην Ελλάδα. Επίσης εφόσον θα είναι δικά μου ρούχα μεταχειρισμένα, από τον εαυτό μου στον εαυτό μου, θα περάσει τελωνείο; Επίσης, usps ή να ψάξω καλύτερα εταιρία που να ειδικεύεται σε αυτό;
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.374
Likes
14.280
Για το τελωνείο δεν έχει σημασία αν αποστολέας και παραλήπτης είναι το ίδιο πρόσωπο.Για τι βάρος μιλάμε;Με courier θα είναι ακριβά νομίζω.Ρίξε μια ματιά στα site τους να τσεκάρεις τιμές ανάλογα με το βάρος.
 

YAz

Member
Μηνύματα
32
Likes
9
Καταρχην με καιει το τελωνιο. Αν ειναι να στειλω τα ρπυχα μου και τα μπουφαν μου και ειναι να πληρωσω εκτελωνισμο τοτε το ξεχναω τελειως. Courier σε καμια περιπτωση δεν πληρωνω. UPS και fedex μακρια και αγαπημενοι. Απλα ρωτησα μηπως εχει κανενας καμια εμπειρια.
 

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
με USPS πάει περίπου 10$ το κιλό αλλά μπερδεύει το πράγμα μετά από ένα σημείο γιατί χρεώνουν και με τον όγκο και με το βάρος..με καράβι θα σου κοστίσει περίπου 60$ για μια τεράστια βαλίτσα και δεν χρεώνουν με το βάρος..το πρόβλημα είναι ότι όταν θα παραλάβεις Eλλάδα θα σου ζητήσουν και εκεί κάποια λεφτά και δυστυχώς εκεί δεν υπάρχει τιμοκατάλογος αλλά τιμή ημέρας...υπολόγιζε στο περίπου 50 ευρώ..
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.397
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom