Αίγυπτος Από Κάιρο μέχρι Σίβα: Απρόβλεπτες ιστορίες εκτός τουριστικού χάρτη…

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Νοέμβριος ‘24
-Αγάπη, τον άλλο μήνα φεύγουμε…
-Το ξέρω.
-Και ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει πού θα πάμε…
-Και αυτό το ξέρω.
-Τώρα όμως τελευταία στιγμή, όλα όσα έχεις στο μυαλό σου πρέπει να τα ξεχάσεις. Τα εισιτήρια (x4) είναι απαγορευτικά. Πάμε που σου λέω στους κάτω γείτονες. Χαμένοι δεν βγαίνουμε ποτέ από ένα ταξίδι…
-ΔΕΝ θέλω Αίγυπτο! Εγώ θέλω ταξίδια μακρινά, πολύωρα εξωτικά. Θέλω δράση , περιπέτεια, σασπένς…. , είπε ένα απόγευμα Σαββάτου η Αννούλα και ο θεός Ρα άκουγε και έφτιαχνε πλοκή…

Δεκέμβριος ‘24
-Μαμά! Μπαμπά! Ξυπνήστε! Ο Άγιος Βασίλης έφερε τα δώρα !!!
Και έτσι νυσταγμένα και σκουντούφλικα βρέθηκε όλη η οικογένεια στο σαλόνι στις 6 το πρωί να ξετυλίγει δώρα και να ανοίγει κουτιά.
-Μα για κάτσε! Τι ειδοποίηση είναι αυτή στο κινητό μου ;;; Μειλ;;; Από Ροβανιέμι;;;
-Και τι λέει ;
-…μπείτε στο Apple Wallet να εξαργυρώσετε το δώρο σας. Τέσσερα boarding pass για Κάιρο!!
-Τι εννοείς μαμά ;
-Δεν το πιστεύω! Πάμε Αίγυπτο! Ο Αη Βασίλης μας έκανε δώρο τα εισιτήρια!
-Εκεί που οι γάτες είναι θεές;;
-Ακριβώς!
-Πότε;
Στις 5 το απόγευμα!
-Σήμερα ;;;
-Ναιιιιι! Φτιάξτε σακίδια!!!

Κι έτσι πιο γρήγορα και από την αστραπή βρέθηκαν στο δωμάτιο να πακετάρουν τα… απαραίτητα όσο εμείς οι μεγάλοι τρίβαμε τα χέρια μας από ικανοποίηση για την μεγάλη μας επιτυχία και απολαμβάναμε τον τελευταίο μας καφέ για το 2024 μπροστά από το τζάκι…

piccolo_mondo

Member
Νοέμβριος ‘24
-Αγάπη, τον άλλο μήνα φεύγουμε…
-Το ξέρω.
-Και ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει πού θα πάμε…
-Και αυτό το ξέρω.
-Τώρα όμως τελευταία στιγμή, όλα όσα έχεις στο μυαλό σου πρέπει να τα ξεχάσεις. Τα εισιτήρια (x4) είναι απαγορευτικά. Πάμε που σου λέω στους κάτω γείτονες. Χαμένοι δεν βγαίνουμε ποτέ από ένα ταξίδι…
-ΔΕΝ θέλω Αίγυπτο! Εγώ θέλω ταξίδια μακρινά, πολύωρα εξωτικά. Θέλω δράση , περιπέτεια, σασπένς…. , είπε ένα απόγευμα Σαββάτου η Αννούλα και ο θεός Ρα άκουγε και έφτιαχνε πλοκή…

Δεκέμβριος ‘24
-Μαμά! Μπαμπά! Ξυπνήστε! Ο Άγιος Βασίλης έφερε τα δώρα !!!
Και έτσι νυσταγμένα και σκουντούφλικα βρέθηκε όλη η οικογένεια στο σαλόνι στις 6 το πρωί να ξετυλίγει δώρα και να ανοίγει κουτιά.
-Μα για κάτσε! Τι ειδοποίηση είναι αυτή στο κινητό μου ;;; Μειλ;;; Από Ροβανιέμι;;;
-Και τι λέει ;
-…μπείτε στο Apple Wallet να εξαργυρώσετε το δώρο σας. Τέσσερα boarding pass για Κάιρο!!
-Τι εννοείς μαμά ;
-Δεν το πιστεύω! Πάμε Αίγυπτο! Ο Αη Βασίλης μας έκανε δώρο τα εισιτήρια!
-Εκεί που οι γάτες είναι θεές;;
-Ακριβώς!
-Πότε;
Στις 5 το απόγευμα!
-Σήμερα ;;;
-Ναιιιιι! Φτιάξτε σακίδια!!!

Κι έτσι πιο γρήγορα και από την αστραπή βρέθηκαν στο δωμάτιο να πακετάρουν τα… απαραίτητα όσο εμείς οι μεγάλοι τρίβαμε τα χέρια μας από ικανοποίηση για την μεγάλη μας επιτυχία και απολαμβάναμε τον τελευταίο μας καφέ για το 2024 μπροστά από το τζάκι…
Ουυυυ ιστορία Αιγύπτου με παιδιά! Αναμένουμε την συνέχεια!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.006
Μέλη
40.052
Νεότερο μέλος
ThomasAn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom