Τότε κατά την γνώμη μου το καλύτερο είναι να μείνετε μόνο Βαρσοβία αλλά εσείς αποφασίζετεΕμείς θα πάμε 7 με 10 Δεκεμβρίου απλα φεύγουμε απο δω 7 το πρωι και γυρνάμε 12 το βραδυ
Τότε κατά την γνώμη μου το καλύτερο είναι να μείνετε μόνο Βαρσοβία αλλά εσείς αποφασίζετεΕμείς θα πάμε 7 με 10 Δεκεμβρίου απλα φεύγουμε απο δω 7 το πρωι και γυρνάμε 12 το βραδυ
Μαλλον θα το σπάσουμε με κρακοβια ευχαριστούμε παντωςΤότε κατά την γνώμη μου το καλύτερο είναι να μείνετε μόνο Βαρσοβία αλλά εσείς αποφασίζετε
Χαλαρό σε βρίσκω! Προλαβαίνεις άνετα και ένα καφεδάκι στο Παρίσι.Εγώ πάλι θέλω να μαθω αν μπορώ από το Γκντάνσκ να πεταχτώ ως το Ρότερνταμ. Να το σπάσω σε 2-2 ή είναι πολλές οι μέρες για το Ροττερνταμ;
Επειδή φτάνουμε 9 το πρωι να πάμε κατευθείαν κρακοβια να μείνουμε 2 η 1 βραδυ εκεί και μετα να μείνουμε ενα η δυο βραδιά βαρσοβια γιατι μετα φεύγουμε στης 10 το βραδυ απλα δεν ξέρουμε που ειναι να μείνουμε καλύτερα 2 βραδιαΜα τι να σπάσετε; Τις 3 μέρες; Θα χάσετε μια μέρα για το πήγαινε έλα. Καλύτερα Βαρσοβία και μια μέρα στο Łódź