Ανδόρρα Γαλλία Από την μικρή Ανδόρα στην μαγευτική Αλμπί και το ιστορικό Καρκασόν με φόντο τα Πυρηναία και βάση την Τουλούζ

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Carcassonne νομιζω 1 βραδυ ειναι αρκετο
Δώσε το στην Ανδόρρα να χαρείς και την εξοχή, όχι μόνο Andorra la Vella.
Καλή τύχη με τη βροχή. Εγώ δεν την είχα, αλλά το ξεπερνάμε.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Είναι λίγο περίπλοκο!
Θα πάω Τουλούζη (μέσω Μαδρίτης) όπου βρήκα πολύ φθηνή πτήση Μαδρίτη-Τουλούζη με Iberia. Πριν όμως βρω αυτήν την πτήση το σενάριο ήταν να πάω κατευθείαν Τουλούζη με Aegean. Από Τουλούζη με λεωφορείο σε Ανδόρα και στη συνέχεια με λεωφορείο στη Βαρκελώνη. Είπα να μη γυρίσω πίσω από τον 'ίδιο δρόμο΄" και θα επιστρέψω Αθήνα από Βαρκελώνη (αντί για Τουλούζη).
Τουλούζη έχει απ' ευθείας Aegean από Αθήνα και επιστροφή Βαρκελώνη-Αθήνα έχει και με Aegean και με Vueling. Η Vueling έχει αρκετά οικονομικές τιμές. Η Aegean δεν έχει αλλά για όποιον έχει μίλια...
Οι τρεις πτήσεις μου βγήκαν 116€ και τα δύο λεωφορεία (προς και από Ανδόρρα) κοστίζουν περί τα 75€ και οι δύο διαδρομές.
Θα μείνω 2 βράδια σε Albi, 2 σε Carcassonne, 1 στην Ανδόρα και 2 Βαρκελώνη. Χορταστικό ... ελπίζω! :)
Οργανώνω κάτι παρόμοιο για τον επόμενο Ιούνιο με άφιξη/αναχώρηση Βαρκελώνη και μετακινήσεις με αυτοκίνητο. Σκέφτομαι για 1 βράδυ Βαρκελώνη (φτάνουμε βράδυ), 2 Carcassonne, 1 Albi, 2 Toulouse, 2 Ανδόρα και 2 Βαρκελώνη. Πήρα ιδέες από την ιστορία του @yiannis1985 αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει οπότε όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Είναι λίγο περίπλοκο!
Θα πάω Τουλούζη (μέσω Μαδρίτης) όπου βρήκα πολύ φθηνή πτήση Μαδρίτη-Τουλούζη με Iberia. Πριν όμως βρω αυτήν την πτήση το σενάριο ήταν να πάω κατευθείαν Τουλούζη με Aegean. Από Τουλούζη με λεωφορείο σε Ανδόρα και στη συνέχεια με λεωφορείο στη Βαρκελώνη. Είπα να μη γυρίσω πίσω από τον 'ίδιο δρόμο΄" και θα επιστρέψω Αθήνα από Βαρκελώνη (αντί για Τουλούζη).
Τουλούζη έχει απ' ευθείας Aegean από Αθήνα και επιστροφή Βαρκελώνη-Αθήνα έχει και με Aegean και με Vueling. Η Vueling έχει αρκετά οικονομικές τιμές. Η Aegean δεν έχει αλλά για όποιον έχει μίλια...
Οι τρεις πτήσεις μου βγήκαν 116€ και τα δύο λεωφορεία (προς και από Ανδόρρα) κοστίζουν περί τα 75€ και οι δύο διαδρομές.
Θα μείνω 2 βράδια σε Albi, 2 σε Carcassonne, 1 στην Ανδόρα και 2 Βαρκελώνη. Χορταστικό ... ελπίζω! :)
Ευχαριστώ, πολύ ωραίες ιδέες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.167
Μέλη
39.903
Νεότερο μέλος
nicopap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα