Αζερμπαϊτζάν Αρμενία Γεωργία Αρμενία-Γεωργία-Αζερμπαϊτζάν

Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνία
Μίλησα τηλεφωνικά σήμερα με προξενείο.
Τους είπα ότι θα πάω Αρμενία για ταξίδι και μετά θα πάω Αζερμπαιτζαν. Μίλησα με μία ευγενική κυρία η οποία στην αρχή κατάλαβε ότι θα πάω Αρμενία και μετά οδικός θα πάω Αζερμπαιτζάν. Της το διευκρίνισα ότι θα πάω Αρμενία αεροπορικός, θα γυρίσω Ελλάδα, και κάποια άλλη στιγμή στο πολύ κοντινό μέλλον θα πάω Αζερμπαιτζαν. Μου είπε ότι δεν της ξανα έχει τύχη να ρωτήσουν γι αυτό το θέμα, προβληματίστηκε λίγο, αλλά μου είπε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και με έβαλε σε αναμονή για να ρωτήσει ανωτέρους της. Επέστρεψε μετά από λίγο και μου είπε οτί δεν υπάρχει κάποιο θέμα εφόσον είναι αεροπορικά ταξίδια. Εννοείται ότι σε κανά 2 μήνες θα ξανα πάρω τηλ. για επιβεβαίωση. Τώρα για τον φίλο τον @nikkap, που θέλει να το κάνει οδικό, δεν μπορώ να βάλω το χέρι στην φωτιά.

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Τώρα για τον φίλο τον @nikkap, που θέλει να το κάνει οδικό, δεν μπορώ να βάλω το χέρι στην φωτιά.
Μάλλον θα πρέπει να σταλθεί email σε κάποιο ντόπιο τουριστικό γραφείο και να ρωτηθεί σχετικά. Πάντως εάν δεν υπάρχει πρόβλημα εισόδου από το αεροδρόμιο γιατί να υπάρχει μέσω συνοριακού περάσματος; Αρκεί να είναι ανοιχτό βέβαια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.397
Μέλη
40.026
Νεότερο μέλος
Μποφυλάτου

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom