Ινδονησία Μαλαισία Σιγκαπούρη Αυγουστιάτικο ταξίδι ΝΑ Ασία - Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Ινδονησία

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Θέλω να οργανώσω ταξιδάκι για τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη του 2026 για 3 εβδομαδες στην Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και συγκεκριμένα σκέφτομαι να το κάνω ως εξης: 7 μέρες Bali, 3 μέρες Java για τους ναούς, 3 μέρες Kuala Lumpur και Batu, 5 μέρες Perhentian και 3 μέρες Σιγκαπούρη. Πως το βλέπετε? Θα ταξιδέψουμε με τα παιδιά μας 11 και 15 ετών και θέλω να έχει επαρκείς δόσεις από τροπικες παραλίες, μεγαλουπολεις, πολιτισμό, φύση κλπ κλπ. Είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσω να ψάχνω αεροπορικά εισιτήρια? Ποιες τιμές θεωρούνται καλές για τις συγκεκριμένες διαδρομές? Οποιαδήποτε συμβουλή από τους γνώστες, καλοδεχουμενη!!

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Sri Lanka
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θέλω να οργανώσω ταξιδάκι για τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη του 2026 για 3 εβδομαδες στην Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και συγκεκριμένα σκέφτομαι να το κάνω ως εξης: 7 μέρες Bali, 3 μέρες Java για τους ναούς, 3 μέρες Kuala Lumpur και Batu, 5 μέρες Perhentian και 3 μέρες Σιγκαπούρη. Πως το βλέπετε? Θα ταξιδέψουμε με τα παιδιά μας 11 και 15 ετών και θέλω να έχει επαρκείς δόσεις από τροπικες παραλίες, μεγαλουπολεις, πολιτισμό, φύση κλπ κλπ. Είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσω να ψάχνω αεροπορικά εισιτήρια? Ποιες τιμές θεωρούνται καλές για τις συγκεκριμένες διαδρομές? Οποιαδήποτε συμβουλή από τους γνώστες, καλοδεχουμενη!!
Δεν έχω βρεθεί στα υπόλοιπα αλλά Perhentian 5 μερες μου φαίνονται πολλές μπορεί κατα τη γνωμη μου να μειωθεί κατά 1 διανυκτέρευση και να τη βάλετε κάπου αλλού...

agmi

Member
15 χρονια πριν, στην Ινδονησια, τροπικες παραλιες ναι, για κολυμπι οχι, για σερβιγκ, ιδανικες. 3 μερες Γιαβα ειναι λιγες, πολυ λιγες, μλμ για ολο το νησι, οχι για Τζακαρτα! 3 μερες Κ. Λουμπουρ, καθαρες βεβαια, αυτο ποσο κοιταζω και γω. Ξανασχεδιασε η ας με διορθώσει κανεις πιο ενημερος κ'φρεσκος!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.180
Μέλη
39.913
Νεότερο μέλος
acpanagiotopoulos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα