marian90
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Στην οπερα αξιζει να μπούμε για ξεναγηση στο εσωτερικο χωρίς να παρακολουθησουμε κάποια παρασταση;
εννοείταιΣτην οπερα αξιζει να μπούμε για ξεναγηση στο εσωτερικο χωρίς να παρακολουθησουμε κάποια παρασταση;
ναι!Στην οπερα αξιζει να μπούμε για ξεναγηση στο εσωτερικο χωρίς να παρακολουθησουμε κάποια παρασταση;
εχει Γερμανοφωνα Αγγλοφωνα και Ισπανοφωνοφωνα Γκρουπακια Ξεναγησης ανα μια ωρα ......Κρατηση κανεις 20 λεπτα πριν την εισοδο σου στη Οπερα και πληρωνεις απο την πλαινη εισοδο απο την κεντρικη εισοδο του Κτηριου....εχει πολλες ωρες απο τις 10...11...12 κλπ κλπ...Εμεις ειχαμε δωσει τον Ιουλιο νομιζω 10 ευρω....
Εγώ θέλω να μου πει, έστω και ένας απο αυτούς που λένε οτι έχει νυχτερινή ζωή η Βιέννη, που είναι αυτή η "βραδινή ζωηράδα", γιατί εγώ Νοέμβρη μήνα που είχα πάει, μόνο τη Χριστουγεννιάτικη αγορά πέτυχα και αυτή ψόφια ήταν πάλι! Αν εννοούν κάτι πλεούμενα στο κανάλι του Δούναβη που μαζεύονται κανα δυο παρέες και αυτές το διαλύουν με τις κότες, τότε θα αρχίσω να αναθεωρώ τι είναι διασκέδαση......Τι αλλο να κανουν. Περπατημα πανω κατω. Οι κουζινες κλεινουν στις 9![]()
Ρε παιδιά πείτε ποια είναι αυτά! Αν ξαναβρεθούμε εκεί να ξέρουμε προς τα που να "στρίψουμε".....όλοι λέτε οτι υπάρχει βραδινή ζωή...που όμως;;;; χαχαχαΚαι στην Βιέννη έχει club που κλείνουν στις 6..(το πρωϊ)...
Δεν ξέρω τι λειτουργεί τώρα..Flex-Opera-Volksgarten..Εντάξει δεν λέμε ότι έχει την βραδινή ζωή αλλά κάτι έχει....Ειδικά όταν είσαι 19...Ρε παιδιά πείτε ποια είναι αυτά! Αν ξαναβρεθούμε εκεί να ξέρουμε προς τα που να "στρίψουμε".....όλοι λέτε οτι υπάρχει βραδινή ζωή...που όμως;;;; χαχαχα
Εντάξει, δεν ειναι και Ίμπιζα, ωστόσο κατι κινείται Παρασκευή - Σάββατο.Εγώ θέλω να μου πει, έστω και ένας απο αυτούς που λένε οτι έχει νυχτερινή ζωή η Βιέννη, που είναι αυτή η "βραδινή ζωηράδα",
Σωστά.Πάντα Παρασκευή-Σάββατο.Τις άλλες μέρες όντως νέκρα...Εντάξει, δεν ειναι και Ίμπιζα, ωστόσο κατι κινείται Παρασκευή - Σάββατο.
Βασίστηκα στο στανταρακι (Ιρλανδικές μπυραρίες) και δικαιώθηκα απόλυτα.