Vicks
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Τυνησία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Θυμάμαι το Babylon Wien και το O-the Club, το τραβάνε μέχρι τις 2 το πρωί περίπου. Υπάρχουν διάφορα παιδιά, απλά εμείς (μιλάω για τον εαυτό μου και τους φίλους συνομήλικους όταν ζούσα Φρανκφούρτη και Βιέννη) δεν τα ξέρουμε και δεν πάμε. Εγώ προσωπικά ούτε Αθήνα πάω. Θυμάμαι την πρώτη φορά που μου είπε Γερμανίδα συνάδελφος πως η κόρη της γύρισε από clubbing 6 το πρωί (να σας πω ιστορίες από Γερμανίδες μάνες να δείτε πόσο μοιάζουμε οι άνθρωποι) και την είχα ρωτήσει έκπληκτη πού στο καλό ξενυχτάνε έξω στη Φρανκφούρτη και μου είχε ψιλοανοίξει τα μάτια. Τύχαινε να γυρνάω 11 το βράδυ σπίτι και να τα βλέπω ουρά έξω από κλαμπάκια τα μικρά. Άσε τις μαζώξεις σε σπίτι της ηλικίας μου που μου έτυχε να μου πουν έλα για ποτάκι και έφυγα 4 το πρωί.Τώρα γιατί με πληγώνεις;
ΥΓ. Τα σημείωσα σε περίπτωση που ξαναβρεθώ στη πόλη, αν και θα το ψάξω πριν πάω...
Δεν έχω πάει στην Ίμπιζα, αλλά δεν θεωρώ διασκέδαση το ολονύχτιο ξεφάντωμα και την αχαλίνωτη κατανάλωση αλκοολ, αλλά το όλο feeling της πόλης....για αρχή, να περπατάς στη πόλη και να βλέπεις κόσμο να μπαινοβγαίνει σε μαγαζιά διασκέδασης (όλων των ειδών). Να μπαίνεις μέσα στα μαγαζιά και να υπάρχει κινητικότητα και παλμός....δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω! Και δεν είναι ανάγκη όλο αυτό να γίνεται μόνο τη νύχτα.....Η διασκέδαση μπορεί να υπάρξει κάλλιστα όλες τις ώρες του 24ώρου και όλες τις μέρες της εβδομάδος!.......... Ε, αυτό το πράγμα δεν υπάρχει στη Βιέννη ή τουλάχιστον δεν το είδα εγώ.