Αυστρία Αυστρία - Ταξίδι στη Βιέννη!!

Άρτεμις25

New Member
Καλημέρα θα ταξιδέψω και εγώ στη Βιέννη σε λίγες μέρες και θέλω να ρωτήσω για το μουσείο της σίσσυς hofburg αν επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας κάποια γυναικεία τσάντα ή κάτι τέτοιο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλημέρα θα ταξιδέψω και εγώ στη Βιέννη σε λίγες μέρες και θέλω να ρωτήσω για το μουσείο της σίσσυς hofburg αν επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας κάποια γυναικεία τσάντα ή κάτι τέτοιο.
Ναι, μπορειτε

Άρτεμις25

New Member
Ωραια ευχαριστώ πολύ... Στο εισιτήριο όμως που έκλεισα λέει ότι δεν επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας τσάντες κλπ και δεν υπάρχει κάποιος χώρος να τα αφήσουμε

Attachments

Last edited by a moderator:

mourohavlos

Member
Opening hours
"Visitors are not allowed to bring in bulky objects or luggage of any kind - suitcases, bags, scooters, etc. Please note as well that there are no options available for left-luggage storage. We apologise for any inconvenience."
Προφανώς μιλάει για βαλίτσες και ογκώδεις τσάντες

Άρτεμις25

New Member
Opening hours
"Visitors are not allowed to bring in bulky objects or luggage of any kind - suitcases, bags, scooters, etc. Please note as well that there are no options available for left-luggage storage. We apologise for any inconvenience."
Προφανώς μιλάει για βαλίτσες και ογκώδεις τσάντες
Εντάξει τότε...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ωραια ευχαριστώ πολύ... Στο εισιτήριο όμως που έκλεισα λέει ότι δεν επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας τσάντες κλπ και δεν υπάρχει κάποιος χώρος να τα αφήσουμε
Εμείς μπήκαμε προχτές χωρίς πρόβλημα

FOTEINI77

Member
Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η ζωή στη Βιεννη σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτή του τουρίστα, σίγουρα δεν είναι η γη της επαγγελίας... αυτό που μπορώ όμως να σου πω είναι ότι ζεις αξιοπρεπώς σε ένα τέτοιο σύστημα έχοντας την δουλειά σου, την ιατρική κάλυψη και πολλά άλλα που στην Ελλαδα δεν θα τα δούμε ποτέ. Όσον αφορά αυτό που με ρωτήσες ...γνωρίζω για τις παραστάσεις με τα άλογα απλά δεν το ανέφερα στo άρθρο. Δυστυχώς δεν έτυχε να πάω για να σου πω συγκεκριμένα επομένως σου στέλνω τον σύνδεσμο που μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για ώρες ,παραστάσεις και εισητήρια.
Spanische Hofreitschule - Training Mit Musik | Tickets 2021 2022 | Wien, Spanische Hofreitschule Wien | Various

Αφού θα έρθετε με το αμάξι μπορείτε αν έχετε αρκετές μέρες να πάτε στο απίστευτο χωριό Hallstatt!!! Είναι από την άλλη πλευρά της Αυστρίας περίπου 4 ώρες από Βιέννη
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για μια εβδομάδα αξίζει να μπει το Hallstatt? Γιατί η απόσταση 4ωρων μου φαίνεται πολυ

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για μια εβδομάδα αξίζει να μπει το Hallstatt? Γιατί η απόσταση 4ωρων μου φαίνεται πολυ
ΔΕΝ γίνεται να μην πας στο Hallstatt. Απλά ΔΕΝ.

Απλά δες αν μπορείς να βάλεις κάποια διανυκτέρευση εκεί αν σε παίρνει το Budget αλλά είναι κρίμα να φτάσεις Αυστρία και να μην πας εκεί.

ribo7

Member
Καλησπέρα σας,

Έχω κλείσει και εγώ με το αγόρι μου Πρωτοχρονιά στη Βιέννη.

Διάβασα ότι και φέτος ακυρώθηκε το Silvesterpdaf (ή όπως το λένε) και απογοητεύτηκα!

Τι προτείνετε να κάνουμε για παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Το θέμα είναι ότι φτάνουμε εκεί στις 10 το βράδυ ( αν δεν μας τα αλλάξει πάλι η wizzair). Οπότε θεωρώ πως για εστιατόριο θα είναι αργά, σωστά;

Θεωρείτε ότι παρά την ακύρωση του φεστιβάλ θα υπάρχει κόσμος στο δρόμο, βεγγαλικά, μαγαζάκια με φαγητό και κρασί;

Την πρώτη του μήνα κάνουν κανονικά παραστάσεις στην όπερα; Σκεφτόμασταν να κλείσουμε να δούμε μια παράσταση!

Γενικά οποιαδήποτε πρόταση για φαγητό, μουσεία κλπ καλοδεχούμενη!
Αν βρεις όποια πληροφορία για το πως θα είναι η κατάσταση την πρωτοχρονιά (π.χ. συναυλίες/αλλαγή χρόνου σε πλατείες), κάνε τον κόπο να ενημερώσεις, το κοιτάω και εγώ για πρωτοχρονιά Βιέννη.
Thanks!

Επίσης, ποιες είναι οι 2-3 κλασσικές επιλογές για σνίτσελ? Με ενδιαφέρει κάτι πιο ψαγμένο και όχι τουριστικό.

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Είμαι τώρα που γράφω Βιέννη. Αυτό που προτείνω εγώ είναι να μην κατεβάσετε καμία εφαρμογή για τα μέσα. Όσες κατέβασα δεν μπόρεσα να τις χρησιμοποιήσω. Με το google maps είναι όλα πολύ πολύ αναλυτικά. Ενημερώνονται συνέχεια τα πάντα και τα βλέπεις όλα πολύ αναλυτικά

titikos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω - επιβεβαιώσω 2-3 πράγματα.
schobrunn. αξίζει το μεγάλo του σε σχέση με το μικρό tour? Ή το μικρό φτάνει για να πάρεις μια γεύση;
hofburg palace. αξίζει να μπούμε μέσα ; τι διαφορετικο έχει σε σύγκριση με το schobrunn
Που βρίσκεται το μουσείο της Sissy ?
Albertina museum. δεν έχω καταλάβει ακριβώς πρόκειται για 4 μουσεία με διαφορετικά θέματα? Είναι σύγχρονης τέχνης ? Αν είναι 4 μουσεία σε πιο 1 θα πήγαινες?
st Stephen cathedral να ανέβουμε στο πύργο- καμπαναριό ?
Kunsthistorisches museum αξίζει?
belvedere λέμε να μπούμε μόνο στο Άνω
museum of natural history λέμε να πάμε
Τέλος θα ήθελα να προτείνεις 2-3 μπυραρίες
Ευχαριστώ πολύ

mourohavlos

Member
Αυτά είναι 2-3??? :haha:
Πολλά είναι υποκειμενικά, δες το παρόν thread προς τα πίσω, νομίζω θα πάρεις απαντήσεις στα περισσότερα, αν όχι σε όλα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.038
Μέλη
39.758
Νεότερο μέλος
Maria Mp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα