Ναι, μπορειτεΚαλημέρα θα ταξιδέψω και εγώ στη Βιέννη σε λίγες μέρες και θέλω να ρωτήσω για το μουσείο της σίσσυς hofburg αν επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας κάποια γυναικεία τσάντα ή κάτι τέτοιο.
Ωραια ευχαριστώ πολύ... Στο εισιτήριο όμως που έκλεισα λέει ότι δεν επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας τσάντες κλπ και δεν υπάρχει κάποιος χώρος να τα αφήσουμεΝαι, μπορειτε
Εντάξει τότε...Opening hours
"Visitors are not allowed to bring in bulky objects or luggage of any kind - suitcases, bags, scooters, etc. Please note as well that there are no options available for left-luggage storage. We apologise for any inconvenience."
Προφανώς μιλάει για βαλίτσες και ογκώδεις τσάντες
Εμείς μπήκαμε προχτές χωρίς πρόβλημαΩραια ευχαριστώ πολύ... Στο εισιτήριο όμως που έκλεισα λέει ότι δεν επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας τσάντες κλπ και δεν υπάρχει κάποιος χώρος να τα αφήσουμε
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για μια εβδομάδα αξίζει να μπει το Hallstatt? Γιατί η απόσταση 4ωρων μου φαίνεται πολυΣ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η ζωή στη Βιεννη σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτή του τουρίστα, σίγουρα δεν είναι η γη της επαγγελίας... αυτό που μπορώ όμως να σου πω είναι ότι ζεις αξιοπρεπώς σε ένα τέτοιο σύστημα έχοντας την δουλειά σου, την ιατρική κάλυψη και πολλά άλλα που στην Ελλαδα δεν θα τα δούμε ποτέ. Όσον αφορά αυτό που με ρωτήσες ...γνωρίζω για τις παραστάσεις με τα άλογα απλά δεν το ανέφερα στo άρθρο. Δυστυχώς δεν έτυχε να πάω για να σου πω συγκεκριμένα επομένως σου στέλνω τον σύνδεσμο που μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για ώρες ,παραστάσεις και εισητήρια.
Spanische Hofreitschule - Training Mit Musik | Tickets 2021 2022 | Wien, Spanische Hofreitschule Wien | Various
Αφού θα έρθετε με το αμάξι μπορείτε αν έχετε αρκετές μέρες να πάτε στο απίστευτο χωριό Hallstatt!!! Είναι από την άλλη πλευρά της Αυστρίας περίπου 4 ώρες από Βιέννη
ΔΕΝ γίνεται να μην πας στο Hallstatt. Απλά ΔΕΝ.Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για μια εβδομάδα αξίζει να μπει το Hallstatt? Γιατί η απόσταση 4ωρων μου φαίνεται πολυ
Αν βρεις όποια πληροφορία για το πως θα είναι η κατάσταση την πρωτοχρονιά (π.χ. συναυλίες/αλλαγή χρόνου σε πλατείες), κάνε τον κόπο να ενημερώσεις, το κοιτάω και εγώ για πρωτοχρονιά Βιέννη.Καλησπέρα σας,
Έχω κλείσει και εγώ με το αγόρι μου Πρωτοχρονιά στη Βιέννη.
Διάβασα ότι και φέτος ακυρώθηκε το Silvesterpdaf (ή όπως το λένε) και απογοητεύτηκα!
Τι προτείνετε να κάνουμε για παραμονή Πρωτοχρονιάς;
Το θέμα είναι ότι φτάνουμε εκεί στις 10 το βράδυ ( αν δεν μας τα αλλάξει πάλι η wizzair). Οπότε θεωρώ πως για εστιατόριο θα είναι αργά, σωστά;
Θεωρείτε ότι παρά την ακύρωση του φεστιβάλ θα υπάρχει κόσμος στο δρόμο, βεγγαλικά, μαγαζάκια με φαγητό και κρασί;
Την πρώτη του μήνα κάνουν κανονικά παραστάσεις στην όπερα; Σκεφτόμασταν να κλείσουμε να δούμε μια παράσταση!
Γενικά οποιαδήποτε πρόταση για φαγητό, μουσεία κλπ καλοδεχούμενη!