Πού τη βρήκες την qando? Παλιά είναι, δε νομίζω να υπάρχει τώρα.poia εφαρμογή πιστεύεται ειναι η καλύτερη ωστε να μπου λέει πως να πάω από το ένα μέρος στο άλλο με τραμ κ μετρο?
εψαξα μια qando αλλα δεν την βρίσκω
στην σελιδα1 το διαβασα.Πού τη βρήκες την qando? Παλιά είναι, δε νομίζω να υπάρχει τώρα.
Η επίσημη wienmobil ή εναλλακτικά google maps
Καλησπέρα.Καλησπέρα και καλη βδομάδα ,κι εγω με την οικογενειά μου θα ταξιδεψουμε για Βιεννη 16/03-21/03.
Η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει λιγο με τις καρτες για τα μουσεια αλλα επειδη ειμαστε 5 ατομα σκεφτομαστε να παρουμε τη Vienna Pass.
Κι εμείς σκεφτόμαστς για μια μονοημερη ή Σάλτσμπουργκ ή Χαλμσταντ αλλά βρίσκω πολύ ακριβά εισιτήρια τρένου, οποτε η βοήθεια σας και η συμβουλές σας είναι ευπρόσδεκτες.
Τωρα βρήκα κάτι εισιτηρια τρένου με obb αλλά το ψαχνω γιατί δεν βρισκω για την επιστροφηΚαλησπέρα.
Εμεις ήμασταν 4 άτομα. Δεν νομίζω οτι συμφέρει η Vienna Pass. Εκεί τουλάχιστον καταλήξαμε εμείς.
τα εισιτήρια τρένου που ρωτήσαμε για Σάλτσμπουργκ κόστιζαν 200 € το ζευγάρι
Μακάρι να βρείς. εμεις κ μέσα από το site αλλά κ ρωτήσαμε στο σταθμό...τόσο περίπου κόστιζανΤωρα βρήκα κάτι εισιτηρια τρένου με obb αλλά το ψαχνω γιατί δεν βρισκω για την επιστροφη
Ρίξε μια ματιά και σε αυτή την κάρτα.... εγώ αυτήν πήρα και έχοντας μια εβδομάδα στην πόλη, είδα αξιοθέατα όποια μέρα ήθελα χωρίς να δεσμεύομαι σε συνεχόμενες μέρες.Με την κάρτα είδα τα πιο ακριβά και τα πιο οικονομικά τα πλήρωσα εκτός κάρτας.Καλησπέρα και καλη βδομάδα ,κι εγω με την οικογενειά μου θα ταξιδεψουμε για Βιεννη 16/03-21/03.
Η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει λιγο με τις καρτες για τα μουσεια αλλα επειδη ειμαστε 5 ατομα σκεφτομαστε να παρουμε τη Vienna Pass.
Κι εμείς σκεφτόμαστς για μια μονοημερη ή Σάλτσμπουργκ ή Χαλμσταντ αλλά βρίσκω πολύ ακριβά εισιτήρια τρένου, οποτε η βοήθεια σας και η συμβουλές σας είναι ευπρόσδεκτες.
Πριν 20 μέρες είχε πολύ λίγο κόσμο.Καλησπέρα σας! Ξέρει κανείς τι γίνεται αυτή την εποχή στη Βιέννη από ουρές στα μουσεία; Με ενδιαφέρει Σονμπρούν, Ιστορίας της Τέχνης και Μπελβεντέρε. Να κλείσω από πριν; Πηγαίνω 18-22 Μάη.