Αυτοι που αφησαν την Ελλαδα για το Παρισι στα χρονια της κρισης

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.205
Νομίζω ότι από πάντα άρεσαν στους ανθρώπους οι ιστορίες.Το τι πρέπει να δημοσιοποιούμε και το τι όχι είναι άλλο κομμάτι βέβαια.Αυτό που με τρομάζει πάντως εμένα περισσότερο είναι το να είμαστε έτοιμοι να διαβάσουμε η να ακούσουμε την ιστορία κάποιου άγνωστου σε εμάς αλλά να μην είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε την ιστορία του ανθρώπου που ζει δίπλα μας.Πόσο καλά ξέρουμε τους φίλους μας τους συγγενείς μας και τα κοντινά μας πρόσωπα αλήθεια;

Αυτή η ιστορία έχει διαβαστεί και έχει αρέσει σε πολλούς μέχρι στιγμής και έχω την απορία πόσοι από αυτούς που γνωρίζουν προσωπικά τον tripakia ενδιαφέρθηκαν να την μάθουν η κάτσανε να την ακούσουν με απόλυτη προσήλωση.
Αν θέλεις απαντάς.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
@kabamarou Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν τον τριπάκια και δεν ξέρω πόσοι τη διάβασαν επειδή ενδιαφέρονται για το άτομο του ή απλά επειδή είδαν σε κοινή θέα μια ενδιαφέρουσα αυτοβιογραφία με ΌΛΕΣ τις λεπτομέρειες.

Προσωπικά με ενδιαφέρει καθαρά ως φαινόμενο κοινωνικό όπως ανέφερα παραπάνω. Και υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Τώρα για το ποιός κάθεται να ακούσει τον φίλο του και τους ανθρώπους του αυτό έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο. Άλλο να μου εκμυστηρευτεί ο φίλος μου τη ζωή του άλλο να τη δω γραμμένη και να τη σχολιάζουν οι πάντες.

Δεν κατακρίνω. Εφόσον έτσι ένιωσε καλά έκανε και τα μοιράστηκε. Την άποψή μου κατέθεσα γιατί για όλα τα πράγματα υπάρχει ένα backrοund και μια κοινωνική-ψυχολογική επέκταση που εγώ δίνω σημασία. Και ο τριπακιας το ονόμασε ψυχανάλυση και μάλιστα ζήτησε να κάνουμε και ''διάγνωση''!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.053
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
@kabamarou Αν και εχω γνωρισει αρκετα ατομα απο το φορουμ εντουτοις σχεδον κανεις δεν ηξερε αυτες τις λεπτομερειες. Και ο λογος δεν ειναι πως φοβομουν να τις πω αλλα πως στο λιγο χρονο που ειχα μαζι τους θα ηταν αγενεια να μιλω και να μονοπολω για τη ζωη μου, τη στιγμη μαλιστα που πιθανολογω πως δεν τους ενδιεφερε καθολου. Οπως δεν ενδιαφερει κι εμενα να μαθω για τις ζωες αλλων που δεν ειναι φιλοι μου.

Οι φιλοι μου και φυσικα ξερουν τα παντα ή σχεδον τα παντα. Αλλα οχι επειδη καθισα και τους τα ειπα μια μερα αλλα γιατι τα εζησαν μαζι μου ή αναφερθηκαν αποσπασματικα σε διαφορες κουβεντες μας.

Επισης μια αλλη κατηγορια που τα γνωριζει ειναι οι πελατες μου που μου κανουν ανακριτικες ερωτησεις. Και δεν ειναι λιγοι.

Και οι τελευταια ομαδα ειναι οι γιαγιαδες του χωριου μου που παιζει να ξερουν περισσοτερα για τη ζωη μου κι απο μενα τον ιδιο.

Τα likes που μπηκαν στα σχολια οσων εκαναν αρνητικη κριτικη δεν ειναι επειδη συμφωνω με την κριτικη σας (αν και υπαρχουν και πολλα σημεια που συμφωνω) αλλα επειδη σεβομαι τη γνωμη σας και τις φοβιες σας.

Εχω την ιδιαιτεροτητα να μην συνοριζομαι αλλα να φιλτραρω (με δικο μου κοσκινο) τις κριτικες κι αν κρινω πως δεν εθιξα κανεναν να τις πετω στα σκουπιδια. Αυτο ειναι απορροια της αναισθησιας μου και δεν εχει να κανει με αρνητικα αισθηματα που τρεφω για κανεναν.

Χαλαρωστε ομως και λιγο. Δεν σας ειπα δα και τιποτα σημαντικο. Εγραψα πραγματα που θα μπορουσαν να συμβουν στη ζωη καθενος. Ουτε για το ριφιφι που ετοιμαζω εγραψα, ουτε για τα ζιγγολικια που κανω τα βραδια, ουτε ηρθα γυμνος στο σπιτι σας. Οσοι δεν ενδιαφεροσασταν επρεπε να την αγνοησετε οπως σας συμβουλεψα. Και στην τελικη πειτε πως δεν ειχα χρηματα (ή ειμαι τσιπης) για ψυχαναλυτη και τα εγραψα εδω μπας και τα δει καποιος και με σωσει.

Get a life guys. Εγω εκανα το κομματι μου καντε το κι εσεις οπως γουσταρετε!

Cordialement
tripakias
 
Last edited:

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.827
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Απολύτως δικό σου θέμα είναι, αλλά πάντως εγώ δε θα διαννοούμουν ποτέ να ανεβάσω τόσο πολλές και τόσο προσωπικές πληροφορίες για μένα φόρα παρτίδα σε όλο το internet.
Επειδή αισθάνομαι ότι το παραπάνω παρεξηγήθηκε ή εκλήφθηκε ως κριτική, διευκρινίζω ότι αυτό που γράφω είναι ότι ΕΓΩ (με τη δική μου προσωπικότητα) δε θα το έκανα. Δεν ξέρω, ίσως είναι και επαγγελματική διαστροφή (μιας και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με ασφάλεια πληροφοριών, κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου).

Πάντως @tripakias, με εντυπωσιάζει το θάρος σου στο συγκεκριμένο θέμα. Και ναι, τόσο λίγο που σε έχω γνωρίσει, δε θα τολμούσα καν να ρωτήσω τέτοια πράγματα. Δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος, είναι θέμα διακριτικότητας...
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.053
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Επειδή αισθάνομαι ότι το παραπάνω παρεξηγήθηκε ή εκλήφθηκε ως κριτική, διευκρινίζω ότι αυτό που γράφω είναι ότι ΕΓΩ (με τη δική μου προσωπικότητα) δε θα το έκανα.
Δεν ειμαι και τοσο στοκος taver. Καταλαβα πως το σχολιο σου ηταν συμβουλευτικου περιεχομενου. Αλλα και αρνητικη κριτικη να εκανες δεν θα ειχα προβλημα.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.552
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Απολύτως δικό σου θέμα είναι, αλλά πάντως εγώ δε θα διαννοούμουν ποτέ να ανεβάσω τόσο πολλές και τόσο προσωπικές πληροφορίες για μένα φόρα παρτίδα σε όλο το internet.
Πιστεύω ότι καλά έκανες και το έγραψες, καθαρά ως υπενθύμιση για τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν, αναφορικά με την ασφάλεια στο internet.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.934
Likes
40.783
Και στην τελικη πειτε πως δεν ειχα χρηματα (ή ειμαι τσιπης) για ψυχαναλυτη και τα εγραψα εδω μπας και τα δει καποιος και με σωσει.
Μην ανησυχείς. Ετοιμάζεσαι να γίνεις μπαμπάς. Είναι ενας τρόπος να επαναδιαπραγματευτείς το παρελθόν γιατί έρχεται κάτι καινούργιο και άγνωστο. Μπορείς να με πληρώσεις και με Paypal (τιμαί λογικαί). Αλλιώς πέρνα από το μαγαζί πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom