Ολλανδία Αϊντχόφεν με ryanair !!!!

dimistr

Member
Μηνύματα
170
Likes
60
καλησπέρα σας!!!!
έκλεισα ενα Μινι ταξιδάκι με την ryanair απο τα Χανια για την Αϊντχόφεν και σκέφτομαι τι μπορώ να κανω αλλο.... το ταξίδι μας ειναι απο τισ 4 σεπ μεχρι τις 8 σεπ..... οι μερες δνε ειναι παρα πολλες αλλα μετα απο μια εγκυμοσύνη κ ενα μικρο ζουζούνι καλές είναι!!!! αρχικά σκεφτόμουν να παμε προς το Βελγιο..... κοντα ειναι..... μετα λεω θα παμε ολλανδια κ δεν θα παμε Άμστερνταμ δεν γίνεται..... τι λετε εσεις???? να μείνουμε 2 μερες Αϊντχόφεν κ 2 μερες Αμστερνταμ ή να το κάνουμε μονοήμερη εκδρομουλα???? ξενοδοχείο δεν εχω κλείσει ακομα σκέφτομαι για μετα το πασχα που να εχω καταλήξει πως θα οργανώσω την εκδρομή μας!!!
ευχαριστωωωωω
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ωραίο το Eindhoven, αλλά μικρό και χωρίς πολλά να δεις. Έχει ένα όμορφο κέντρο με κουκλίστικη πλατειούλα με μαγαζιά και φυσικά όλο το κέντρο είναι πεζο-ποδηλατόδρομοι. Ο καλύτερος τρόπος είναι να νοικιάσετε ποδήλατα (έχει στο σταθμό του τρένου) και σε μια-δυο μέρες έχετε δει ότι υπάρχει.

Αν σε ενδιαφέρει εγώ είχα μείνει στο Crown Inn http://en.crowninn.nl/ ωραίο χοτέλ, οικονομικό σχετικά και ακριβώς πάνω στην πλατεία με τα καφέ.
Πάρε μια γεύση από Eindhoven:
Γνώμη μου είναι να μην μπλέξετε το Βέλγιο αλλά να προτιμήσετε το Άμστερνταμ. Με άφησε άφωνη! Να μην το κάνετε μονοήμερη εκδρομουλα...και δύο μέρες λίγες θαναι.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
Ξαδέρφη της go2dbeach, φύξε όξω πέρα γιατί θα μας χαλάσεις το κορίτσι :p:p
Μη διαβάσουμε για boutique αγρο-καταλύματα στην Αλσατία by go2dbeach και αλλάξουμε φόρουμ :haha:
 

dimistr

Member
Μηνύματα
170
Likes
60
κοιταξα λιγο τις τιμές για τα ξενοδοχεία κ επαθα ολιγον σοκ!!! ειναι πανακριβαααααα...... σκεφτικα μετα απο αρκετο ψαξιμο στο φορουμ εδω να μεινουμε 2 μερες αιντοφεν κ 2 μερες αμστερνταμ..... πιστευω οτι τα βασικα θα μπορεσουμε να τα δουμε.......
αν κ παλι εχω καποιους ενδοιασμούς κ καλοσκέφτομαι τις βρυξελλες..... τελικα τι ειναι πιο κοντα????γιατι πουθενα δεν βρικα τις αποστασεις......
 

dimistr

Member
Μηνύματα
170
Likes
60
παιδια χρειαζομαι ξανα την βοηθεια σας..... πως παμε απο την αινχοφεν στο αμστερνταμ???? υπαρχει τρενο κατευθειαν απο αεροδρομιο???? δεν το βρισκω σε καποιο site
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Από το αεροδρόμιο του Eindhoven υπάρχει λεωφορείο εξπρες, το Νο 401 που φεύγει κάθε 10 λεπτά (τις Κυριακές είναι πιο αραιά τα δρομολόγια) και παει απευθείας (σε περίπου 20 λεπτά) στο Central railway Station του Eindhoven. Aπό κει παίρνεις το τρένο για Άμστερνταμ, έχει συχνά δρομολόγια, τα τρένα είναι άνετα και διόροφα, ανέβα πάνω για καλύτερη θέα ;)
 

dimistr

Member
Μηνύματα
170
Likes
60
σε ευχαριστωωωω τι θεα 1ο το βραδυ φτανουμε...... εισητηριο για το λεωφοριο - τρενο απο που βγαζουμε μπορω απο το ιντερνετ????
κ κατι ακομα διαβασα καπου για μια καρτα την gvb τι ειναι αυτη???
 
Last edited:

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Έχει μηχάνημα στο αεροδρόμιο του Eindhoven, στη στάση του λεωφορείου αλλά και μέσα στο λεωφορείο μπορείς να βγάλεις εισιτήριο.
Υπάρχει και λεωφορείο απευθείας από το αεροδρόμιο του Eindhoven για Άμστερνταμ, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες (αν είναι πιο βολικό, φθηνό κλπ..) γιατί εγώ έμεινα Eindhoven και μετά πήγα Άμστερνταμ.
Για κοίτα εδώ μήπως βγάλεις άκρη, νομίζω οτι μπορείς να βγάλεις τικετ ονλαιν http://www.terravision.eu/amsterdam...PI6W4oStYPjw9hMSyfYyLbZ95jYqIW-D91QZqaejw_wcB

Για την κάρτα που λες δεν έχω ιδέα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.714
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom