Ισπανία Βαρκελώνη!!(τι πρωτότυπο !) βοήθεια!

panpan

Member
Μηνύματα
6.889
Likes
26.922
Για φλαμέγκο πρέπει να κάνεις κράτηση.
Μπορείς και τηλεφωνικά.Να επιλέξεις την τελευταία παράσταση γιατί είναι πιο ωραία.
Στα λινκ το 1 και 2 είναι πιο προσιτά ,στο 3 υπολόγιζε από 80-150 τα δυο άτομα
αλλά θα σου μείνει αξέχαστο.
 

sofaki!

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Εχω παθει πλακα με το τελευταιο ...μαλλον βλεπω να κανουμε κρατηση :) σε αυτο πρεπει να κανουμε κρατηση?και στα αλλα εστιατορια??σε αυτα εχει ταπας??καμια παεγια??πως λεγεται η παρασταση η τελευταια για να ειμαι σιγουρη ρωταω...
 

sofaki!

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Για φαγητο συνιστω ανεπιφυλακτα το Senyor Parellada,calle Argenteria 37.Πολυ ωραιος χωρος κι εξαιρετικο φαγητο.Μαζευει πολλους ντοπιους και καλυτερα να κανετε κρατηση .
κρατηση μεσω email??εχεις να μου δωσεις λινκ??
 

burtonitsa

Member
Μηνύματα
102
Likes
87
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Νομίζω ότι τα πρώτα 2 είναι καλύτερα από θέμα απόστασης από μετρό άλλα θα ήθελα την γνώμη σας αν γνωρίζετε. Εκτος από ξενοδοχείο θα ήθελα να μου προτείνετε σε ποια αξιοθέατα αξίζει να πάω και σε κάποια εστιατόρια που έχει ωραίο και όχι πολύ ακριβό φαγητό και κάποιο show που αξίζει να πάμε.
ευχαριστώ πολύ!!! :D


για ξενοδοχειο δεν γνωρίζω πολλά. Μείναμε στο B&B μέσα στο κέντρο και περάσαμε τέλεια. 448ευρώ 7 μέρες 2 άτομα με δικό μας μπάνιο. Ήταν κοντά σε όλες τις πάμπ. Εξερευνήσαμε πάρα πολλά μαγαζιά. Και ήταν τέλεια πραγματικά δεν το μετανιώνω που έμεινα εκεί γιατλι ήταν απο τα καλύτερα βράδια μου. Μπήκαμε σαγράδα φαμίλια σε κανένα άλλο απο τα σπίτια του γκαουντί. Ακριβά και όχι κατι ιδιαίτερο απο ότι άκουσα. Απο έξω τα θαυμάσαμε μόνο. Πάρκο γκουέλ, πάρκο θιουταντέλα είναι τέλεια. Γενικά περπάτησε την πόλη όσο μπορείς. Γυρίσαμε κουτσαίνοντας αλλά και τι δεν είδαμε. Τώρα εμένα και το πουέμπλο εσπανιόλ μου άρεσε είναι πολύ θεματικό. στο μουσειο του Πικάσο δεν μπήκαμε γιατι κακά τα ψέματα δεν καταλαβαίνω και πολλά απο ζωγραφική. Μπήκαμε στον καθεδρικό. Για τα 6 ευρώ είσοδο καλά είναι. Τ μουσείο τεχνών είναι ωραίο και αν σου αρέσει η μπάλα καμπ νου. Εμείς δεν πήγαμε στο μουσείο πήγαμε σε αγώνα. Άξιζε πολύ περισσότερο... Τώρα απο φαί προσωπική μου γνώμη στην Βαρκελώνη πείνασα. Πολύ ακριβά μαγαζίά για το φαί που σου δίνουν. Πάντως ένα πιο πάνω απο την πλάθα καταλούνια ήταν πολύ καλό εστιατόριο. Πανέμορφο, όλα νόστιμα πολύ εξυπηρετικοί. πληρώσαμε αλλά δοκιμάσαμε αυθεντική καταλανική κουζίνα (όχι όπως στην ραμπλας που σου πουλάνε μια ξεροψημένη μικρή σε ποσότητα παέγια οι ταυλανδέζοι χρυσό). Δοκιμάστε χαμόν (φέτες απο το μπούτι του τάυρου και κρέμα καταλούνια. εμένα αυτά τα 2 με ενθουσίασαν). Τώρα για φτηνό φαι. εμείς κάναμε τόστ στην κουζίνα του δωματίου και τα πέρναμε μαζί μας να ξεγελάμε λίγο την πείνα μας. Εναλλακτικές ντονέρ γυράδικο (διονυσσος) έχει 3 νομίζω? και αν θέλετε να σκάσετε πάντε στο fresco. 2 ανακάλυψα το ένα είναι κοντά στο εστιατόριο που προανέφερα στην πλάθα καταλούνια και το άλλο ήταν κοντά στο διαμέρισμα μας. Στο fresco πληρώνεις απο 9 έως 12 ευρώ (αναλόγως σε πιο θα πας) και τρως όσο θες. αν θες κάθεσαι εκεί ολη μέρα και τρως. απο καφέ έως γλυκά, παγωτά σαλάτες σουπες, κρεατικά, μακαρονάδες, σάλτσες, γκουρμέ, γρούτα τα πάντα....Πληρώνεις μόλις μπαίνεις και μπορείς να γεμίζεις το πιάτο σου απο τον μπουφέ όλη μέρα. Συνέχεια βγάζανε καινούργια πιάτα. Τρελαθήκαμε!!! Πάντως δεν θα διψάσεις ποτέ. εκτός απο το νερά όλα τα΄άλλα είναι πολύ φθηνά. Πέρασα τέλεια, απο τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου τα πιο όμορφα μαγαζιά με τους τόσο φιλικούς Ισπανούς. Ελπίζω να την απολαύσεις το ίδιο.
 

sofaki!

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τις πολυτιμες πληροφορες που μου εδωσες και για τον χρονο σου να γραψεις ολα αυτα.....πραγματικα ανυπομωνω να παω......
 

burtonitsa

Member
Μηνύματα
102
Likes
87
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή

greco

Member
Μηνύματα
1.149
Likes
3.325
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
κρατηση μεσω email??εχεις να μου δωσεις λινκ??
Για το Senyor Parellada ζητησα και μου εκαναν κρατηση τηλεφωνικα απο τη reception του ξενοδοχειου μια μερα πριν,δεν χρειαζεται νωριτερα.Και μην το ξεχασω,η παεγια τους ηταν απαιχτη!
 

sofaki!

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Η παράσταση λέγετε pasiόn flamenca.
Κράτηση οπωσδήποτε,παέγια δεν θα φας εκεί αλλά εδώ.
http://www.maremagnum.es/en/gastronomy/el-chipiron-de-monchos
ai1311.photobucket.com_albums_s666_pansek_481574_478498602225520_1172518674_n_zps50805082.jpg
τι λες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για το Senyor Parellada ζητησα και μου εκαναν κρατηση τηλεφωνικα απο τη reception του ξενοδοχειου μια μερα πριν,δεν χρειαζεται νωριτερα.Και μην το ξεχασω,η παεγια τους ηταν απαιχτη!
ευχαριστω παρα πολυ!!!

Noμιζω οτι ειστε ολοι υπεροχοι..ευχαρσιτω παρα μα παρα πολυ...τωρα θελω να δω σε ποια αξιοθεατα να παω??αληθεια μεσα 5 μερες 4 βραδυα θα μπορεσω να προλαβω να τα δω ολα??μου ειπαν για ενα παρκο που πηγαινεισ με τρενο και ειναι σαν λουνα παρκ τεραστιο..αυτο αξιζει??
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
sofaki, ξεκίνα διάβασμα. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες και ιδέες για τη Βαρκελώνη.
Δες αρχικά τον ταξιδιωτικό μας οδηγό:
http://www.travelstories.gr/category/ταξιδιωτικοί-οδηγοί/βαρκελώνη-άρθρα/

Τις ταξιδιωτικές ιστορίες των μελών τις οποίες θα βρεις εδώ:
http://www.travelstories.gr/category/ταξιδιωτικές-ιστορίες/ταξιδιωτικές-ιστορίες-ευρώπη/Ισπανία/

Και τα θέματα της παρακάτω ενότητας:
http://www.travelstories.gr/community/forums/Βαρκελωνόπληκτοι.107/
 

tade_efi

Member
Μηνύματα
95
Likes
32
Επόμενο Ταξίδι
Costiera Amalfinata
Ταξίδι-Όνειρο
ο γύρος του κόσμου
Γεια κι από μένα!

Δεν γνωρίζω να σου πω για τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, αλλά άν δεν έχεις πρόβλημα με τα hostel, θα σου πρότεινα να μείνεις σ' αυτό που έμεινα εγώ:

http://www.hostels.com/hostels/barc...e=&forceFeatured=1&page=1#anchor=availability

Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη. Ήταν όλα πεντακάθαρα και καινούργια! Και γενικότερα παρατήρησα πως τα περισσότερα hostel στη Βαρκελώνη είναι πολύ προσεγμένα και καινούργια, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες.
 

aquila

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Καλησπερα! Επισκεφτηκα την Βαρκελωνη - για πρωτη φορα - την προηγουμενη εβδομαδα. Εξαιρετικη πολη! Πολυ ευκολη στο περπατημα - τα εκπληκτικα κτιρια του GAUDI ειναι σχετικα κοντα μεταξυ τους , πας σε ολα με το εκπληκτικο αν και δαιδαλωδες μετρο, και φυσικα τρως με μολις 12 ευρω στο FRESCO , oπως ανεφερε και καποιος φιλος πιο πανω , γιατι πραγματικα τα εστιατορια εκει δεν αξιζουν τα λεφτα τους...θα σε εντυπωσιασει η απλοτητα και η ευγενια των Ισπανων αν και σχεδον κανεις δεν μιλαει Αγγλικα και ελαχιστοι Ιταλικα. Ειναι μια πολη που σιγουρα θα θελησεις να επισκεφτεις ξανα...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.270
Μηνύματα
885.860
Μέλη
38.949
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom