Πολωνία Βαρσοβία για λιγότερο από 1 μέρα. Προτάσεις;

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Γεια σας παιδιά,
Καθυστέρησε η πρώτη πτήση της LOT κι έχασα την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο Σοπέν της Βαρσοβίας. Θα πετάξω αύριο νωρίς το απόγευμα οπότε έχω μερικές ώρες για να δω τη Βαρσοβία μετά από πάρα πολλά χρόνια. Αυτοί που γνωρίζετε την πόλη (@psilos3 με διαβάζεις μιας που την επισκέφθηκες πρόσφατα;) έχετε να προτείνετε πού να πάω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Γεια σας παιδιά,
Καθυστέρησε η πρώτη πτήση της LOT κι έχασα την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο Σοπέν της Βαρσοβίας. Θα πετάξω αύριο νωρίς το απόγευμα οπότε έχω μερικές ώρες για να δω τη Βαρσοβία μετά από πάρα πολλά χρόνια. Αυτοί που γνωρίζετε την πόλη (@psilos3 με διαβάζεις μιας που την επισκέφθηκες πρόσφατα;) έχετε να προτείνετε πού να πάω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού λοιπόν, ευτυχώς στη Βαρσοβία που είναι μια εύκολη και ζωντανή πόλη,αρκετά συμμαζεμενη.
Κινήσου κατα τη γνώμη μου στο κέντρο, απο την αρχή της Nowy Swiat μέχρι την παλιά πόλη όπου βρίσκονται συγκεντρωμενα σχεδόν όλα, καταστήματα κι αξιοθέατα.
Σε δεύτερο χρόνο το πρωί κι εαν το επιθυμείτε, μπορείτε να δείτε κάποιο πάρκο η να πάτε σε μουσείο όπως το uprising. Απλα πράγματα 😊

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.129
Μέλη
39.880
Νεότερο μέλος
Mike74

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom