Βελτιώσεις στην ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης από τη British Airways

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Περισσότεροι από 400.000 επιβάτες χρησιμοποιούν σε ημερήσια βάση το www.ba.com και η British Airways συνεχώς αναζητεί τρόπους για να το καταστήσει πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς τους χρήστες. Οι βελτιώσεις στο τμήμα online check-in της ιστοσελίδας της εταιρίας βοηθούν τους επιβάτες να φτάνουν στο αεροδρόμιο εφοδιασμένοι με την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης ανά χείρας.

Οι βελτιώσεις παρέχουν τρεις νέες επιλογές κατά τη διαδικασία του online check-in, σε σχέση με την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης:

Αποστολή της κάρτας επιβίβασης (boarding pass) με φαξ σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου

Στην οθόνη όπου εμφανίζεται το online check-in, εισάγετε τον αριθμό του φαξ στις «Επιλογές κάρτας επιβίβασης». Η κάρτα επιβίβασης θα σταλεί στον αριθμό που επιλέξατε.

Αποστολή της κάρτας επιβίβασης (boarding pass) μέσω e-mail

Ο επιβάτης μπορεί να προωθήσει και να εκτυπώσει την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης από το σημείο που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Μπορεί επίσης να αναθέσει σε κάποιον άλλο να κάνει το check-in ηλεκτρονικά για λογαριασμό του και να του προωθήσει την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης μέσω e-mail.

Αποθήκευση της κάρτας επιβίβασης σε μορφή PDF:

Μετατρέποντας ο επιβάτης την κάρτα επιβίβασης σε PDF, μπορεί να την σώσει σε κάρτα μνήμης και να την τυπώσει όπου επιθυμεί.

Πριν από την εισαγωγή των βελτιώσεων αυτών, οι επιβάτες έπρεπε να έχουν πρόσβαση σε εκτυπωτή την ώρα που έκαναν ηλεκτρονικά το check-in, για να μπορέσουν να τυπώσουν την κάρτα επιβίβασής τους. Τώρα, με τις δυνατότητες που παρέχει το www.ba.com μπορούν να την εκτυπώσουν από εκεί που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Και όπως πάντα, εφόσον κάνουν το check-in ηλεκτρονικά, μπορούν, αν το επιθυμούν, να πάρουν την κάρτα επιβίβασής τους από το αεροδρόμιο.

πηγη Travel Daily News
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.901
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom