Ρε συ Γιωργαρε μας εχετε στειλει. Διαβαζω καρφωμενος στην οθονη - μου εχει σβυσει εδω και 10 λεπτα το πουρο και δεν πηρα ειδηση. Οπως ειπε και η ΕΡΣΗ παρε τηλεφωνο κανενα σκηνοθετη για σεναριο ταινιας. Θα τα κονομησετε χοντρα... Σε οποιον πεις οτι μπηκατε στη ζουλα στη Κολομβια, σας σταματησανε για ελεγχο στο ΠΟΥΘΕΝΑ, και δε μασησατε, θα σας περασει για αριανους. Μηπως μεταξυ μας εισαστε και Αριανοι (του Αρη Θεσ/κης) και πηγαινετε στη Τουμπα στο γνωστο κορνερ που πεφτει το "χαλαζι" απο αντικειμενα?
..ετσι ακριβως ειναι φιλε μου...αρειανοι ειμαστε,αλλα στην τουμπα δεν παμε..
..δεν μας δεχονται εκει..αν..και μεταξυ μας δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να μπουμε και στη ζουλα εκει..
Λοιπον ,ενταξει!
τωρα ξερω πως να προετοιμαστω για το επομενο ταξιδι μου στη Λατινικη Αμερικη...
Μπαλα, μπαλα, μπαλα
Γιωργο φτιαξε μου ενα σκονακι με ομαδες ,γηπεδα και αλλα sos![]()
..οτι χρειαστεις στη διαθεση σου...
![]()

..ε,δεν    αντεξα και τον ρωτησα αν θελει να βελτιωσει τις τεχνικες του στο πως θα  κανει εναν καφε καλυτερο...
..δεν    αντεξα και τον προτεινα να μαζεψει ολο το προσωπικο του και να δωσουμε  ενα ραντεβου αυριο το πρωι για εκπαιδευση...
..η  τοπικη ομαδα ονομαζεται Ντεπορτιβο Τατσιρα(τατσιρα ειναι το ονομα του  γεωγραφικου διαμερισματος της περιοχης..),και ωω..τι συμπτωση..
..φοραει    κιτρινομαυρα..
...τι    καλυτερο δηλαδη απο συσφιξη σχεσεων μεταξυ των δυο λαων..
και  ψιλοφουσκωσα λιγο τους τιτλους της..
σε  ντοπιους φιλαθλους,πινωντας μπυρες και τρογωντας κατι δικα τους  ''βρωμικα'',μας πλησιασε ενας τυπος και με χτυπησε φιλικα στη πλατη..μου  ζητησε να αλλαξουμε φανελες,δεχθηκα με μεγαλη χαρα
..και..περηφανεια..και    σιγουρα η ολη στιγμη θυμιζε λιγο συναντηση δυο πολιτικων προσωπων,καθως  οι χειραψιες,τα φλας και τα χειροκροτηματα απο τους παρευρισκομενους σε  παρεπεμπε εκει..
..την    ειχα απο μικρο παιδι εκεινη τη μπλουζα και για μια στιγμη με περασε απο  το μυαλο να μην τη δωσω,αλλα τι λεω ο βλακας ,σκεφτηκα αμεσως...''οι  μπλουζες και τα υλικα προσωπικα μας αγαθα φευγουν,ξεφτιζουν,χαλανε..οι  εμπειριες και τα βιωματα μας ομως ποτε.."..
..στο   σταθμο μας ειπαν οτι τα εισητηρια για μεριδα δεν εκδιδονται πιο πριν  παρα μονο εξω απο το λεοφωρειο λιγη ωρα πριν την αναχωρηση...:roll:..ετσι ειναι χρησιμο να γνωριζει κανεις οτι πρεπει να φτασει  και κανα μισαωρο πριν την προκαθορισμενη αναχωρηση καθως αν το λεοφωρειο  γεμισει πριν αυτην την ωρα,τοτε αναχωρει...

μες  τα ματια και κρεμοντουσταν απο την καθε κουβεντα που τους ελεγα(ο θεος  και η ψυχη μου βεβαια τι καταλαβαινανε,καθωτι ξερω ισπανικα  καλουτσικα,αλλα οκ..οχι τοσο καλα ωστε να εξηγησω π.χ.οτι η λακτοζη του  γαλακτος,που δινει αυτην την γλυκυτητα στην κρεμα,χανεται αν ξεπερασουμε  τους 70 βαθμους κελσιου,και καψουμε το γαλα..

..)αλλα   και απο αυτα που τους εδειχνα στην πραξη καθως καναμε αρκετους καφεδες  και τους εξηγησα αρκετα πραγματα ωστε να μη βρεθει αλλος να πιει αυτο το  φαρμακι που ειχα πιει εγω το χθεσινο πρωινο..
...βεβαια  στο τελος ο μανουελ μου απαντησε θετικα στην ερωτηση μου αν θα μου  εδινε κανα μεροκαματο να δουλευα εκει καμια μερα,
..εννοειτε  οτι αρνηθηκα ευγενικα στην προθεση του να με δωσει κατιτις...προς  θεου..

..το  ιδιο σκηνικο κι εκει...χωρις ξενοδοχειο με μια κλεφτη ματια στο  βιβλιαρακι,αλλα με μια πληθωρα επιλογων στο να μεινεις,καταληξαμε σε μια  ποσαδα οπου στην ερωτηση ''ποσες μερες θα μεινετε.??''...κοιταξα το  χρηστο και αμεσως κουνησα το κεφαλι στην κοπελιτσα σαν να ελεγα ''ξερω  'γω.??''..''θα δειξει..''...''σιγουρα παντως γι αποψε..
''..εμ,με  αυτα που μας ειχαν ηδη συμβει δεν υπηρχε περιπτωση να ξεραμε ποτε θα  φευγαμε απο εκει και τι μπορουσε να μας τυχει στη συνεχεια..
 η ιστορία σου είναι υπέροχη!!! 
)