Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.651
Likes
12.491
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ελεγα να κανω το ταξιδι Μιλανο Βενετια στις 8/2/2015 με τρενο, μπηκα στο σαιτ αυτο, με χαρα για να δω ρε παιδια ποιες σελιδες προτεινετε για να κλεισω e tickets. Ειδα οτι προτεινουν σχεδον ολοι την http://www.raileurope.com/.
Πάρα πολύ λίγα μέλη αναφέρονται σε αυτό το site, πόσο μάλλον το προτείνουν. Όσοι έχουν ταξιδέψει Ιταλία προτείνουν το επίσημο site των ιταλικών τρένων:
http://www.trenitalia.com/
Έχεις επιχειρήσει να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους ή να ακυρώσεις τα εισιτήρια;
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
ειναι αμερικανικο το site και οτι δεν εξυπηρετουν κατοικους ευρωπης
Γενικοτερα δεν αναλαμβανουν τιποτα λεει.
τι εννοεις;δεν μπορεις να εξυπηρετηθεις απο το τηλεφωνο;η οτι δεν εκδιδουν εισιτηρια σε ευρωπαιους;
Παντως με ενα μειλ,μπορεις να δεις τι εγινε...
 

oliamic

Member
Μηνύματα
19
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Σιγκαπούρη - Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
θα σκασω ρε παιδια θα σκασω! εχουν καποιες ερωτοαπαντησεις και απο εκει ειδα οτι εχουν ενα τηλ στην αμερικη, και οτι απαντανε σε μαιλ μετα απο 72 εργασιμες ωρες. και οτι δεν εξυπηρετουν ευρωπαιους πολιτες. Να απευθυνθουν -οι ευρωπαιοι- στο παγκοσμιο σαιτ τους το οποιο εδρευει στην Ινδια ή να βρουν agent στην χωρα τους. κατι που δεν βρηκα. Τους εστειλα 3 μαιλ ! λογω του πανικου, 200 ντολαρς ειναι αυτα. Αν δεν απαντησουν εως την πεμπτη την παρασκευη πεταω. πωω θα σκασω! και ηθελα τοσο πολυ να παρω τζουρα απο καρναβαλι..πολυ στεναχωρια πολυ.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.651
Likes
12.491
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Για να καταλάβω, εσύ δεν έχεις δει ποτέ τα εισιτήρια γιατί δεν έδωσες σωστό email. Έχεις εγγραφεί στο site και μπορείς να δεις από εκεί την αγορά σου; Από τον λογαριασμό σου στο site (αν έχεις) δεν μπορείς να προσπαθήσεις να ακυρώσεις. Στην κάρτα σου έχουν χρεωθεί; Μπορεί και όχι. Εγώ πάντως θα προσπαθούσα και μέσω τράπεζας να ακυρώσω την χρέωση. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά σίγουρα θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο.
Αν θες τόσο πολύ να πας Βενετία, γιατί δεν κλείνεις εκ νέου με trenitalia?
 

oliamic

Member
Μηνύματα
19
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Σιγκαπούρη - Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
1. δεν εχω κανει λογαριασμο. 2. δεν εχει ερθει κανενα email απο αυτους και αρα δεν εχω στα χερια e-tickets. 3. δεν μου εμφανιστηκε ουτε καν book number. 4. εβαλα οοοολα τα στοιχεια της καρτας μου με οτι αυτο συνεπαγεται. 5. βουρ στην τραπεζααα 6. ακουγεται ηλιθιο αλλα φοβαμαι να κλεισω πλεον το οτιδηποτε..το πηρα λιγο αψηφιστα ισως επρεπενα ειμαι πιο καχυποπτη με το site αυτο. επρεπε να την ψιλιαστω τη δουλεια.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.651
Likes
12.491
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
ακουγεται ηλιθιο αλλα φοβαμαι να κλεισω πλεον το οτιδηποτε..το πηρα λιγο αψηφιστα ισως επρεπενα ειμαι πιο καχυποπτη με το site αυτο. επρεπε να την ψιλιαστω τη δουλεια.
Δεν χρειάζεται να φοβάσαι, απλά πρέπει να διαβάζεις πολύ προσεκτικά τους όρους (ψιλά γράμματα). Χάνεις λίγο χρόνο, αλλά κερδίζεις αλλού ... :)
Κλείσε με trenitalia ή βγάλε εισιτήρια επιτόπου από Μιλάνο.
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Το σάιτ που χρησιμοποίησες είναι ένα online πρακτορείο ουσιαστικά της Αμερικής που πουλάει τα εισιτήρια πολύ πιο ακριβά απ'ότι μπορείς να τα αγοράσεις μέσω των εκάστοτε επίσημων σάιτ.Τώρα γιατί το επέλεξες δεν μπορώ να το καταλάβω.Από το wikipedia λέει όντως ότι εξυπηρετεί πολίτες της Αμερικής.
Residents of the United States, Canada, Mexico, and Central American countries north of the Panama Canal can book directly through Rail Europe's websites (B2C), mobile site, IPhone app, and contact center.

Την επόμενη φορά να κλείνεις από τους επίσημους σιδηροδρομικούς οργανισμούς της κάθε χώρας.
 

oliamic

Member
Μηνύματα
19
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Σιγκαπούρη - Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
το σαιτ που χρησιμοποιησα το ειδα στο 4ο μνμ και στο 42 η 43 μνμ του τοπικ αυτου, και δυστυχως για κακη μου τυχη μου "κολλησε" στο μυαλο. δεν καθησα να γκουκγλαρω τον οργανισμο και ποιους πολιτες εξυπηρετει. το ειδα εδω μεσα, η μηχανη αναζητησης ηταν ευκολη / ευχρηστη και εκοψα εισητηρια. δεν την εχω ξαναπατησει κ ετσι δεν ημουν υποψιασμενη για να κατσω να μπω σε διαδικασια να "πιστοποιησω/γκουγκλαρω" τον οργανισμο. μου φανηκε ευχρηστος ο μηχανισμος αναζητησης, ε ..και αφου τον ανεφεραν και καποια μελη απο εδω λεω οκ. δοκιμασμενο θα ειναι. ε και την πατησα. Τι να πω. αν δεν εκανα το λαθος με το email μου, να μου ερχονταν τα etickets και ουτε γατα ουτε ζημια. τι να πω. Απλα δε βρισκω το λογο γιατι καποιος εδω μεσα να ποσταρει μηχανισμο αναζητησης για αγορα εισητηριων μεσω νορθ αμερικα"ς". θα ειμια υποψιασμενη απο δω και περα.
Anyway, εκανα μια κρουση στο fbook , ειπα και μια αμερικανα φιλη αμα βρει χρονο να τους παρει, μιλησα και με τραπεζα. δε γινεται τιποτα μου ειπε η τραπεζα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
 

oliamic

Member
Μηνύματα
19
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Σιγκαπούρη - Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
τους πηρε τηλ η αμερικανα φιλη μου και μου τα εστειλαν με email! ελπιζω να μην εχω προβλημα και να ταξιδεψω! Hurray!!!!!!
 

greco

Member
Μηνύματα
1.148
Likes
3.322
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Αμαν ηρεμησα,αγχωθηκα πολυ με την περιπετεια σου!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.398
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom