Kανε ενα δωρο στον εαυτο σου μονο και μην μεινεις στο Μεστρε.Ζηστο ακομα μια μερος εντος του ιστορικου κεντρου της Βενετιας ,ειναι πανακριβα ισχυει αλλα ενα βραδυ μονο θα ναι ποσο να σου βγει την μερα?Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Ναι θα μείνω ένα βράδυ και για την ακρίβεια λίγο περισσότερο από 24 ώρες. Δεν έχω ψάξει ακόμα για διαμονή αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι πάρα πολύ ακριβά μέσα στην πόλη. Που θα μου προτείνατε να κοιτάξω;
Συμφωνώ κι εγώ απολύτως με αυτό, εφόσον είναι για ένα βράδυ χαλάλι, τι καλύτερο απ' το να είσαι στο κέντρο της πόλης, στην οποία παρόλο που νομίζεις ότι έχεις λίγες ώρες προλαβαίνεις να δεις πολλά. Έχω κάνει κάτι ανάλογο και το περιγράφω εδώ.Kανε ενα δωρο στον εαυτο σου μονο και μην μεινεις στο Μεστρε.Ζηστο ακομα μια μερος εντος του ιστορικου κεντρου της Βενετιας
Ναι, πολύ εύκολη και κοντινή, σε όποιο από τα δύο αεροδρόμια κι αν προσγειώνεσαι.Η μετακίνηση στο αεροδρομιο από το κέντρο είναι εύκολη;
Αν λεμε για 1 μονο βραδυ, επειδη το εκανα, μπορει να βρεις κενο δωματιο μεταξυ 2 κρατησεων. Το δοκιμασα στη Βενετια και βρηκα με κατω απο 100 για να μην τους μεινει αδειο.Συμφωνώ και από όσο βλέπω τώρα με 150 ευρώ περίπου βρίσκεις σε αυτήν την περιοχή. Οκ είναι αρκετά σε σχέση με όσα δίνω για διαμονη γενικά αλλα θα χάσω ελάχιστο χρόνο στη μετακίνηση. Η μετακίνηση στο αεροδρομιο από το κέντρο είναι εύκολη;
Συμφωνώ και από όσο βλέπω τώρα με 150 ευρώ περίπου βρίσκεις σε αυτήν την περιοχή. Οκ είναι αρκετά σε σχέση με όσα δίνω για διαμονη γενικά αλλα θα χάσω ελάχιστο χρόνο στη μετακίνηση. Η μετακίνηση στο αεροδρομιο από το κέντρο είναι εύκολη;