Γερμανία Βερολινο πώς μπορώ να μετακινηθώ

dammys

Member
Αλεξάντερ πλατζ έχει δίπλα μετρο αλλά σαν γειτονιά ΔΕΝ αξίζει....Θα πηγαίνεις π.χ για φαγητό/μπύρες αλλού
Έχει 2 εμπορικά mall το καφχοφ και το Αλέξα ...Βολεύουν λεωφορεία , μετρό, τοπικά τρένα,τραμ....
Έχει σουπερμάρκετ DM κοντά για ψώνια νερό και ότι άλλο θέλεις...

Με τα πόδια σε 20 λεπτά πηγαίνεις στο Νησί των Μουσείων που είναι για μένα πάρα πολύ όμορφα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Κατέβασε το BVG app που έχει όλες τις επιλογές για τα εισιτήρια για να τα έχεις ηλεκτρονικά στο κινητό.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Θα ειμαι για τέσσερις ημέρες στο Βερολίνο, θα πάω και ποτσνταμ μια μονοήμερη, συμφέρει λέτε η κάρτα για όλα τα μέσα (συμπεριλαμβανομένου της μεταφοράς απο και προς το αεροδρόμιο με τρένο και το ίδιο και για το ποτσνταμ) με κόστος στα 53,5€ το άτομο ?
Εξαρτάται από που μένεις.
Εγώ δεν θυμάμαι να χρησιμοποίησα πάνω από 3 μέσα την ίδια μέρα γιατί συνδύαζα τα αξιοθέατα ανά περιοχή
Την ημέρα που θα πας στο Potsdam βγάλε ημερήσιο για τις ζώνες ABC.
Την ημέρα που θα φύγεις θα βγάλεις ένα εισιτήριο μόνο για αεροδρόμιο.
Επίσης τα ταξί bolt/ Uber έχουν μια χαρά τιμές και βολεύουν για κάποιες διαδρομές με δεδομένο το ακριβό εισιτήριο της απλής διαδρομής.
Επίσης, ήταν ωραία η βαρκάδα στο ποτάμι αργά το απόγευμα αρκεί να πάρεις το σκάφος από το σωστό σημείο γιατί εγώ την πάτησα και το πήρα από μακριά.

dammys

Member
Επίσης, ήταν ωραία η βαρκάδα στο ποτάμι αργά το απόγευμα αρκεί να πάρεις το σκάφος από το σωστό σημείο γιατί εγώ την πάτησα και το πήρα από μακριά.
[/QUOTE]
Το σωστό σημείο είναι δίπλα στον Καθεδρικό ακριβώς δίπλα στο Μουσείο DDR

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.794
Νεότερο μέλος
nirou