Βιετνάμ Βιετνάμ 2023 - Αποκάλυψη τώρα!

tryxx

Member
Μηνύματα
80
Likes
837
Ευχαριστούμε για την εξιστόρηση και τις ωραίες φωτογραφίες. Μου έκανε εντύπωση ότι βρήκατε μαιμούδες σε εκείνη την σπηλιά στη ha long, εγώ δεν είχα δει τίποτα και έκλαιγα τα λεφτά μου καθώς νόμιζα πως ήταν απατεωνιά.


Αρχικά μπορούσες να πας ελεύθερα, μετά επιτρεπόταν μόνο στα καφέ για λόγους ασφαλείας και τελικά κόπηκε και αυτό μετά τον τελευταίο τραυματισμό κάποιου που πήγε να βγάλει σέλφι δίπλα στο περαστικό τρένο. Θεωρητικά έχουν κλείσει όλα τα καφέ και απαγορεύεται η είσοδος και παραμονή δίπλα στις γραμμές ακόμα και όταν δεν περνά το τρένο. Το θεωρητικά το λέω γιατί γίνονται εξαιρέσεις όταν "ξέρουν" ότι δεν θα περάσει έλεγχος και οι τοπικές αρχές κάνουν τα στραβά μάτια για υψηλούς προσκεκλημένους αλλά το πιο πιθανό για κάποιον είναι να μην μπορέσει να το δει.

Για την ώρα το θέαμα μεταφέρθηκε πιο κάτω επί του δρόμου στην πρώτη διάβαση όπου πλημμυρίζει από κόσμο και οι ντόπιοι απορούν, "μα καλά τρένα δεν έχουν στην χώρα τους, πως κάνουν έτσι;".


Καλό θα ήταν αλλά από το 80% ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πιστεύουν σε καλά/κακά πνεύματα, σε βουδιστικές/ταοιστικές/προληπτικές αντιλήψεις και τηρούν σχολιαστικά τις μηνιαίες θρησκευτικού τύπου τελετές. Απλά βολεύει το κουμμουνιστικό κράτος να βαυκαλίζεται ότι ένα μεγάλο ποσοστό είναι άθεοι. Αν δεν δηλώσεις θρήσκευμα (που το κάνουν μόνο οι ταγμένοι) μπαίνεις στην κατηγορία άθεος.
Ευχαριστούμε για τα σχόλια και τις διευκρινίσεις!!!! Καλά ταξίδια!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom