• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Κροατία Βοήθεια για Ζαγκρεμπ

GeorgeI

Member
Χαιρετώ την παρέα! Προγραμματίζουμε ταξίδι για Ζάγκρεμπ-Λουμπλιάνα τον Ιούλιο. Θα έχουμε 7 βράδια και είμαστε οικογένεια 5 άτομα (παιδιά άνω των 12). Με όσα διάβασα στο Φόρου με σκέφτομαι να μείνουμε 5 βράδια Ζάγκρεμπ και 2 βράδια Λουμπλιάνα. Το Ζάγκρεμπ 2 μέρες το βλέπεις άρα θα μας μένουν 3 μέρες για ημερήσιες εκδρομές με βάση το Ζάγκρεμπ. Αν συνδυάζεται με παραθαλάσσια πόλη ακόμη καλύτερα!

Που θα μου προτείνατε να πάω για ημερήσια εκδρομές; Είναι καλύτερα να ενοικιάσουμε αμάξι για αυτές τις 3 μέρες ή μπορούμε να κάνουμε τις εκδρομές με λεωφορεία, τρένο κτλ.\
Ευχαριστώ!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
άρα θα μας μένουν 3 μέρες για ημερήσιες εκδρομές με βάση το Ζάγκρεμπ. Αν συνδυάζεται με παραθαλάσσια πόλη ακόμη καλύτερα!
Που θα μου προτείνατε να πάω για ημερήσια εκδρομές; Είναι καλύτερα να ενοικιάσουμε αμάξι για αυτές τις 3 μέρες ή μπορούμε να κάνουμε τις εκδρομές με λεωφορεία, τρένο κτλ.\
Ευχαριστώ!
Δε ξέρω κατά πόσο σας είναι εύκολο να βάλετε κι άλλη πόλη στο πλάνο σας, διότι μου φαίνονται πολλές οι πέντε ημέρες για να τις ξοδέψετε όλες στο Ζάγκρεμπ. Η Pula και ίσως η Rijeka είναι καλές περιπτώσεις και παραθαλάσσιες.

GeorgeI

Member
Ευχαριστώ! Μπορούμε να πάμε στην Pula και Rijeka με λεωφορείο ή καλύτερα να ενοικιάσουμε αμάξι για 3 μέρες για τις επισκεφθούμε; Η διακίνηση και το παρακάρισμα στο Ζαγκρεμπ δεν θα είναι μπελάς;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστώ! Μπορούμε να πάμε στην Pula και Rijeka με λεωφορείο ή καλύτερα να ενοικιάσουμε αμάξι για 3 μέρες για τις επισκεφθούμε; Η διακίνηση και το παρακάρισμα στο Ζαγκρεμπ δεν θα είναι μπελάς;
Δεν έχω ιδέα μιας και τις φορές που πήγα χρησιμοποίησα τα μέσα, είναι γεγονός όμως πως το αυτοκίνητο στην περίπτωση αυτή θα σας δώσει ευελιξία.
Διάβασε αν θέλεις στις ταξιδιωτικές ιστορίες των μελών για την μετακίνηση στην χώρα καλοκαιρινούς μήνες.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Να πάρετε ένα αμάξι και να κάνετε το roadtrip προς την Pula μέσω των ορεινών χωριών της Istria (πχ. Motovun, Groznjan κλπ). Δεν θα το μετανιώσετε!
Πχ μια διαδρομή Zagreb-> Motovun -> Groznjan -> Porec -> Rovinj -> Pula (στην παραθαλάσσια διαδρομή θα δείτε και κάποια υπέροχα φιορδ). Επιστροφή στο Zagreb την άλλη μέρα μέσω Opatija & Rijeka.

Last edited:

GeorgeI

Member
Να πάρετε ένα αμάξι και να κάνετε το roadtrip προς την Pula μέσω των ορεινών χωριών της Istria (πχ. Motovun, Groznjan κλπ). Δεν θα το μετανιώσετε!
Πχ μια διαδρομή Zagreb-> Motovun -> Groznjan -> Porec -> Rovinj -> Pula (στην παραθαλάσσια διαδρομή θα δείτε και κάποια υπέροχα φιορδ). Επιστροφή στο Zagreb την άλλη μέρα μέσω Opatija & Rijeka.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν θέλω να επιστρέψω Ζάγκρεμπ στο βράδυ που θα είναι η βάση μας, βγαίνει μια μέρα με το αμάξι η διαδρομή αυτή ή θα είναι πολύ κουραστική;

Last edited:
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν θέλω να επιστρέψω Ζάγκρεμπ στο βράδυ που θα είναι η βάση μας, βγαίνει μια μέρα με το αμάξι η διαδρομή αυτή ή θα είναι πολύ κουραστική;
Ότι βγαίνει βγαίνει, αλλά πολύ κουραστικά θεωρώ και χωρίς άνεση για πολλές στάσεις και αξιοθέατα. Βάλτε καλύτερα μια διανυκτέρευση στη μέση, κάπου παραλιακά (πχ Rovinj).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.020
Μέλη
39.735
Νεότερο μέλος
μανολο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom