Πολωνία Σλοβακία Βοήθεια για Μπρατισλάβα- Κρακοβία

Popeto

Member
Μηνύματα
33
Likes
59
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιράν
Καλησπέρα και καλή και ταξιδιαρικη χρονιά! 23 Ιανουαρίου θα επισκεφτούμε με φίλους τη Μπρατισλάβα και 31 επιστρέφουμε από Κρακοβία. Πόσες μέρες πιστεύετε αξίζει να αφιερώσουμε στη κάθε πόλη? Στην Κρακοβία θα πάμε οδικώς αλλά δε ξέρουμε ακόμα με λεωφορείο ή τρένο. Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο? Οποιαδήποτε πληροφορία που πιστεύετε πως αξίζει να ξέρουμε ευπρόσδεκτη! Διαμονή δεν έχουμε κλείσει ακόμη,κάποιο καλό χοστελ υπόψιν?

Γειτονιές και μέρη που πρέπει να δούμε πέρα από τα τουριστικά??
 
Last edited by a moderator:

ka8y

Member
Μηνύματα
66
Likes
311
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Παταγονία
Σιγουρα εχει λεωφορειο, ειχα παρει ενα απο Βουδαπεστη που εκανε σταση Μπρατισλαβα κ κατεληγε Κρακοβία. Στην Μπρατισλαβα εκτος του κεντρου κ της βολτας με το μετρο απ ακρη σε ακρη της πολης (δεν ειναι και μεγαλη) μας αρεσε πολυ που νοικιασαμε μια μερα αυτοκινητο και γυρισαμε τους αμπελωνες και τα καστρα στα low carpathians. Αυτοκινητο νοικιασαμε απο εκει σε μια τιμη περιπου 25€.

Νομίζω (οχι 100%) οτι μεναμε σε ενα dormitory σε αυτο http://cracowhostel.com . Αν δεν ηταν αυτο ήταν καποιο αλλο πανω στην κεντρικη πλατεια.
 
Last edited by a moderator:

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.960
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Στην Κρακοβία μείναμε στο https://www.booking.com/hotel/pl/apartamenty-tww-stary-browar.el.html που είναι κοντά στο σταθμό και 5 λεπτά με τα πόδια από το Florian's Gate. Γενικά θα έβαζα παραπάνω μέρες στην Κρακοβία. Ένιωσα ότι την Μπρατισλάβα την είδαμε μέσα σε λίγες ώρες. Επίσης θες και 2 ημερήσιες σε Αλατωρυχεία και Άουσβιτσ από την Κρακοβία. Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.travelstories.gr/community/threads/roadtrip-in-poland.56935/ από την 4η μέρα και μετά αλλά και στις υπόλοιπες ιστορίες του φορουμ για την περιοχή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.692
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom