Ιαπωνία Βοήθεια για ταξίδι στην Ιαπωνία.

annoula

Member
Τι μπορεί να κάνει κανείς Χιροσίμα? Η Miyajima τι ήταν?
Η Χιροσίμα για μένα είναι άχαστη. Όπως και το μουσείο της. Βάλε οπωσδήποτε μια διανυκτέρευση εκεί. Στην Μιγιατζίμα βρίσκεται ο ναός Ιτσουκουσίμα, πολυφωτογραφημένος και πολύ γνωστός. Όμως, το πιο ωραιο είναι το ίδιο το νησάκι με πολύ ωραία βόλτα, όμορφα μαγαζάκια και must street food τα στρείδια. Η πρόσβαση είναι πανεύκολη με καραβάκι που νομίζω διαρκεί 10 λεπτά αν θυμάμαι καλά.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Η Miyajima ειναι ένα νησάκι στο οποίο φτάνεις με καραβάκι από Χιροσίμα. Μη φανταστείς κάτι φοβερό σε απόσταση. Κανένα 40λεπτο αν θυμάμαι καλά. Και όντως είναι πολύ όμορφο αλλα θέλει τουλάχιστον μιση μέρα

AERAS

Member
Ευχαριστώ για τις ωραίες προτάσεις σου
Από ότι καταλαβαίνω η Χιροσίμα θέλει μία διανυκτέρευση και προτείνεις να την πάρω από το Κιότο σωστα? Το εργοστάσιο της Mazda τι εμπειρία ήταν? Θέλει κράτηση?
Το Onsen σε βουδιστικό μοναστήρι στο mt Koya μου φαινεται δύσκολο. Νομίζω ότι τα παιδιά δεν θέλουν ησυχαστηριο- θα θέλουν την εμπειρία των λουτρων σε παραδοσιακη πόλη αλλά όχι τόσο πνευματώδης καταστάσεις... Εχεις κάποια αλλη ιδέα?
Στο onsen εκτός από τα λουτρά έχει το κλασσικό Ιαπωνικό κρεβάτι που είναι στο πάτωμα, μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή το όνομα αλλά είναι ξεχωριστή εμπειρία που θυμάσαι για μια ζωή.
Στην Χιροσίμα έχει το μουσείο Ειρήνης σχετικό με την πυρηνική βόμβα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια εδώ...απλά καθηλωτικό.
Το εργοστάσιο της Mazda θέλει σίγουρα κράτηση, δεν έχουν πολλά αγγλόφωνα γρουπάκια ανά ημέρα , δεν είχα πάει σε άλλο αντίστοιχο εργοστάσιο και αξίζει.
Επιπρόσθετα για τους εφήβους και όχι μόνο... υπάρχει disneyland στο Τόκιο , το Disneysea έχει το καλύτερο φυσικό τοπίο από όλα τα πάρκα της disney (προσωπική άποψη έχοντας πάει σε όλες της disneyland) ενώ στην Osaka υπάρχει και η universal studios (κάπως μικρή σε σχέση με άλλες universal ) Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει κάποιον να πάει σε τόσο μακρινή χώρα και να αφιερώσει ολόκληρη ημέρα στα θεματικά πάρκα..εγώ πάντως επιμηκύνω τα ταξίδια μου έχοντας ως βασικό μέρος τα θεματικά πάρκα.

Last edited:

annoula

Member
Χιροσίμα - Μιγιατζίμα
Screenshot_20260118_195504_Instagram.jpg
Screenshot_20260118_195414_Instagram.jpg
Screenshot_20260118_195406_Instagram.jpg
Screenshot_20260118_195252_Instagram.jpg
Screenshot_20260118_195610_Instagram.jpg
Screenshot_20260118_195337_Instagram.jpg
Screenshot_20260118_195348_Instagram.jpg
Screenshot_20260118_195320_Instagram.jpg
Screenshot_20260118_195400_Instagram.jpg

Βγάλε μια διανυκτέρευση από Οσάκα και καν' την Χιροσίμα. Μην βγάλεις από Κιότο.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Και γω θα σου πρότεινα να βγάλεις 1 βράδι από Οσάκα, δεν έχει τόσα πολλά να σου προσφέρει. Η Miyajima είναι νησάκι μία ώρα περίπου από Χιροσίμα. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι χρειάζεσαι 2 μέρες στην περιοχή-δεν ξέρω πως θα σου βγουν όλα αυτά σε ένα 10μερο.

Συμφωνώ για το Teams Lab για τους εφήβους, ρίξε μια ματιά και στη δική μου ιστορία. Αντί για όνσεν εμείς επισκεφτήκαμε τοπικά παραδοσιακά λουτρά στο Κιότο (επίσης πληροφορίες στην ιστορία)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.372
Μέλη
40.016
Νεότερο μέλος
Kouzi_03

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom