Ιαπωνία Βοήθεια για ταξίδι στην Ιαπωνία.

Sanna1971

Member
Μηνύματα
345
Likes
1.116
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Η Miyajima ειναι ένα νησάκι στο οποίο φτάνεις με καραβάκι από Χιροσίμα. Μη φανταστείς κάτι φοβερό σε απόσταση. Κανένα 40λεπτο αν θυμάμαι καλά. Και όντως είναι πολύ όμορφο αλλα θέλει τουλάχιστον μιση μέρα
 

AERAS

Member
Μηνύματα
865
Likes
1.308
Ευχαριστώ για τις ωραίες προτάσεις σου
Από ότι καταλαβαίνω η Χιροσίμα θέλει μία διανυκτέρευση και προτείνεις να την πάρω από το Κιότο σωστα? Το εργοστάσιο της Mazda τι εμπειρία ήταν? Θέλει κράτηση?
Το Onsen σε βουδιστικό μοναστήρι στο mt Koya μου φαινεται δύσκολο. Νομίζω ότι τα παιδιά δεν θέλουν ησυχαστηριο- θα θέλουν την εμπειρία των λουτρων σε παραδοσιακη πόλη αλλά όχι τόσο πνευματώδης καταστάσεις... Εχεις κάποια αλλη ιδέα?
Στο onsen εκτός από τα λουτρά έχει το κλασσικό Ιαπωνικό κρεβάτι που είναι στο πάτωμα, μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή το όνομα αλλά είναι ξεχωριστή εμπειρία που θυμάσαι για μια ζωή.
Στην Χιροσίμα έχει το μουσείο Ειρήνης σχετικό με την πυρηνική βόμβα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια εδώ...απλά καθηλωτικό.
Το εργοστάσιο της Mazda θέλει σίγουρα κράτηση, δεν έχουν πολλά αγγλόφωνα γρουπάκια ανά ημέρα , δεν είχα πάει σε άλλο αντίστοιχο εργοστάσιο και αξίζει.
Επιπρόσθετα για τους εφήβους και όχι μόνο... υπάρχει disneyland στο Τόκιο , το Disneysea έχει το καλύτερο φυσικό τοπίο από όλα τα πάρκα της disney (προσωπική άποψη έχοντας πάει σε όλες της disneyland) ενώ στην Osaka υπάρχει και η universal studios (κάπως μικρή σε σχέση με άλλες universal ) Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει κάποιον να πάει σε τόσο μακρινή χώρα και να αφιερώσει ολόκληρη ημέρα στα θεματικά πάρκα..εγώ πάντως επιμηκύνω τα ταξίδια μου έχοντας ως βασικό μέρος τα θεματικά πάρκα.
 
Last edited:

evaT

Member
Μηνύματα
2.236
Likes
19.645
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Και γω θα σου πρότεινα να βγάλεις 1 βράδι από Οσάκα, δεν έχει τόσα πολλά να σου προσφέρει. Η Miyajima είναι νησάκι μία ώρα περίπου από Χιροσίμα. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι χρειάζεσαι 2 μέρες στην περιοχή-δεν ξέρω πως θα σου βγουν όλα αυτά σε ένα 10μερο.

Συμφωνώ για το Teams Lab για τους εφήβους, ρίξε μια ματιά και στη δική μου ιστορία. Αντί για όνσεν εμείς επισκεφτήκαμε τοπικά παραδοσιακά λουτρά στο Κιότο (επίσης πληροφορίες στην ιστορία)
 

Kostas78

Member
Μηνύματα
68
Likes
336
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όπως αναφέρθηκε να βγάλεις μια ημέρα από Οσάκα. Να πάτε οπωσδήποτε σε ένα από τα δύο teamlab (borderless ή Planet), δες βίντεο για το ποιο από τα δύο προτιμάτε και πρέπει να κλείσετε εισιτήρια 1-2 μήνες πριν, θα σου πρότεινα να πάτε πρώτοι στο άνοιγμα ώστε να τα προλάβετε χωρίς πολύ κόσμο. Το Κυότο είναι υπέροχο αλλά επειδή έχει υπερβολικό κόσμο στα πιο τουριστικά του σημεία θα πρέπει να ξεκινάτε νωρίς το πρωί για να τα απολαύσετε.
 

annoula

Member
Μηνύματα
705
Likes
1.987
Το teamlab και εμένα μου αρεσε πολυ. Ειδικά αν έχεις μαζί σου παιδια αλλά κ για εμάς τα μεγαλα παιδια ειναι ωραια αποδραση.
Screenshot_20260119_175801_Instagram.jpg
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.377
Μηνύματα
946.322
Μέλη
40.018
Νεότερο μέλος
Άννα 2026

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom