meropi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία ή Ταλίν
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη τη γη με αυτοκίνητο
Eleva φοβερά αναλυτική η απάντησή σου ,όπως και του chrisbd, o Βόλος μου φαίνεται επικρατέστερος αρκεί να πείσω τον αντρα μου που ψιλοπροτιμά την Ν.Αγχίαλο ή την Πορταριά.Σε άλλο site θα είναι μέλος μου φαίνεται,αλλά θα τον επαναφέρω στην τάξη.
Τέλος πάντων, οι Βολιώτες αν κατάλαβα καλά μπάνιο κάνουν στην περιοχή Αγ. Κων/τίνου(το πλησιέστερο μέρος στην πόλη για μπάνιο)?
Τέλος πάντων, οι Βολιώτες αν κατάλαβα καλά μπάνιο κάνουν στην περιοχή Αγ. Κων/τίνου(το πλησιέστερο μέρος στην πόλη για μπάνιο)?
). Εκεί λοιπόν, στην παραλία του Αναύρου, κάνουν μπάνιο αρκετοί (γιαγιές κ παιδάκια κυρίως, καθώς κ πολλοί ξένοι) όμως είναι επίσης "λύση ανάγκης" για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο ή δεν μπορούν να πάρουν το κτελ να πάνε κάπου πιο μακριά κ καθαρά. Άλλη μια "λύση ανάγκης" για μπάνιο είναι η παραλία "Πλάκες" που προτιμούν κάποιοι Βολιώτες που μένουν προς τη μια άκρη της πόλης, δίπλα στο λόφο της Γορίτσας, στη συνοικία Νέα Δημητριάδα. Το χαρακτηρίζω κι αυτό λύση ανάγκης επειδή βρίσκεται σχετικά κοντά στα "Τσιμέντα" (για να καταλάβεις, στο Βόλο έχουμε τις παραλίες Άναυρο, Πλάκες κ όπως βγαίνουμε από την πόλη συνεχίζοντας προς νότιο Πήλιο, έχουμε τα "Τσιμέντα" (βιομηχανική περιοχή) κ μετά Αγριά, Λεχώνια με Πλατανίδια κτλ. κτλ. μέχρι να φύγουμε κ από Μαλάκι κ να γίνουν πολύ καλύτερες οι παραλίες του Παγασητικού!