ΗΠΑ Βοηθήστε με να οργανωθώ. Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Κούβα

stimuli

Member
Μηνύματα
23
Likes
0
Σκέφτομαι να πάω 3 μέρες Λος Αντζελες, 3 μέρες Νέα Υόρκη και καμμιά βδομάδα στην Κούβα. Το επόμενο καλοκαίρι βέβαια γιατί από προγραμματισμό διακοπών φέτος είμαι γεμάτος. Το ερώτημα μου είναι αν γίνεται να τα προγραμματίσω όλα από τώρα και Online, δηλαδή να ξέρω για τις ώρες των πτήσεων μου, να ξέρω πόσα θα είναι τα έξοδα για τα εισητήρια και τα ξενοδοχεία έτσι ώστε να οργανωθώ την επόμενη χρονιά και να καταφέρω να πάω αυτό το υπέροχο ταξίδι που σκέφτομαι. Επειδή είμαι σίγουρος πως κάποιος έχει κάνει κάποιο αντίστοιχο ταξίδι θα ήθελα αν μπορεί να με βοηθήσει έτσι ώστε να οργανωθώ όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και να μην εκπλαγώ από κάτι που δεν έχω ήδη προβλέψει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

agelada

Member
Μηνύματα
59
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
Β. Περού -Εκ-Γκαλάπαγκος
καλησπέρα - ερώτηση: όλα αυτά σκέφτεσαι να τα κάνεις σε ένα ταξίδι;
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Σατανικό... σε 15 μέρες ΝΥ , LAX και Κούβα???

Μήπως να έκοβες τίποτε? Δεν βλεπω να βγαίνει το πρόγραμμα...
 

agelada

Member
Μηνύματα
59
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
Β. Περού -Εκ-Γκαλάπαγκος
αν και εγώ και ο/η (?) traveller καταλάβαμε σωστά θέλεις να τα συμπεριλάβεις σε ένα ταξίδι. Θα συμφωνήσω - δεν βγαίνουν όλα!!!!! Επιπλέον, θεωρώ ότι δεν θα καταφέρεις να δεις όπως πρέπει τις αμερικανικές πόλεις, η Νέα Υόρκη θέλει σίγουρα περισσότερες μέρες. Επιπλέον, το Λος Άντζελες ειναι 6 ώρες μακριά, οπότε και αυτό προυποθέτει μια προσαρμογή.. Δεν θεωρώ ότι ειναι καλή επένδυση χρημάτων ακόμη και στην περίπτωση που το δολλάριο διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον υπάρχει και μια τεχνική δυσκολία καθώς από τις ΗΠΑ ΔΕΝ μπορείς να ταξιδέψεις στην Κούβα.

Η δική μου πρόταση: Να συνδυάσεις την Κούβα με κάποιο άλλο μέρος όπως η Πόλη του Μεξικού, στην οποία μπορείς να αφιερώσεις 4-5 μέρες και απ' όπου μετά μπορείς να πετάξεις κατευθείαν για Αβάνα. Επτά μέρες για την Κουβα ειναι λογικό, εννιά όμως είναι καλύτερα!!! Αν πάλι αφήσεις την Κούβα έξω, μπορείς να προσθέσεις 2-3 στη Νέα Υόρκη, να πεταχτείς μια Βοστώνη πριν καταλήξεις στο Λος Άντζελες (ή οπουδήποτε αλλού κοντύτερα, if you so decide...)
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Φιλόδοξο το σχέδιο αλλά μάλλον εκτός πραγματικότητος...
Ευρωβόρο και αταίριαστο...
Γίνε λίγο ποιό ρεαλιστικός... Αυτό το LAX τι το θέλεις?

Έχεις όμως άφθονο χρόνο να σκεφτείς ρεαλιστικά σενάρια και να αναθεωρήσεις απόψεις... Κάνε όνειρα όμως, με αυτά περνάει ο χειμώνας... όταν έρθει η ζωογόνος Άνοιξη το ξανακουβεντιάζουμε...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
To θέμα μεταφέρθηκε στη Βόρεια αμερική (προς το παρόν :) )
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Φίλε stimuli το Λος Άντζελες είναι πολύ μεγάλο και έχει καταπληκτικά πράγματα για να δεις και να κάνεις. Το ίδιο και η Νέα Υόρκη. Η Delta έχει καλές τιμές, μπες στο www.delta.com και ψάξε.
Εγώ έκλεισα για L.A & San Francisco με 570 ευρώ χωρίς τους φόρους βέβαια.
Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και την Κούβα σε ένα ταξίδι. Απόλαυσε ή τις δύο πόλεις ή την Κούβα. Έχοντας πάει και στα τρία αυτά μέρη, ψηφίζω ανεπιφύλακτα Η.Π.Α. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εσύ αποφασίζεις.
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Φίλε stimuli, μην παίζεις με τις μεγάλες αγάπες εδώ μέσα. Νέα Υόρκη και Λος ΄Αντζελες...
Πολλοί από εμάς θα χρειαζόμασταν περισσότερο από μια ζωή για κάθε πόλη....
Επί του προκειμένου. Μην μπερδεύεις την Κούβα ανάμεσά τους. Η Κούβα είναι κούκλα και απόλαυσέ την μόνη της. Η Νέα Υόρκη θα σε μαγέψει. Θέλεις λίαν επιεικώς μία εβδομάδα μόνο και μόνο για να πάρεις μια γεύση. Δεν μιλάμε να την ΔΕΙΣ. Απλά να την δοκιμάσεις. Το Λ.Α. είναι η Ευρωπαία γόησσα του Ειρηνικού. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι κι εδώ μια εβδομάδα θέλεις μόνο για να πεις ότι κάτι είδες, κάτι δοκίμασες, κάτι ένοιωσες. Αν μπορείς να αφιερώσεις αυτό το ταξίδι μόνο σε μια πόλη, ξεκίνησε από την ΝΥ. Αν όπως και δήποτε θέλεις να κάνεις και τα δυο, μοίρασε τον χρόνο. Επ΄ ουδενί όμως και Κούβα μαζί.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
θα έδινα σημασία στα λόγια της στέλλας με κλειστά μάτια !!!
 

mary_athens

Member
Μηνύματα
45
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο επιτελους!
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Νοτιας Αμερικης
Θα συμφωνησω και εγω με εσας!Εχω επισκεφτει και τη Νεα Υορκη και το Λος Ατζελες σε διαφορετικο χρονο και ενω αφιερωσα τη μια φορα 8 μερες για Νεα Υορκη και 8 για Λ.Α δε μου εφτασαν!Πραγματικα υπαρχουν τοσα πολλα να κανεις και να δεις που 3 μερες ειναι ενα τιποτα!Δυστιχως αυτη ειναι η αληθεια...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.447
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom