Ηνωμένο Βασίλειο Βοηθεια για Αγγλια.

fotast

Member
Μηνύματα
9.388
Likes
14.308
Δηλαδή θα πάτε στην τύχη σε ένα μέρος με θάλασσα και μετα θα ψάξετε για δουλειά?

Δεν πρέπει προηγούμενα να κάνετε κάποια έρευνα?

Πάντως θάλασσα(=καράβια) και πράσινο έχει και η νοτιοανατολική Αγγλία(Kent).Με διάφορα λιμάνια με ferry(Dover,Ramsgate).Και σχετικά κοντά στο Λονδίνο(1.30-2.30 ώρες με τραίνο).
 

nasia_d

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
oxi!!ψαχνω δουλεια πριν φυγουμε! αν δεν ειχα παιδια μπορει να εφευγα ετσι κ οτι κατσει τωρα δεν μπορω να το κανω!!!γι'αυτο ρωταω γεννικα τι παιζει κ προς τα που να κοιταξω!
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να σε ενηεμρωσω οτι και οι Εγγλεζοι εχουν ιδιο προβλημα με την ανεργια. Μη νομιζεις οτι και εκει ειναι ευκολα τα πραγματα. Παντως οι ναυτηλιακες εταιρειες ειναι στο City του Λονδινου. Επισης υπαρχουν σε αλλα λιμανια Λιβερπουλ, Σαουθαμπτον, Ντοβερ κλπ. αλλα και στη Σκωτια (αν σας ενδιαφερει). μακρυα μονο απο Yorkshire λογω πολυ μεγαλης ανεργιας. Οσο για παιδικους σταθμους, υπαρχουν δωρεαν για εργαζομενες μητερες αλλα μονο σε μεγαλες εταιρειες.

Εχε υποψη σου οτι το κοστος ζωης εκτος Λονδινου πεφτει σημαντικα, και ειδικοτερα οσο "ανεβαινεις" βορεια. Αντιθετα ακριβαινει (εκτος απο Μπερμπινχαμ, Μαντσεστερ, Γλασκωβη) οσο πας νοτια σε Sussex, Hampshire, Somerset, Devon, Dorset οπου φυσικα ειναι πανεμορφα μερη φ=για να ζησεις.

Καλη τυχη...
 

VVDE

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΣΚΩΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Τον γυρο του κοσμου
VVDE, δεν εχω ξανα ακουσει για αυτο το μερος αλλα αν εχει θαλασσα κ πρασιναδα σιγουρα θα ειναι υπεροχα!!θα το κοιταξω σιγουρα! κ αφου εχει θαλασσα θα εχει κ καραβια...ξερεις τι παιζει απο αυτη την πλευρα? :roll: ο αντρασ μου ειναι ναυτικος αρα ησουν υπαρχει τιποτα για εκει ε? θα εχει καποιο λιμανι... :( πραγματικα απελπιζομαι... οσο για την νταντα σιγουρα ειναι μικρα ακομη αλλα οταν δεν υπαρχει αλλη επιλογη μερικες φορες ειναι καλο...αν κ να πς την αλιθεια δεν της πολη εμπιστευομαι γεννικος κ για πιο μεγαλα ακομη!

Δεν υπαρχει λογος να απελπιζεσαι,ρωτα στην πρεσβεια μας αυτοι ξερουν να σε κατατοπισουν θα παρεις και διευθυνσεις τηλεφωνα κ.λ.π για να ερθεις σε απευθειας επικοινωνια μαζι τους,και στην Ελλαδα μπορεις να ρωτησεις ακομα η και εδω ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΛΟΝΔΙΝΟΥ
δεν πειραζει που ειναι Λονδινο αυτοι εχουν ολες τις πληροφοριες ας σου δωσουν τηλεφωνα απο μερικα λιμανια και συνενοησε μονη σου μαζι τους...απο καπου πρεπει να ξεκινησεις ;) οσο για το Great Yarmouth ριξε μια ματια εδω Great Yarmouth Pleasure Beach, United Kingdom : hours, map, parking, adress, hotels near, photo, entry fee, reviews
 

nasia_d

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Joss,
γενικα ξερω οτι κ εκει εχοθν προβλημα απλα θελω να το διακινδινεψω για τα παιδια κ μονο...μπορει εγω να ταλαιπωρηθω αλλα αυτα θα μεγαλωσουν σοστα οχι οπως εδω,γιατι κακα τα ψεματα εχουμε καταντησει αιδια...!
για δουλεια εψαχνα αρχικα για Λονδινο γιατι λενε οτι υπαρχει περισσοτερη ζητηση, κοιταω ομωσ κ λιμανια κ γενικα...Σκοτια μου αρεσει απιστευτα πολυ αλλα νομιζω οτι ειναι πιο δυσκολα να βρω δουλεια εκει.. μου κανει λιγο πιο κλειστη κοινωνια... δεν ξερω...

VVDE,
πηρα ηδη τησ πρεσβειες! με το προξενειο του λονδινου δεν καταφερα να μιλισω γιατι θελουν ραντεβου για να μιλισεισ κ το πρωτο τους διαθεσιμο κενο εναι σε 4 μηνες!!!! μακαρι να τους μιλαγα αλλα... ¨(
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.673
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom