Βοηθεια για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ποιο νησι να επιλεξω?

Sailor Moon

Member
Μηνύματα
106
Likes
44
Η Σύρος (προσωπική γνώμη πάντα) θεωρώ ότι δεν έχει φοβερές παραλίες. Για μένα η Ερμούπολη και η Άνω Σύρος αξίζουν σαφώς, αλλά όλα τα υπόλοιπα...
Συμφωνώ,το μεγάλο μειονέκτημα της Σύρου είναι οι παραλίες οι οποίες δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και η ανυπαρξία φύσης καθώς το ψηλότερο φυτό είναι η αροκάρια:haha: (όπως και σε όλες τις Κυκλάδες έτσι κ αλλιώς)
Εχει όμως πολλά πλεονεκτήματα (τα έγραψα παραπάνω) και δεν είναι για να απορρίψεις το νησί, καθώς του ότι είναι και οικονομικό.

Κοίτα,θα τους ρωτησεις τι προτεραίοτητες έχουν.Αν θέλουν οπωσδήποτε φανταστικές παραλίες, όχι Σύρο.
 

aris79

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Άνδρος που είναι και της μόδας τα τελευταία χρόνια! χαχαχα
Ή και η Νάξος που είναι Νησί με διάφορων ειδών παραλίες και πολλά όμορφα χωριά!!! Και σε περίπτωση που θέλουν κάτι πιο εναλλακτικό αν είναι στην Νάξο θα έχουν την ευκαιρεία να πεταχτούν και στις Μικρές Κυκλάδες που είναι δίπλα!!!:sharkisland:
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εφοσον Κωνσταντινε οι καλεσμενοι σου ειναι της Κυκλαδας (απ ο,τι καταλαβα ) θα επιμεινω για Μυκονο και Σαντορινη .Ειδικα η Μυκονος συνδυαζει φοβερες παραλιες με εντονο κυκλαδιτικο χρωμα -Χωρα .
Για τον ιδιο λογο να βαλεις κ την Παρο ...ωραιες παραλιες ..γραφικη χωρα ..και νομιζω στην Παρο θα βρειτε και φθηνες επιλογες.
Για μενα Σιφνος με τιποτα ...μικρο ,χαριτωμενο μεν ,παραλιες χμ χμ ....θα βαρεθουν.
Ειναι σα να πας εσυ στη χωρα τους και αντι να σε πανε στα δυνατα τους σημεια ..να σε τρεχουν σε κατι κατσικοχωρια .
Δειξε τους και παραλιες της Μηλου.
Επομενη επιλογη για μενα Ναξος (ολοι ξερουν ποσο τη λατρευω,αλλα νομιζω το αιτιολογησα παραπανω)
Συρος οχι για μενα ...παραλιες νο και αν θελουν κυκλαδιτικο στυλ...δε θα τους καλυψει.
Αν μου επιτρεπεις η δικη μου σειρα:
1.Σαντορινη
2.Μυκονος
3.Παρος
4.Μηλος
5.Ναξος
 

ConstadinosO

Member
Μηνύματα
124
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Ευχαριστω πολυ σε ολους!ari79 Ανδρο δεν θα ηθελα!Πηγα και δεν ενθουσιατηκα(αν και ηταν μια χαρα δεν ηταν ακτι το ιδιαιτερο).Kleopatra ευχαριστω πολυ και παλι!Ναι και γω αποτι εχω καταλαβει και μου εχουν πει θα ηθελαν κατι κλασσικο ελληνικο με ασπρα σπιτια κλπ κλπ οπως μου περιεγραψαν οποτε γι'αυτο κλεινω προς Κυκλαδες μαλλον.Παρ'ολα αυτα,και εδω φτανω στην απαντηση της ερωτησης της Ikarialover,δεν μας εχουν απαντησει ακομα αν και τους στειλαμε mail για το τι ακριβως θελουν ωστε να τους στειλουμε τις προτασεις μας και να καταληξουμε καπου.!Φανταζομαι λογικα μεσα στον μηνα θα εχουν απαντησει και θα εχουν κλεισει και συγκεκριμενες ημερομηνιες κλπ κλπ ωστε να ξερω ακριβως και να σας πω!οπως σας ειπα απο ημερομηνιες μου ειχαν πει στις αρχες Ιουλιου αλλα δεν ξερουμε ακομα ακριβως ποσες μερες κλπ!Οποτε περιμενουμε mail,τους στελνουμε και θα σας κραταω ενημερους μιας και μας δωσατε πολυ καλες ιδεες που δεν ειχα σκεφτει(Ναξος πχ! :) )
 

ConstadinosO

Member
Μηνύματα
124
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Γεια σας!Ευχαριστω παρα πολυ που με ειχατε βοηθησει τοτε!Οπως σας ειπα,θα σας ελεγα νεοτερα οταν μου στελνανε νεο mail.Αυτο το email αργησε γιατι τελικα δεν θα ερθουν(ενας απο τους λογους ειναι και τα πανακριβα εισητηρια που απ'οτι μας ειπαν βρηκαν).Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια αν και τελικα ηταν για το τιποτα!Κριμα παντως να ειναι τοσο ακριβα τα εισητηρια σε εποχες κρισης για ΟΛΗ την Ευρωπη.Ετσι,δεν μπορει να αυξηθει ο τουρισμος.Τελος παντων!καλη ημερα σε ολους
 

iolh

Member
Μηνύματα
35
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος ΗΠΑ
νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη για κοντα στην Αθηνα,οχι πολυ ακριβο αλλα και αντιπροσωπευτικο των κυκλαδων για τους φιλους σου ειναι η συρος.
αν βεβαια δε σε ενδιαφερει τοσο το κυκλαδιτικο τοπιο,δες για υδρα σπετσες πορο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.265
Μηνύματα
885.710
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom