Άγιος Δομήνικος Βοηθεια για ταξιδι στον Αγιο Δομηνικο

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Οι ώρες δεν είναι πολλές για να απομακρυνθείτε πολύ. Η καλύτερη λύση είναι να πάτε στο El Cortecito, στην παραλία Bavaro που είναι και η πιο ωραία της περιοχής (πολλοί λένε και όλου του νησιού) και απέχει κάνα εικοσάλεπτο από το αεροδρόμιο. Υπάρχει ντόπια κοινότητα, μαγαζιά για σουβενίρ και φαγητό ποτό πάνω στο κύμα. Αν χρειάζεσαι άλλες πληροφορίες πές μου :)
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.428
Likes
7.805
Επειδή επιστρέφοντας από Περού θα έχουμε στάση 7μιση ωρών στον Άγιο Δομίνικο, θέλουμε φυσικά να βγούμε στο νησί. Το αεροδρόμιο είναι της Punta Cana, δεν βλέπω να πηγαίνουμε στην πόλη, καλύτερα να αράξουμε παραλιακά. Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο οι γνώστες;
Οπως και πολλες παραλιες της Καραιβικης, ετσι κ στην Πουντα Κανα υπαρχει το προβλημα των νεκρων φυκιων. Στις παραλιες που ειναι δημοσιες το προβλημα ειναι μεγαλυτερο γιατι δεν καθαριζει καποιος ενω στις παραλιες οπου βρισκονται τα ξενοδοχεια απο το πρωι υπαρχουν υπαλληλοι που καθαριζουν. Ωστοσο σε ολες τις περιπτωσεις το φυκι μεσα στην θαλασσα υπαρχει.
Λογω του οτι οι ωρες που θα μεινετε Δομηνικο δεν αρκουν για να πατε εκδρομη καπου πιο μακρυα κ με λιγοτερα φυκια, γνωμη μου να επιλεξετε παραλια ξενοδοχειου οπου τουλαχιστον θα ειναι καθαρη η αμμουδια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom