• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ουγγαρία Τσεχική Δημοκρατία Βουδαπέστη - Πράγα

helen23

New Member
δεν ηξερα οτι ειναι τοσες ωρες Πραγα-Βουδαπέστη!τότε καλύτερα να πάμε καμια μονοημερη εκει κοντά ή έστω Βιέννη που είναι κανενα 4ωρο!

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Μπορείς να πας επίσης βιεννη-βουδαπεστη. Η διαδρομή ειναι λιγότερο απο 3 ώρες με τρένο!

alexthebutch

New Member
Καλησπερα σας!ειμαστε μια ομαδα φοιτητων και θελουμε να κανουμε το ταξιδι απο αθηνα πραγα-βουδαπεστη.ηθελα να ρωτησω αν ξερετε πληροφοριες για το αν μπορουμε να φτασουμε στην βουδαπεστη με τρενο απο ελλαδα.επισης θελω να μαθω τον πιο οικονομικο τροπο για να μετακινηθουμε απο βουδαπεστη για πραγα και το αντιθετο!ευχαριστω πολυ :)

greg_thess

Member
Από Ελλάδα για Βουδαπέστη με τρένο μπορείς να πας Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι και Βελιγράδι Βουδαπέστη..Αλλά είναι σκότωμα και δεν νομίζω να γλιτώσεις και χρήματα.
Βουδαπέστη-Πράγα προτείνω τρένο αν και ο πιο οικονομικός νομίζω είναι το λεωφορείο.

alexthebutch

New Member
Ευχαριστώ πολύ! Έχω φάει τον κόσμο να βρω κάπου τις τιμές ααπό Βουδαπέστη για Πράγα αλλάδε ββρίσκω τίποτα ! Έχεις καμιάιιδέα?

nek

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει και να μου προτείνει πως μπορώ να πάω από Βουδαπέστη - Πράγα. Τι με συμφέρει τραίνο η λεωφορείο;; Και αν πρέπει να κλείσω τα εισιτήρια από τώρα μέσω ίντερνετ. Κάποιο site; Η μετακίνηση θα γίνει 23-12. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.231
Μέλη
39.937
Νεότερο μέλος
myrtokol

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα