Θεωρώ ότι υπάρχουν ασφαλείς επιλογές στο φαγητό τους μιας και δεν έχουν κάποια ιδιαιτερότητα όπως ας πούμε άλλες κουζίνες που θα σε κάνει να μην φας ή να χαλαστείς...Έχω διαβάσει από άλλες ιστορίες, κάποιον που έτρωγε κάθε μέρα μπεργκερ στην Βουδαπέστη γιατί λέει δοκίμασε σε ένα μαγαζί και δεν του άρεσε λες και είχε πάει στο Παρίσι που έχει 40 ευρώ η μερίδα το κρέας ή του έφερναν τίποτα βατράχια για μεζέ...Θεωρώ ότι τα καλύτερα γεύματα που έχω κάνει στο εξωτερικό ήταν στην Ουγγαρία!!!! Στα αυτιά μου ακούστηκε σαν να είσαι στην Ιταλία και να τρως σουβλάκια, το είμαι στην Βουδαπέστη και τρώω σε Ιταλικό αλλά ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του τι είναι καλύτερο πάντα με βάση την τσέπη του και το τι του αρέσει. Η αγορά για μένα είναι από τα μέρη που αξίζει και δεν μου θυμίζει κάποιο αντίστοιχο μέρος από τις πόλεις που έχω επισκεφθεί. Σίγουρα ένας τουρίστας δεν πάει εκεί για να ψωνίσει από το ισόγειο αλλά για να πάρει μια γεύση και να ανέβει στον πρώτο να αγοράσει τα αναμνηστικά του ή να τσιμπήσει κάτι στα γρήγορα..5 ολόκληρες ημέρες,απο φαγητό δεν ειμαι ειδική καθώς δεν δοκιμάζω εύκολα έφαγα κατι δικο τους στην αγορά κοτοπουλο μαγειρεμένο κάπως περίεργα δεν μου άρεσε μετα τρώγαμε σε πιο safe για τις γεύσεις μου μερη ιταλικά και μπεργκερ.Να δοκιμάσεις σε ιταλικό το viapiano νόστιμες γεύσεις και καλο το όλο στήσιμο του μαγαζιού.Γενικά μόνο όμορφες εικόνες σου δείνει η πόλη αυτη ειδικά εαν σου αρέσει να βλέπεις μεγαλοπρεπή κτήρια σε οτι αφορά την κλειστή αγορά εμένα η γνώμη μου ειναι η χειρότερη εντάξει ως ντόπιος να πας ως τουρίστας μια μικρή βοτλα για κανένα σουβενίρ ειδικά καποια κρυα μερα εκεί μεσα ειναι ακόμη πιο έντονο το κρύο.