Αργεντινή Βραζιλία Βραζιλία - Αργεντινή

varioAthens

Member
Θεωρω οτι πρεπει να αντιστρεψεις το προγραμμα στους Καταρρακτες και να αφιερωσεις την μιση μερα στην βραζιλιανικη πλευρα και την ολοκληρη μερα στην αργεντινικη γιατι αυτη εχει πιο πολυ «ψωμι».
Μπουενος Αιρες δεν εχω παει αλλα απο ερευνα που ειχα κανει μηπως εμπαινε στο προγραμμα της Βραζιλιας, πιστευω οτι ειναι πολλες οι 5 νυχτες. Επομενως οντως ισως να εκοβες απο εκει για να εβαζες διανυκτερευση στο Ιλα Γκραντε οπως προτεινει και ο Γιωργος.
Κατανοω οτι επειδη ειναι ενα τεραστιο ταξιδι θες να το «εκμεταλλευτεις» για να συνδυασεις 2 χωρες αλλα νιωθω οτι αφηνεις απεξω πολλα πραγματα και απο τις 2 χωρες, ειδικα για την Βραζιλια που εχω «εικονα» αλλα βεβαια δεν ειμαι και η πλεον αντικειμενικη με την Βραζιλια γιατι την λατρεψα.
Αναφορικα με την διαμονη στο Ριο, θα σου προτεινα Ιπανεμα.

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Οποιαδήποτε πρόταση για διαμονή
Στο αποικιακού στυλ ξενοδοχείο Hotel das Cataratas,το μοναδικό που είναι μέσα στο εθνικό πάρκο,έτσι μπορείτε να το απολαμβάνετε με ελάχιστο κόσμο τόσο πριν να ανοίξει όσο και μετά το κλείσιμο.Αν μπορείτε είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
@Yorgos δε θα αποτρέψεις τον άνθρωπο από το να πάει Αργεντινή ;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Όχι, μια χαρα είναι και το Μπουένος Άιρες και το Ιγκουασου, εμένα μου αρέσουν.
Το λέω γιατί κάπου είδα να γράφεις ότι έχει ανεβεί το κόστος πολύ κι έχουν ξεφύγει οι τιμές κι ενώ σκεφτόμασταν να πάμε Παταγονια λέμε να το αναβάλουμε .

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το λέω γιατί κάπου είδα να γράφεις ότι έχει ανεβεί το κόστος πολύ κι έχουν ξεφύγει οι τιμές κι ενώ σκεφτόμασταν να πάμε Παταγονια λέμε να το αναβάλουμε .
Έγραψα ότι αυτά που έγραφαν άλλοι συμφορουμιτες για -30% και -60% αν πληρώσεις με καρτα η αλλάξεις στη μαύρη αγορά έγιναν ξαφνικά παρελθόν και ειναι παραπλανητικο να περιμενει κανεις τετοιες τιμες, αυτα τελειωσαν. Αυτό ισχύει. Ε τώρα 4 μερες στο Μπουενος Άιρες (και καρασυμφωνω με το Tigre που προαναφερθηκε) όμορφα είναι. Εγώ θα τις περνουσα όλες στη Βραζιλία βέβαια, αλλά ούτε άσχημα θα περάσουν ουτε νομίζω ότι ανέφεραν ότι περίμεναν το χαμηλό κόστος του πρόσφατου παρελθόντος. Ε σε ένα ταξίδι 15 ημερών θα τους έρθουν και 4 μερες ακριβές (τα ξενοδοχεία πάντως συνεχίζουν να πέφτουν για τους λόγους που εξηγησαμε).

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Θα έβγαζα απο μια μέρα απο Ρίο και Καλούς Αέρηδες και θα τις έδινα στην Ilha Grande, ωραία εποχή κιόλας.
@Yorgos Φαίνεται πανέμορφο πράγματι. Μήπως πάμε λοιπόν οδικώς από Rio στο Angra dos Reis και απο εκει με ferry ? Και φεύγουμε απο εκεί για Σαο Παολο παλι οδικώς με καποιο λεωφορείο? Η παλι πισω Ριο και αεροπλανο για Σαο?

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το πρόγραμμα σου και πολύ καλές και οι μέρες που έχεις στην διάθεση σου! 4 μέρες Bue τις θεωρώ αρκετούτσικες, θα έβαζα οπωσδήποτε μια εκδρομή στο Τίγκρε και βολτούλα με βάρκα στο δέλτα του Παρανά. Το βρήκα πανέμορφο. Τώρα στο Ρίο θα προτιμούσα σίγουρα να μείνω copacabana και όχι ipanema. Δεν συγκρίνεται η βόλτα. Εγώ iguazu πήγα μόνο από την πλευρά της Βραζιλίας και έμεινα στο Bourbon cataratas do iguacu, πολύ ωραίο, ιδίως αν έχεις παιδιά!
Πολύ ωραία η ιδέα για εκδρομή στο Τίγκρε , σε ευχαριστώ.
Μονοήμερη Μοντεβιδέο ή Colonia del Sacramento αξίζει άραγε? Είναι λίγο αδιάφορη γενικά η Ουρουγουάη έχω διαβάσει.

Θεωρω οτι πρεπει να αντιστρεψεις το προγραμμα στους Καταρρακτες και να αφιερωσεις την μιση μερα στην βραζιλιανικη πλευρα και την ολοκληρη μερα στην αργεντινικη γιατι αυτη εχει πιο πολυ «ψωμι».
Μπουενος Αιρες δεν εχω παει αλλα απο ερευνα που ειχα κανει μηπως εμπαινε στο προγραμμα της Βραζιλιας, πιστευω οτι ειναι πολλες οι 5 νυχτες. Επομενως οντως ισως να εκοβες απο εκει για να εβαζες διανυκτερευση στο Ιλα Γκραντε οπως προτεινει και ο Γιωργος.
Κατανοω οτι επειδη ειναι ενα τεραστιο ταξιδι θες να το «εκμεταλλευτεις» για να συνδυασεις 2 χωρες αλλα νιωθω οτι αφηνεις απεξω πολλα πραγματα και απο τις 2 χωρες, ειδικα για την Βραζιλια που εχω «εικονα» αλλα βεβαια δεν ειμαι και η πλεον αντικειμενικη με την Βραζιλια γιατι την λατρεψα.
Αναφορικα με την διαμονη στο Ριο, θα σου προτεινα Ιπανεμα.
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, κι εγω νιωθω πως αφήνω πολλα εκτός ειδικά από την Βραζιλία. Αλλα οκ ειμαι ενταξει με αυτό.. ίσως στο μελλον ξαναπάω.
Αναφορικά με τους καταρρακτες εαν πετάξω πρωι πρωι απο EZE για IGR θεωρείς δεν αρκεί ολη η μερα για την αργεντινικη πλευρα? Βρίσκω πτήση που φτανει στο IGR 8:30 το πρωί.
Επίσης για Ιλα Γρκαντε μια διανυκτέρευση ειναι οκ ή χρειάζεται δυο?

Στο αποικιακού στυλ ξενοδοχείο Hotel das Cataratas,το μοναδικό που είναι μέσα στο εθνικό πάρκο,έτσι μπορείτε να το απολαμβάνετε με ελάχιστο κόσμο τόσο πριν να ανοίξει όσο και μετά το κλείσιμο.Αν μπορείτε είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Ευχαριστώ για την πρόταση. Μιλάμε για αυτό, σωστα? Από την πλευρά της Βραζιλίας.
https://www.booking.com/Share-78ISOR
Είναι λίγο απαγορευτική η τιμή του για την ημερομηνία που με ενδιαφέρει.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Έγραψα ότι αυτά που έγραφαν άλλοι συμφορουμιτες για -30% και -60% αν πληρώσεις με καρτα η αλλάξεις στη μαύρη αγορά έγιναν ξαφνικά παρελθόν και ειναι παραπλανητικο να περιμενει κανεις τετοιες τιμες, αυτα τελειωσαν. Αυτό ισχύει. Ε τώρα 4 μερες στο Μπουενος Άιρες (και καρασυμφωνω με το Tigre που προαναφερθηκε) όμορφα είναι. Εγώ θα τις περνουσα όλες στη Βραζιλία βέβαια, αλλά ούτε άσχημα θα περάσουν ουτε νομίζω ότι ανέφεραν ότι περίμεναν το χαμηλό κόστος του πρόσφατου παρελθόντος. Ε σε ένα ταξίδι 15 ημερών θα τους έρθουν και 4 μερες ακριβές (τα ξενοδοχεία πάντως συνεχίζουν να πέφτουν για τους λόγους που εξηγησαμε).
Φαντάζομαι μιλάς για το blue rate που συνέφερε παλαιότερα? Δεν ήξερα για την υπαρξη του, εδω διάβασα σχετικά.
Οι τιμές των ξενοδοχείων είναι όντως πολύ καλές στο Μπουένος. Για τα υπόλοιπα οκ, θα τα δω στην πορεία.
Επίσης πρέπει να πάμε και στο La bombonera, συνεπώς δεν γινόταν αφήσω την Αργεντινή εκτός :cool:⚽

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φαντάζομαι μιλάς για το blue rate που συνέφερε παλαιότερα? Δεν ήξερα για την υπαρξη του, εδω διάβασα σχετικά.
Οι τιμές των ξενοδοχείων είναι όντως πολύ καλές στο Μπουένος. Για τα υπόλοιπα οκ, θα τα δω στην πορεία.
Επίσης πρέπει να πάμε και στο La bombonera, συνεπώς δεν γινόταν αφήσω την Αργεντινή εκτός :cool:⚽
Δεκτον. Ναι 4 μερες στο Μπουενος Άιρες δε σας καταστρέψουν, ισοφαριζονται το πανάκριβο ψωμί/σούπερ μαρκετ και η ισοτιμία με το ξεπούλημα των δωματίων. Ναι και για το blue rate και για τη μαύρη αγορά συναλλαγματος λεω.

Για τους φίλους που θέλουν 2 εβδομάδες Παταγονια είναι πιο ζόρι.

annoula

Member
@Yorgos Φαίνεται πανέμορφο πράγματι. Μήπως πάμε λοιπόν οδικώς από Rio στο Angra dos Reis και απο εκει με ferry ? Και φεύγουμε απο εκεί για Σαο Παολο παλι οδικώς με καποιο λεωφορείο? Η παλι πισω Ριο και αεροπλανο για Σαο?

Πολύ ωραία η ιδέα για εκδρομή στο Τίγκρε , σε ευχαριστώ.
Μονοήμερη Μοντεβιδέο ή Colonia del Sacramento αξίζει άραγε? Είναι λίγο αδιάφορη γενικά η Ουρουγουάη έχω διαβάσει.

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, κι εγω νιωθω πως αφήνω πολλα εκτός ειδικά από την Βραζιλία. Αλλα οκ ειμαι ενταξει με αυτό.. ίσως στο μελλον ξαναπάω.
Αναφορικά με τους καταρρακτες εαν πετάξω πρωι πρωι απο EZE για IGR θεωρείς δεν αρκεί ολη η μερα για την αργεντινικη πλευρα? Βρίσκω πτήση που φτανει στο IGR 8:30 το πρωί.
Επίσης για Ιλα Γρκαντε μια διανυκτέρευση ειναι οκ ή χρειάζεται δυο?

Ευχαριστώ για την πρόταση. Μιλάμε για αυτό, σωστα? Από την πλευρά της Βραζιλίας.
https://www.booking.com/Share-78ISOR
Είναι λίγο απαγορευτική η τιμή του για την ημερομηνία που με ενδιαφέρει.
Δεν έχω πάει Ουρουγουάη οπότε δεν ξέρω καθόλου να σου πω. Το Ρίο είναι με διαφορά πιο όμορφο απ το Buenos. Αλλά είναι κρίμα να μην δεις και τις 2 πόλεις αφού έχεις τόσες μέρες στην διάθεση σου. Υπολόγισε πάντως ότι στο Ρίο έχει πολύ πράγμα να δεις, εμείς μείναμε 4 μέρες και άνετα έβαζα άλλη μία.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν έχω πάει Ουρουγουάη οπότε δεν ξέρω καθόλου να σου πω. Το Ρίο είναι με διαφορά πιο όμορφο απ το Buenos. Αλλά είναι κρίμα να μην δεις και τις 2 πόλεις αφού έχεις τόσες μέρες στην διάθεση σου. Υπολόγισε πάντως ότι στο Ρίο έχει πολύ πράγμα να δεις, εμείς μείναμε 4 μέρες και άνετα έβαζα άλλη μία.
Ilha grande μίνιμουμ 3 μερες, 2 βραδια δηλαδή. Μια στο abraao και τουλάχιστον μια εκδρομή σε 6-7 παραλίες. Ιδανικα θες και τρίτη.

Ειναι λίγο αδιάφορη η Ουρουγουάη, σαν την επαρχία της Αργεντινής. Ε η Κολόνια για 2 ώρες καλή είναι. Τώρα πατε που πατε μέχρι εκεί κάτω, δώστε της μια μέρα αν μπορείτε για να λέτε ότι πήγατε αλλά κάθε μέρα που αφαιρείται απο τη Βραζιλία καθιστά εγκλημα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η οδική διαδρομή απο Σαο Πάολο προς agra είναι απο τις ομορφότερες στον κόσμο για μενα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.090
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom