Bahari
Member
Κροάτικα;;;
να το συνεχισω ή να μην το συνεχισω ρε παιδια; γιατι το προηγουμενο που εβαλα μου φανηκε αρκετα ευκολοΕννοείται!Ορεστη

μαλλον πρεπει να σας ζορισω λιγο ..Βάλε γιατί η λέξη μου ήταν λίγο international χωρίς να το ξέρωνα το συνεχισω ή να μην το συνεχισω ρε παιδια; γιατι το προηγουμενο που εβαλα μου φανηκε αρκετα ευκολομαλλον πρεπει να σας ζορισω λιγο ..

Εντελώς συμπτωματικά (από τιμολόγιο πελάτη): Petek = Παρασκευή (στα Σλοβένικα) και κηρήθρα (στα τούρκικα - αυτό όχι συμπτωματικά)

κάνε μας να το ξενυχτήσουμενα το συνεχισω ή να μην το συνεχισω ρε παιδια; γιατι το προηγουμενο που εβαλα μου φανηκε αρκετα ευκολομαλλον πρεπει να σας ζορισω λιγο ..

Τωρα που το ειδα παντως και στα σλοβακικα αυτο σημαινει χαχαχα .. η λεξη-φραση που θα βαλω ειναι αστεια,αλλα υπαρχει ..
laging malakas
και ομως δεν εχουμε .. μαλιστα οταν με το καλο,οποιος και οταν το βρει θα δει οτι εχει κ πολυ ωραιο νοημαδεν έχουμε παγκόσμια αποκλειστικότητα;;; πέφτω από τα σύννεφα
Το δεύτερο το ξέρω, άρα και τη γλώσσα, αλλά δε μιλάω για να μη χαλάσω το γλέντι! 
Έχει καμιά σχέση με τα στενά Μαλακα στην ΣιγκαπουροΙνδονησιοΜαλαισία ?Τωρα που το ειδα παντως και στα σλοβακικα αυτο σημαινει χαχαχα .. η λεξη-φραση που θα βαλω ειναι αστεια,αλλα υπαρχει ..
laging malakas