mpempa91
Member
- Μηνύματα
- 78
- Likes
- 124
Συγνώμη αλλά απο Σαρλερουά δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ πήγα απο Βρυξέλλες.To diabolo δεν το βρίσκω από σαρλερουα..
Συγνώμη αλλά απο Σαρλερουά δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ πήγα απο Βρυξέλλες.To diabolo δεν το βρίσκω από σαρλερουα..
Βγάζεις μια διανυκτέρευση από Βρυξέλλες και την βάζεις Γάνδη.Τον Ιουλιο θα βρεθω για 5 ημερες Βρυξελλες. Σκεφτομαι μια μερα να παω Κολωνια ημερησια εκδρομη και αλλη μια ημερησια Γανδη και Αμβερσα. Τι προτεινετε κανω καλα ή να λαθος. Μπρυζ θα ειμαι πριν τις Βρυξελλες.
Μια ιδέα είναι την επίσκεψη στη Γάνδη να την κάνετε όταν φεύγετε από Μπριζ για Βρυξέλλες.Τον Ιουλιο θα βρεθω για 5 ημερες Βρυξελλες. Σκεφτομαι μια μερα να παω Κολωνια ημερησια εκδρομη και αλλη μια ημερησια Γανδη και Αμβερσα. Τι προτεινετε κανω καλα ή να λαθος. Μπρυζ θα ειμαι πριν τις Βρυξελλες.
Το ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες είναι κλεισμένο για τις 5 μέρες.Αρα μόνο ημερήσιες εκδρομές μπορούν να γίνουν. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέεςΜια ιδέα είναι την επίσκεψη στη Γάνδη να την κάνετε όταν φεύγετε από Μπριζ για Βρυξέλλες.
Γάνδη και Αμβέρσα, αξίζουν και οι 2 σαν προορισμοί, αλλά δεν αξίζει σε μία μερα να τους δεις και τους δύο. Μη σου πω θέλουν 2 μερες περίπου ή και παραπάνω ο καθένας. Οπότε είτε διάλεξε μία πόλη για ημερίσια εκδρομή , είτε πήγαινε μία μέρα στη μία και άλλη μέερα στην άλλη.Το ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες είναι κλεισμένο για τις 5 μέρες.Αρα μόνο ημερήσιες εκδρομές μπορούν να γίνουν. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες
Μπορείς να πας ημερήσια Γάνδη και Αμβέρσα ή καλύτερα Αμβέρσα και Γάνδη. Oι αποστάσεις είναι μόλις 30-40 λεπτά μεταξύ τους με τρένο. Από Αμβέρσα για Γάνδη, αποβιβάζεσαι στο σταθμό Gent-Dampoort, περπατάς προς την παλιά πόλη και αφού τη δεις καταλήγεις στο σταθμό Gent-Sint-Pieters που παίρνεις το τρένο πίσω για Βρυξέλλες.Τον Ιουλιο θα βρεθω για 5 ημερες Βρυξελλες. Σκεφτομαι μια μερα να παω Κολωνια ημερησια εκδρομη και αλλη μια ημερησια Γανδη και Αμβερσα. Τι προτεινετε κανω καλα ή να λαθος.